defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγραψα "ισως".Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες,απλά δεν το έγραψα γιατί προς το παρόν αναφερόμαστε κυρίως στις γυναίκες. Πείτε και εσείς άλλους λόγους που κάποια/ος κάνει σεξ με πολλούς διαφορετικούς σε μικρό χρονικό διάστημα.Πως θα την/τον χαρακτηρίζατε?Μήπως το κάνουν για να συλλέγουν στατιστικά δεδομένα για την σεξουαλική αγωγή? Hohoho.... Μη φοβάσαι, και γω έγραψα "μπορεί" παραπάνω, δε σε αδικώ. Ίσως όμως είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε τι πραγματικά σημαίνει το "προς το παρόν αναφερόμαστε κυρίως σε γυναίκες". Εγώ ας πούμε το αντιλαμβάνομαι ως εδώ είμαστε κυρίως άντρες, οπότε bombs away με τα κολλήματα του καθενός -- και προπάντων, μη κοιτάτε τον καθρέφτη. Λόγους που κάποιος κάνει σεξ με πολλούς; Επειδή μπορεί και επειδή το σεξ είναι ωραίο. Πώς θα τον χαρακτήριζα; Μάλλον θα χαρακτήριζα αυτόν που επειδή δε θέλει ή (συχνότερα) δε μπορεί να κάνει το ίδιο, προστατεύει την ευαίσθητη πεταλουδίτσα της απογοητευτικής (υποκειμενικά, όχι απαραίτητα αντικειμενικά) σεξουαλικής ζωής πίσω από ένα πλακάτ που γράφει "πουτάνες!!!". Για να μην παρεξηγηθώ, δε θέλω να τσουβαλιάσω με το παραπάνω. Αλλά έχω γνωρίσει ουκ ολίγους τέτοιους: αφού εγώ δεν κάνω όσο σεξ νομίζω ότι μου αναλογεί, όσοι κάνουν πολύ παραπάνω είναι ελευθέρων ηθών. Κοινωνικά οι άντρες που πηδάνε αβέρτα είναι αυτοί που γουστάρουν οι γυναίκες. Και αν το καλοσκεφτείς είναι κάτι το αξιέπαινο επειδή για να μπορεί να πηγαίνει με πολλές γυναίκες ένας άντρας, ειδικά άμα δεν είναι και πάρα πολύ εμφανίσιμος, πρέπει να είναι πετυχημένος σε άλλους τομείς. Αυτοί που το κάνουν επί πληρωμή θεωρούνται ψιλοπεριθωριακοί και πέφτουν στα μάτια αντρών και γυναικών. Ειλικρινά σου λέω η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω επειδή νόμισα πως σαρκάζεις. Αλλά μετά το ξαναδιάβασα προσεκτικά και έντρομος συνειδητοποίησα ότι παίζει να μη σαρκάζεις. Τελικό συμπέρασμα, όχι, το παρελθόν δεν διαγράφετε, το κατά πόσο είναι σωστό, αποδεκτό ή ακόμα και φρόνιμο το τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί τον καθένα μας δεν έχει καμιά σημασία, ούτε βαρύτητα. Όπως λέει και ο σοφός λαός, "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα". Το τελικό συμπέρασμα από πού προκύπτει ακριβώς; Γιατί έτσι που το παρουσιάζεις είναι σα να λες "τελικό συμπέρασμα, η κοκα κόλα είναι αηδιαστικά γλυκιά. Το κατά πόσο μερικοί μπορούν και την πίνουν δεν έχει καμία σημασία ούτε βαρύτητα". Υπάρχει περίπτωση το τελικό συμπέρασμα να συμπίπτει με την προσωπική σου άποψη; ---------------------- Μερικές παρατηρήσεις: Για σελίδες επί σελίδων παρακολουθούμε μια ομάδα αντρών να ανεβάζουν και να κατεβάζουν τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ πουτάνες, βιζιτούδες, κλπ Όταν κάποια γυναίκα φέρνει αντίρρηση, εφόσον είμαστε πλειοψηφία και δε θα μας διαολοστείλει κανείς ευγενικά της κάνουμε mansplain πως βασικά τα ίδια με μας λέει κι αυτή, απλά η καημενούλα δεν το έχει καταλάβει. Για τους άντρες ούτε λόγος. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι μιλάνε άντρες και πολύ βολικά αφήνουν την ουρά τους απέξω, ούτε με το γεγονός ότι ο άντρας που κάνει πολύ σεξ είναι μπήχτης και ωραίος. Απλά έτυχε "προς το παρόν να αναφερόμαστε κυρίως σε γυναίκες". Προσεχώς αναμένεται να αλλάξουμε μυαλά αυτοστιγμή και να αρχίσουμε να αναφερόμαστε και σε άντρες. Μπράβο μας, και εις ανώτερα. 2
SlickNick Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ειλικρινά σου λέω η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω επειδή νόμισα πως σαρκάζεις. Αλλά μετά το ξαναδιάβασα προσεκτικά και έντρομος συνειδητοποίησα ότι παίζει να μη σαρκάζεις. Με τι διαφωνείς; Με το ότι οι άντρες που κάνουν πολύ σεξ προφανώς είναι ελκυστικοί προς τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τους καθόντουσαν τόσες πολλές; Η με το ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες που θέλουν και άλλες γυναίκες πιο ελκυστικούς; Αν θέλεις να το γυρίσουμε στους άντρες εκεί θα αντιμετωπίσεις το αντίθετο πρόβλημα. Η έλλειψη εμπειρίας αντιμετωπίζεται υποτιμητικά και με ανάλογους χαρακτηρισμούς. Οι γυναίκες απαιτούν εμπειρία και μπορείς να βρεις άνετα εξίσου κάφρικη αντιμετώπιση προς τον τύπο που έχει φτάσει χ ηλικία και δεν έχει πάει με γυναίκα, στον τύπο που δεν ήξερε να χειριστεί οτιδήποτε τέλεια, που δεν της πάτησε τα κουμπιά στο κρεβάτι κλπ. Αλλά εκεί δεν τρέχει μία άμα αποκαλούμε τον άλλον αμάμητο, μπουρδελιάρη, loser, λιγούρη επειδή είναι άντρας και γενικότερα μπορούμε να θάβουμε και να υποτιμούμε τους άντρες όσο θέλουμε. Εκεί δεν υπάρχει womansplaining, αλλά take it like a man...
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ρε ποιά εμπειρία; Και παρθένος νά'ναι μμμμ κομπλέ Το θέμα είναι ο άλλος να τό'χει έμφυτο το ταλέντο στα χέρια και στην γλώσσα του. Γιατί αυτά θέτουν την βάση. Και την εκπαίδευση στο άλλο την αναλαμβάνουμε εμείς λίγο λίγο. Χημεία να υπάρχει είναι το θέμα βρε παιδιά. 4
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Με τι διαφωνείς; Με το ότι οι άντρες που κάνουν πολύ σεξ προφανώς είναι ελκυστικοί προς τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τους καθόντουσαν τόσες πολλές; Η με το ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες που θέλουν και άλλες γυναίκες πιο ελκυστικούς; Διαφωνώ σίγουρα με το πρώτο γιατί είναι κυκλικός ορισμός. "Οι άντρες που κάνουν πολύ σεξ προφανώς είναι ελκυστικοί προς τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τους καθόντουσαν". Λες ότι είναι ελκυστικοί επειδή κάνουν πολύ σεξ, αλλά προφανώς δε θα έκαναν εξαρχής πολύ σεξ αν δεν ήταν ήδη ελκυστικοί. Δε στέκει λογικά. Επιπλέον, το "ελκυστικός" που λες προφανώς δε σημαίνει εξωτερικά ελκυστικός γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν είναι και όμως κάνουν πολύ σεξ. Άρα μιλάμε για κάτι γενικότερο. Εκεί λοιπόν το να είσαι "ελκυστικός" δε σημαίνει τίποτα απολύτως, γιατί "ελκυστικός" μπορεί να είσαι και πουλώντας λαγούς με πετραχήλεια και λέγοντας σε κάθε μια ο,τι θέλει να ακούσει. Η τεχνική είναι δοκιμασμένη ανα τους αιώνες και αν την εφαρμόσεις θα κάνεις πολύ σεξ, αλλά ούτε εγώ ούτε μάλλον καμία από τις πρώην σου δε θα σε χαρακτηρίσει "ελκυστικό". Αν θέλεις να το γυρίσουμε στους άντρες εκεί θα αντιμετωπίσεις το αντίθετο πρόβλημα. Η έλλειψη εμπειρίας αντιμετωπίζεται υποτιμητικά και με ανάλογους χαρακτηρισμούς. Οι γυναίκες απαιτούν εμπειρία και μπορείς να βρεις άνετα εξίσου κάφρικη αντιμετώπιση προς τον τύπο που έχει φτάσει χ ηλικία και δεν έχει πάει με γυναίκα, στον τύπο που δεν ήξερε να χειριστεί οτιδήποτε τέλεια, που δεν της πάτησε τα κουμπιά στο κρεβάτι κλπ. Τι θα έλεγες να ρωτήσουμε καμια γυναίκα σχετικά και να μη βάζουμε με το μυαλό μας ο,τι μας αρέσει, τσουβαλιάζοντας "τις γυναίκες" σε μια πρόταση; Επίσης τι θα έλεγες να είμαστε δίκαιοι; Οποιοσδήποτε, άντρας ή γυναίκα, αν συνειδητοποιήσει ότι ο παρτενέρ έχει μικρή ή καθόλου σεξουαλική εμπειρία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξενερώσει. Γιατί το κάνεις να ακούγεται σαν "προνόμιο" των γυναικών; Αλλά εκεί δεν τρέχει μία άμα αποκαλούμε τον άλλον αμάμητο, μπουρδελιάρη, loser, λιγούρη επειδή είναι άντρας και γενικότερα μπορούμε να θάβουμε και να υποτιμούμε τους άντρες όσο θέλουμε. Εκεί δεν υπάρχει womansplaining, αλλά take it like a man... Όλο αυτό το παραπάνω, ξεκινώντας από το "δεν τρέχει μία", από πού ακριβώς προκύπτει; Φυσικά και τρέχει μία. Ακόμα και αν δεν έτρεχε, το ότι ο γείτονας είναι μαλάκας δε δικαιολογεί εσένα να είσαι και συ μαλάκας. Ο καθένας είναι μαλάκας για τον εαυτό του και αυτό αντανακλά πάνω του. Μήπως απλά οι εύκολες δικαιολογίες είναι εύκολες; Τώρα, για το προηγούμενο post σου. Κοινωνικά οι άντρες που πηδάνε αβέρτα είναι αυτοί που γουστάρουν οι γυναίκες. Και αν το καλοσκεφτείς είναι κάτι το αξιέπαινο επειδή για να μπορεί να πηγαίνει με πολλές γυναίκες ένας άντρας, ειδικά άμα δεν είναι και πάρα πολύ εμφανίσιμος, πρέπει να είναι πετυχημένος σε άλλους τομείς. Ναι, μπορεί για παράδειγμα να είναι πετυχημένος στο να λέει ψέματα ("ο,τι θέλουν να ακούσουν" που λέω παραπάνω) για να γαμήσει. Μπορεί να έχει αγοράσει διαφορετικό χρώμα φεράρι για κάθε μέρα της εβδομάδας για να γαμήσει. Μπορεί χίλια δύο πράγματα τα οποία δε βλέπω με ποιό τρόπο είναι αξιέπαινα. Ακόμα και τίποτα "κακό" να μη συμβαίνει, και πάλι δε βλέπω γιατί είναι αξιέπαινο το να γαμάει κανείς παραπάνω από το μέσο όρο. Εγώ ας πούμε βγάζω παραπάνω χρήματα από το μέσο όρο. Είναι αυτό αξιέπαινο; Προσωπικά δε βλέπω κανένα λόγο να είναι a priori. Αυτοί που το κάνουν επί πληρωμή θεωρούνται ψιλοπεριθωριακοί και πέφτουν στα μάτια αντρών και γυναικών. Προσωπική σου άποψη ή στηρίζεται σε κάτι αντικειμενικό; Ας πάρουμε ένα πολύ κοντινό παράδειγμα. O DDevil εδώ είναι νομίζω προφανές ότι έχει ήδη κάνει περισσότερο σεξ επι πληρωμή από όσο ένα μέρος των μελών του thread θα κάνουν γενικά στη ζωή τους (τουλάχιστον αν μετράμε αριθμό παρτενέρ). Τον θεωρείς ψιλοπεριθωριακό και πέφτει στα μάτια σου γι' αυτό το λόγο; Αν ναι, έχεις περίεργο τρόπο να το δείχνεις. Αν όχι, αντικρούς τα ίδια σου τα λεγόμενα. So what is it?
SlickNick Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Defacer "Διαφωνώ σίγουρα με το πρώτο γιατί είναι κυκλικός ορισμός. "Οι άντρες που κάνουν πολύ σεξ προφανώς είναι ελκυστικοί προς τις γυναίκες αλλιώς δεν θα τους καθόντουσαν". Λες ότι είναι ελκυστικοί επειδή κάνουν πολύ σεξ, αλλά προφανώς δε θα έκαναν εξαρχής πολύ σεξ αν δεν ήταν ήδη ελκυστικοί. Δε στέκει λογικά. Επιπλέον, το "ελκυστικός" που λες προφανώς δε σημαίνει εξωτερικά ελκυστικός γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν είναι και όμως κάνουν πολύ σεξ. Άρα μιλάμε για κάτι γενικότερο. Εκεί λοιπόν το να είσαι "ελκυστικός" δε σημαίνει τίποτα απολύτως, γιατί "ελκυστικός" μπορεί να είσαι και πουλώντας λαγούς με πετραχήλεια και λέγοντας σε κάθε μια ο,τι θέλει να ακούσει. Η τεχνική είναι δοκιμασμένη ανα τους αιώνες και αν την εφαρμόσεις θα κάνεις πολύ σεξ, αλλά ούτε εγώ ούτε μάλλον καμία από τις πρώην σου δε θα σε χαρακτηρίσει "ελκυστικό". " Δεν πιστεύω ότι αυτή η τεχνική υπάρχει. Είναι περισσότερο μία γυναικεία "δικαιολογία" after the fact για να εξηγήσει και να νιώσει καλά με τον εαυτό της για το one night stand παρά το ότι ο άλλος ήξερε τις μαγικές λέξεις. Εσύ την γνωρίζεις την τεχνική αυτή; Τι ακριβώς κάνει δηλαδή κάποιος; Ελκυστικός μπορείς να είσαι λόγω εμφάνισης, και με βάση το τι κάνεις στη ζωή σου, μιλώντας πολύ γενικά. Πχ ο ασχημούλης dj που τον ξέρει όλο το μαγαζί και έχει 500 φίλους θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία από τον συμπαθητικούλη μέσο τύπο που δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο στη ζωή του. "Τι θα έλεγες να ρωτήσουμε καμια γυναίκα σχετικά και να μη βάζουμε με το μυαλό μας ο,τι μας αρέσει, τσουβαλιάζοντας "τις γυναίκες" σε μια πρόταση; Επίσης τι θα έλεγες να είμαστε δίκαιοι; Οποιοσδήποτε, άντρας ή γυναίκα, αν συνειδητοποιήσει ότι ο παρτενέρ έχει μικρή ή καθόλου σεξουαλική εμπειρία θα ξενερώσει. Γιατί το κάνεις να ακούγεται σαν "προνόμιο" των γυναικών;" Ρώτα όποια θέλεις. Επίσης ο καθένας μπορεί να γράψει στο thread. Τις απόψεις μας λέμε. Διαφωνώ μαζί σου και αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι άντρες βλέπουν θετικά την εμπειρία που έχει η άλλη. Θα έλεγα μάλλον ότι οι περισσότεροι άντρες νιώθουν πολύ πιο άνετα να είναι με κάποια που δεν έχει τόση εμπειρία όπως και οι γυναίκες προτιμούν κάποιον που έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Απλά είναι κάτι στο οποίο είμαστε διαφορετικοί οι άντρες και οι γυναίκες κατά την προσωπική μου άποψη. "Ναι, μπορεί για παράδειγμα να είναι πετυχημένος στο να λέει ψέματα ("ο,τι θέλουν να ακούσουν" που λέω παραπάνω) για να γαμήσει. Μπορεί να έχει αγοράσει διαφορετικό χρώμα φεράρι για κάθε μέρα της εβδομάδας για να γαμήσει. Μπορεί χίλια δύο πράγματα τα οποία δε βλέπω με ποιό τρόπο είναι αξιέπαινα. Ακόμα και τίποτα "κακό" να μη συμβαίνει, και πάλι δε βλέπω γιατί είναι αξιέπαινο το να γαμάει κανείς παραπάνω από το μέσο όρο. Εγώ ας πούμε βγάζω παραπάνω χρήματα από το μέσο όρο. Είναι αυτό αξιέπαινο; Προσωπικά δε βλέπω κανένα λόγο να είναι a priori." Όπως σου έγραψα δεν πιστεύω στο "της είπε αυτό που ήθελε να ακούσει". Είναι εξηγήσεις και rationalizing after the fact του γεγονότος ότι είδε κάποιον που της έκανε κλικ, ήθελε να του κάτσει, του έκατσε και τώρα πρέπει να το αιτιολογήσει στον εαυτό της και στους άλλους ως κάτι που "απλά συνέβη" και "της το έκανε ο άλλος", και όχι ως κάτι για το οποίο συμμετείχε συνειδητά και το ήθελε πολύ και η ίδια. Και ναι, είναι αξιέπαινο που βγάζεις περισσότερα χρήματα από τους άλλους επειδή κάνεις κάτι που ο περισσότερος κόσμος θέλει αλλά δεν μπορεί να κάνει. Μην το πάμε σε συμπαντικές αλήθειες τώρα για το τι έχει αξία κλπ. Μέσα στην κοινωνία μας το ότι βγάζεις πολλά είναι κάτι το αξιέπαινο και μπράβο σου που τα κονομάς! "Προσωπική σου άποψη ή στηρίζεται σε κάτι αντικειμενικό; " Προσωπική μου παρατήρηση. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν μπουρδελιάρη που να τον θεωρούν γαμάτο οι άλλοι που δεν μπορεί να βρει γκόμενα και πληρώνει για να πηδήξει. Έχω ακούσει και αρκετές γυναίκες να μιλάνε για μπουρδελιάρηδες και ποτέ δεν έλεγαν "Πω πω πω τι άντρακλας που είναι! Πάω να του κάτσω για να μην χρεώνεται το παιδί!"
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Γιατί έναν άνδρα που έχει πάει με πολλές του λέμε μπράβο παιδαρά,ενώ μία γυναίκα που κάνει το ίδιο την λέμε παρτόλα;(φαντάσου να είχε βγει κάποια,και να είχε πει ότι έχει πάει με 4000 άνδρες...τι θα τις είχαν πει ειδικά οι μυξοπαρθένες "διάσημες" ) Γιατί πολύ απλά παίζει ρόλο η δυσκολία. Οταν κάποιος πρέπει να χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα προκειμένου να τον βρει μια στιγμή να πηδήξει VS κάποια η οποία μπορεί να έχει σχεδόν όποιον θέλει, όποτε θέλει, όπως τον θέλει ε προφανώς και για την πρώτη περίπτωση είναι "μαγκιά". Επίσης μην μπερδεύεστε ορισμένοι. Η πουτανιά έχει πολλές μορφές, μπορώ να σου βγάλω ορισμένες περιπτώσεις που η άλλη είναι πουτάνα και ας μην το ξέρει (το ξέρουμε εμείς όμως και πράτουμε ανάλογα). Παράδειγμα πόσες έχεις γνωρίσει που απέρριψαν κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν τους άρεσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε (ή δεν είχε καν αυτοκίνητο); Πόσες έχεις γνωρίσει που ξίνισαν μόνιμα τη μούρη τους έναντι σε κάποιον που δεν τις πλήρωσε ή δεν τις κέρασε το "ραντεβού"; Πόσες έχεις γνωρίσει που διαμαρτύρονται για την -και καλά- "μίζερη" ζωή τους επειδή ο Χ, Ψ σύντροφος, γκόμενος, whatever δεν τις βγάζει έξω ή δεν τις πάει ένα ταξιδάκι (ενώ ξέρουν την οικονομική δυσκολία που περνάν και αυτές αλλά και ο σύντροφος); Πόσες έχεις γνωρίσει που αποφεύγουν τύπους λόγο συγκεκριμένων επαγγελμάτων; Πόσες έχεις γνωρίσει που δεν χωρίζουν τον "μαλάκα" γκόμενο επειδή θεωρείται (από ποιον κάποιος που είναι υψηλής αξίας; Αυτά και άλλα πολλά κυρίες και κύριοι στα νέα των 20:00. Προφανώς και δεν τσουβαλιάζω, προφανώς και αν ήταν απόλυτο το παραπάνω δεν θα είχα δει γυναίκα στη ζωή μου αλλά γενικά μιλώντας το παραπάνω ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τόσο που έχουμε φτάσει σε σημείο τα αρσενικά να αποφεύγουν ή να είναι ακόμα και αδιάφορα προς τα θηλυκά (ότι χειρότερο και για τις δυο πλευρές) εδώ και αρκετό καιρό και όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση. Ποτέ ξανά δεν έχω μιλήσει με τόσες πολλές στυγνές υπάρξεις που να σου λένε στα ίσια "λεφτά έχεις; Αν δεν έχεις τότε δεν έχεις λόγο να μου μιλάς." όσο τα τελευταία χρόνια. Τέλος πάντων επειδή ξέφυγα ας πούμε ότι τα παραπάνω κολλάνε με το θέμα στο ότι αυτά είναι ίσως κάτι που θα μπορούσε να σου γυρίσει το "δεν με ενδιαφέρει τι έκανε πριν από εμένα" σε "μα καλά τι βλάκας ήμουν που δεν το έψαξα λίγο πριν μπλέξω...".
groot Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Επίσης μην μπερδεύεστε ορισμένοι. Η πουτανιά έχει πολλές μορφές, μπορώ να σου βγάλω ορισμένες περιπτώσεις που ο άλλος είναι πουτάνα και ας μην το ξέρει (το ξέρουμε εμείς όμως και πράτουμε ανάλογα). Παράδειγμα πόσους έχεις γνωρίσει που απέρριψαν κάποια μόνο και μόνο επειδή δεν τους άρεσε κάτι που είχε (ή δεν είχε καν); Πόσους έχεις γνωρίσει που ξίνισαν μόνιμα τη μούρη τους έναντι σε κάποια που δεν φορούσε ακριβά ρούχα ή δεν άρεσε στην παρέα του; Πόσους έχεις γνωρίσει που διαμαρτύρονται για την -και καλά- "μίζερη" ζωή τους επειδή η Χ, Ψ σύντροφος, γκόμενα, whatever δεν θέλει να πηγαίνει σε clubs ή θέλει να κάνει οικονομία (ενώ ξέρουν την οικονομική δυσκολία που περνάν και αυτοί αλλά και η σύντροφος); Πόσους έχεις γνωρίσει που αποφεύγουν τύπισσες λόγο συγκεκριμένων επαγγελμάτων; Πόσους έχεις γνωρίσει που δεν χωρίζουν την "μαλάκω" γκόμενα επειδή θεωρείται (από ποιον κάποια που είναι υψηλής αξίας; Ναι.. εγώ μπερδεύτηκα.
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν πιστεύω ότι αυτή η τεχνική υπάρχει. Είναι περισσότερο μία γυναικεία "δικαιολογία" after the fact για να εξηγήσει και να νιώσει καλά με τον εαυτό της για το one night stand παρά το ότι ο άλλος ήξερε τις μαγικές λέξεις. Εσύ την γνωρίζεις την τεχνική αυτή; Τι ακριβώς κάνει δηλαδή κάποιος; Ελπίζω να μη περιμένεις τυφλοσούρτη 1-2-3-γάμησες έτσι; Ούτε και μαγικό φίλτρο με το οποίο οποιαδήποτε γυναίκα θα κάτσει σε οποιονδήποτε το χρησιμοποιήσει. Η τεχνική αυτή λέγεται charm. Τι κάνει κάποιος; Πλασάρει στην κοπέλα μια εικόνα για τον εαυτό του που ταιριάζει μ' αυτό που αρέσει στην κοπέλα, ή μ' αυτό που βρίσκει αξιοθαύμαστο. Ρώτα όποια θέλεις. Επίσης ο καθένας μπορεί να γράψει στο thread. Τις απόψεις μας λέμε. Εγώ δε χρειάζεται να ρωτήσω καμία, ήδη έχω την άποψη που έγραψα. Το "ο καθένας μπορεί να γράψει" είναι αλήθεια αλλά επίσης παραπλανητικό. Ελεύθεροι είναι και οι απανταχού μαύροι να πάνε να γράψουν στα φόρουμ του racists-united.com. Αν μπει κάποιος μέσα στο thread εδώ, το διαβάσει και σκεφτεί "κλασική περίπτωση ένα μάτσο μαλάκες σεξιστές" πόσο πιθανό το θεωρείς ότι θα μπορεί και θα θέλει να ανακατευτεί με τα πίτουρα; Μέχρι στιγμής έχω γράψει προς αυτή την κατεύθυνση εγώ και μερικές γυναίκες. Με μένα "ας πούμε ότι συζητάμε" γιατί είμαι άντρα, τις γυναίκες mansplain ή ignore. Σε περίπτωση που δεν έχει περάσει από το μυαλό σου η σκέψη, πολλές φορές δέχομαι μηνύματα υποστήριξης από μέλη που για οποιοδήποτε λόγο δε θέλουν να πάρουν θέση δημοσίως. Το γιατί, νομίζω τουλάχιστον εν μέρει είναι προφανές. Πάει ο άλλος έτσι επειδή του κάβλωσε και λέει "λοιπόν φανερό συμπέρασμα το παρελθόν δε σβήνεται" σα να λέει "ο βορράς είναι απέναντι απ' το νότο". Πόσα lol και πόσα δάκρυα να βάλει κανείς εκεί, και γιατί να μπει στη διαδικασία να φέρει αντίρρηση; Διαφωνώ μαζί σου και αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι άντρες βλέπουν θετικά την εμπειρία που έχει η άλλη. Θα έλεγα μάλλον ότι οι περισσότεροι άντρες νιώθουν πολύ πιο άνετα να είναι με κάποια που δεν έχει τόση εμπειρία όπως και οι γυναίκες προτιμούν κάποιον που έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Απλά είναι κάτι στο οποίο είμαστε διαφορετικοί οι άντρες και οι γυναίκες κατά την προσωπική μου άποψη. Όσον αφορά το τι προτιμούν οι άντρες, προφανώς αναφέρεσαι σε αυτούς που θέλουν να σκέφτονται πως εγώ έμαθα τον έρωτα στο γκομενάκι, ίσως γιατί τους βολεύει να εξαπατούν τον εαυτό τους πως δεν έχει μπει πολλή ξένη πούτσα εκεί που βάζουν και τη δική τους -- κι αυτή που μπήκε, δεν ήταν αρκετή για να αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή όπως ελπίζουν να κάνει η δική τους. Το οποίο προσωπικά το θεωρώ τελείως γελοίο γιατί φίλε το ίδιο παίζει να σκεφτόταν ο προηγούμενος και το ίδιο και ο επόμενος. Αλλά αφού δουλεύει για τη στρουθοκάμηλο γιατί να μη δουλέψει και για μας στην τελική. Προσωπικά έχω ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο το σεξ με γυναίκες πιο μπαρουτοκαπνισμένες από μένα (head explodes που άντρας παραδέχεται όχι μόνο ότι συνέβη αλλά του άρεσε κιόλας) παρά το αντίθετο. Και εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια πήρα την απόφαση ότι σεξ με άβγαλτη μόνο κατα λάθος γιατί πλέον δεν έχω την υπομονή και τη διάθεση. Για το τι προτιμούν οι γυναίκες, προφανώς δε θα υπάρχξει ομοφωνία όπως δεν υπάρχει και στους άντρες, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι λένε οι ίδιες. Όπως σου έγραψα δεν πιστεύω στο "της είπε αυτό που ήθελε να ακούσει". Είναι εξηγήσεις και rationalizing after the fact του γεγονότος ότι είδε κάποιον που της έκανε κλικ, ήθελε να του κάτσει, του έκατσε και τώρα πρέπει να το αιτιολογήσει στον εαυτό της και στους άλλους ως κάτι που "απλά συνέβη" και "της το έκανε ο άλλος", και όχι ως κάτι για το οποίο συμμετείχε συνειδητά και το ήθελε πολύ και η ίδια. Συνειδητοποιείς ότι εδώ λες με άλλα λόγια πως κατά την άποψή σου οι γυναίκες θεωρούν το περιστασιακό σεξ κατα κάποιο τρόπο ανήθικο; Συνειδητοποιείς πως αυτό είναι η άποψη των αντρών για τις γυναίκες και πως όσες γυναίκες τυχόν συμμερίζονται αυτή την άποψη (προσοχή: ανήθικο, όχι "δε μου αρέσει/δεν αισθάνομαι άνετα" -- αυτό είναι legit επιλογή του καθενός) το κάνουν λόγω κοινωνικής πλύσης εγκεφάλου; Σεξ πριν το γάμο πας στην κόλαση και τέτοια; (είχα σχέση με κοπέλα που τα πέρασε αυτά btw) Και τέλος, αυτό που σίγουρα δε συνειδητοποιείς και γι' αυτό δεν το ρωτάω είναι το πόσο κάνει κρα ότι τα λες αυτά επειδή είσαι σ' ένα μέρος που λέγεται Ελλάδα, όπου όταν άλλοι έκαναν σεξ ελεύθερα εμείς ακόμα κρεμούσαμε ματωμένα σεντόνια. Πήγαινε να ζήσεις λίγο έξω να δεις αν είναι εξηγήσεις και rationalizing αυτά. Pro tip: μη το αναφέρεις σε καμιά γυναίκα, θα νομίσει ότι κατέβηκες από το βουνό. Που in a sense, όντως κατέβηκες. Μέσα στην κοινωνία μας το ότι βγάζεις πολλά είναι κάτι το αξιέπαινο και μπράβο σου που τα κονομάς! Είναι σίγουρα; Εσύ όταν γνωρίζεις κάποιον που βγάζει παραπάνω από το μέσο όρο ξαφνικά τον εκτιμάς περισσότερο; Εγώ όχι. Και φαντάζομαι ότι γενικά είναι πιο "εκτιμήσιμος" ένας χαρακτήρας από ένα πορτοφόλι. Προσωπική μου παρατήρηση. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν μπουρδελιάρη που να τον θεωρούν γαμάτο οι άλλοι που δεν μπορεί να βρει γκόμενα και πληρώνει για να πηδήξει. Έχω ακούσει και αρκετές γυναίκες να μιλάνε για μπουρδελιάρηδες και ποτέ δεν έλεγαν "Πω πω πω τι άντρακλας που είναι! Πάω να του κάτσω για να μην χρεώνεται το παιδί!" Γιατί ο μπουρδελιάρης δε μπορεί να πηδήξει; Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είμαστε όλοι στο ίδιο σύμπαν. Ανέφερα ονομαστικά τον DDevil νωρίτερα. Είναι "μπουρδελιάρης"; Πάνω κάτω ναι. Μπορεί να πηδήξει χωρίς να πληρώσει; Σίγουρα περισσότερο από το μέσο όρο του forum. Πολύ περισσότερο. Διαφωνείς; Δεν έτυχε να σου περάσει η σκέψη από το μυαλό; Κάτι άλλο;
SlickNick Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 "Ελπίζω να μη περιμένεις τυφλοσούρτη 1-2-3-γάμησες έτσι; Ούτε και μαγικό φίλτρο με το οποίο οποιαδήποτε γυναίκα θα κάτσει σε οποιονδήποτε το χρησιμοποιήσει. Η τεχνική αυτή λέγεται charm. Τι κάνει κάποιος; Πλασάρει στην κοπέλα μια εικόνα για τον εαυτό του που ταιριάζει μ' αυτό που αρέσει στην κοπέλα, ή μ' αυτό που βρίσκει αξιοθαύμαστο." Αυτό δεν είναι τεχνική, είναι κάτι που είσαι. Όλοι λίγο πολύ πλασάρουμε τον εαυτό μας με θετικό τρόπο στους άλλους. Αν έχεις και πέντε πράγματα παραπάνω μπορείς να τα δείξεις και να μετρήσει. Τώρα υποθέτω κάποιος θα μπορούσε να είναι παθολογικός ψεύτης και να πλέκει ολόκληρα παραμύθια για να φανεί ενδιαφέρον τύπος. "Εγώ δε χρειάζεται να ρωτήσω καμία, ήδη έχω την άποψη που έγραψα. Το "ο καθένας μπορεί να γράψει" είναι αλήθεια αλλά επίσης παραπλανητικό. Ελεύθεροι είναι και οι απανταχού μαύροι να πάνε να γράψουν στα φόρουμ του racists-united.com. Αν μπει κάποιος μέσα στο thread εδώ, το διαβάσει και σκεφτεί "κλασική περίπτωση ένα μάτσο μαλάκες σεξιστές" πόσο πιθανό το θεωρείς ότι θα μπορεί και θα θέλει να ανακατευτεί με τα πίτουρα; Μέχρι στιγμής έχω γράψει προς αυτή την κατεύθυνση εγώ και μερικές γυναίκες. Με μένα "ας πούμε ότι συζητάμε" γιατί είμαι άντρα, τις γυναίκες mansplain ή ignore.Σε περίπτωση που δεν έχει περάσει από το μυαλό σου η σκέψη, πολλές φορές δέχομαι μηνύματα υποστήριξης από μέλη που για οποιοδήποτε λόγο δε θέλουν να πάρουν θέση δημοσίως. Το γιατί, νομίζω τουλάχιστον εν μέρει είναι προφανές. Πάει ο άλλος έτσι επειδή του κάβλωσε και λέει "λοιπόν φανερό συμπέρασμα το παρελθόν δε σβήνεται" σα να λέει "ο βορράς είναι απέναντι απ' το νότο". Πόσα lol και πόσα δάκρυα να βάλει κανείς εκεί, και γιατί να μπει στη διαδικασία να φέρει αντίρρηση;" Θα ήθελες ίσως να φτιάξουμε ένα safe space όπου οι απανταχού γυναίκες θα προστατεύονται από αντίθετες, η και βλακώδεις, απόψεις; Το μόνο που λείπει είναι να αποφασίσουμε ποιες απόψεις δεν μας αρέσουν και να τις αφαιρούμε και να μένουν μόνο αυτές που μας ικανοποιούν... "Όσον αφορά το τι προτιμούν οι άντρες, προφανώς αναφέρεσαι σε αυτούς που θέλουν να σκέφτονται πως εγώ έμαθα τον έρωτα στο γκομενάκι, ίσως γιατί τους βολεύει να εξαπίστευτο είναιύν τον εαυτό τους πως δεν έχει μπει πολλή ξένη πούτσα εκεί που βάζουν και τη δική τους -- κι αυτή που μπήκε, δεν ήταν αρκετή για να αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή όπως ελπίζουν να κάνει η δική τους. Το οποίο προσωπικά το θεωρώ τελείως γελοίο γιατί φίλε το ίδιο παίζει να σκεφτόταν ο προηγούμενος και το ίδιο και ο επόμενος. Αλλά αφού δουλεύει για τη στρουθοκάμηλο γιατί να μη δουλέψει και για μας στην τελική. " Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση για το τι ισχύει γενικά. Δεν σου είπα ότι η άλλη πρέπει να είναι παρθένα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις αν η γυναίκα βάλει τον άντρα στο τριπάκι να σκέφτεται εμπειρίες και "προσόντα" δεν είναι καλό όσο αυτοπεποίθηση και να έχεις. "Συνειδητοποιείς ότι εδώ λες με άλλα λόγια πως κατά την άποψή σου οι γυναίκες θεωρούν το περιστασιακό σεξ κατα κάποιο τρόπο ανήθικο; Συνειδητοποιείς πως αυτό είναι η άποψη των αντρών για τις γυναίκες και πως όσες γυναίκες τυχόν συμμερίζονται αυτή την άποψη (προσοχή: ανήθικο, όχι "δε μου αρέσει/δεν αισθάνομαι άνετα" -- αυτό είναι legit επιλογή του καθενός) το κάνουν λόγω κοινωνικής πλύσης εγκεφάλου; Σεξ πριν το γάμο πας στην κόλαση και τέτοια; (είχα σχέση με κοπέλα που τα πέρασε αυτά btw)" Κοίταξε, η κάθε γυναίκα μπορεί να θέλει να ελέγξει την εικόνα που βγάζει προς τα έξω για διάφορους λόγους. Μπορεί να είναι όπως λες για "παραδοσιακούς λόγους" αλλά μπορεί και να είναι επειδή ξέρει πολύ καλά ότι άμα θέλει να την πάρει σοβαρά ο τύπος που θα θέλει για σοβαρή σχέση κάποια στιγμή, καλό είναι να μην διαφημίζει την μεθυσμένη παρτούζα του 2012 με τους δύο προικισμένους Ισπανούς μοντέλους που δεν θυμάται καν πως τους λένε... αν θα έπρεπε να είναι αλλιώς ο κόσμος και όλοι να είμαστε άνετοι με όλα, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Εγώ σου εξηγώ απλά πως πιστεύω ότι έχουν τα πράγματα. "Είναι σίγουρα; Εσύ όταν γνωρίζεις κάποιον που βγάζει παραπάνω από το μέσο όρο ξαφνικά τον εκτιμάς περισσότερο; Εγώ όχι. Και φαντάζομαι ότι γενικά είναι πιο "εκτιμήσιμος" ένας χαρακτήρας από ένα πορτοφόλι." Δεν σου μίλησα για εκτίμηση, αλλά για το ότι είσαι αξιέπαινος. Δηλαδή, μπράβο ο Defacer που είναι τόσο καλός επαγγελματίας που τα κονομάει χοντρά. Σαν χαρακτήρας δεν μπορώ να σε κρίνω από το πορτοφόλι σου καθώς τα δύο αυτά πράγματα δεν έχουν κάποια σχέση. "Γιατί ο μπουρδελιάρης δε μπορεί να πηδήξει; Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είμαστε όλοι στο ίδιο σύμπαν.Ανέφερα ονομαστικά τον DDevil νωρίτερα. Είναι "μπουρδελιάρης"; Πάνω κάτω ναι. Μπορεί να πηδήξει χωρίς να πληρώσει; Σίγουρα περισσότερο από το μέσο όρο του forum. Πολύ περισσότερο. Διαφωνείς; Δεν έτυχε να σου περάσει η σκέψη από το μυαλό; Κάτι άλλο; " Καταλαβαίνω τι λες αλλά αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες μπορούν να βρουν νορμάλ, η και καθόλου, γυναίκες και επιλέγουν τα μπουρδέλα. Αυτό είναι και το παράπονο τους πολλές φορές ότι αυτές που μπορούν να βρουν, όταν και άμα, τους είναι τόσο ανεπιθύμητες που προτιμούν τα μπουρδέλα.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι.. εγώ μπερδεύτηκα. Σοβαρά τώρα; Αλήθεια; Ισως να μην μπερδευόσουν αν δεν άλλαζες τα γραφόμενα μου. 1
groot Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Σοβαρά τώρα; Αλήθεια; Ισως να μην μπερδευόσουν αν δεν άλλαζες τα γραφόμενα μου. Εάν δεν έγινε αντιληπτό ότι τα άλλαξα επίτηδες τα γραφόμενά σου, τότε να το ξεκαθαρίσω: Τα άλλαξα επίτηδες.
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ανέφερα ονομαστικά τον DDevil νωρίτερα. Είναι "μπουρδελιάρης"; Πάνω κάτω ναι. Μπορεί να πηδήξει χωρίς να πληρώσει; Σίγουρα περισσότερο από το μέσο όρο του forum. Πολύ περισσότερο. Διαφωνείς; Δεν έτυχε να σου περάσει η σκέψη από το μυαλό; Κάτι άλλο; ΟΧΙ δεν μπορεί να πηδήξει (τσάμπα) αν μπορούσε θα το έκανε (Απίστευτο ε?) Είναι ο τύπος που πηδάει από χυλόπιτα σε χυλόπιτα που τον βλέπει γυναίκα και στρίβει μισογύνης που αν δεν υπήρχαν οι ιερόδουλες θα ήτανε παρθένος. Και ω ναι υπάρχουν και αυτοί που εξαιτίας της συμπεριφοράς τους (περισσότερο) και της εμφάνισης τους (λιγότερο) δεν τους κάθεται ούτε θηλυκή γάτα. Σε αυτό το σύμπαν όχι σε άλλο. 1
Glikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Σε κάτι πράγματα που διαβάζω πάντως υπάρχει παντελής έλλειψη λογικής και πραγματικότητας. Κατηγορώ το ίδιο άνδρες και γυναίκες για το 'αμαρτωλό' παρελθόν τους. Δυστυχώς τα κόμπλεξ, οι ανασφάλειες, το συμφέρον, τα διάφορα ψυχολογικά και η ανάγκη για επιβεβαίωση ωθούν τα άτομα στα ξενοπηδήματα και στο (υπερβολικό-με διαφορετικούς παρτενέρ) αβέρτα σεξ. Αυτό είναι fact, τις ερωτήσεις σας στους ψυχολόγους/ψυχιάτρους για τυχόν αμφιβολίες. Τώρα από κει και πέρα αν δεν σε νοιάζει το παρελθόν του άλλου ατόμου δεν δίνεις σημασία, αλλιώς το προσπερνάς και πας αλλού. Πουτάνες είναι σε διαφορετικές 'version'. Οι χειρότερες κατ εμε είναι αυτές στην ψυχή. Περισσότερο παραδέχομαι μια εκδιδόμενη η οποία λέει 'ναι μαμιέμαι για το χρήμα', παρά μια 'κανονική' κοπέλα η οποία πάει από τον έναν φραγκάτο στον άλλον και αφού τον ξεζουμίσει λέει την δικαιολογία ότι 'δεν ταίριαξα με τον τάδε και χώρισα και βρήκα άλλον'. Το ίδιο και με τους άνδρες. Υπάρχουν λογής λογής μαλάκες και 'γαμίκουλες'. Εμένα δεν θα με πείραζε να έκανα σοβαρή σχέση με κάποια που ήταν παρτόλα αρκεί να ήξερα ότι άλλαξε/ωρίμασε, αν και εξαιρετικά δύσκολο. Όπως επίσης δεν θα με πείραζε να γνώριζα κάποια άπειρη στον σεξουαλικό τομέα. Αν μη τι άλλο θεωρώ ρηχό να απορρίψεις κάποια για αυτόν τον λόγο. Καλώς ή κακώς οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τον άνδρα έμπειρο οπότε μην κλαίνε μερικές ότι ο τάδε πηδάει κάθε βδομάδα και διαφορετική. (Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι ο τάδε είναι καλό ή κακό παιδί επειδή το κάνει αυτό). Αυτά. 2
Pokemon640 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ΟΧΙ δεν μπορεί να πηδήξει (τσάμπα) αν μπορούσε θα το έκανε (Απίστευτο ε?) Είναι ο τύπος που πηδάει από χυλόπιτα σε χυλόπιτα που τον βλέπει γυναίκα και στρίβει μισογύνης που αν δεν υπήρχαν οι ιερόδουλες θα ήτανε παρθένος. Και ω ναι υπάρχουν και αυτοί που εξαιτίας της συμπεριφοράς τους (περισσότερο) και της εμφάνισης τους (λιγότερο) δεν τους κάθεται ούτε θηλυκή γάτα. Σε αυτό το σύμπαν όχι σε άλλο. [...] είπε τώρα η Big Sister, που παρακολουθεί τον DDevil από το δορυφόρο σε συντεταγμένες 23.3476548 21.64377 και έβγαλε το πόρισμα.. καταπληκτικό συμπέρασμα. Άρα ο DDevil είναι παρθένος με οροσκόπο Σκορπιο. seems legit.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εάν δεν έγινε αντιληπτό ότι τα άλλαξα επίτηδες τα γραφόμενά σου, τότε να το ξεκαθαρίσω: Τα άλλαξα επίτηδες. Με παρεξήγησες, μιλούσα ότι μπερδεύτηκες από τα δικά σου γραφόμενα, όχι από τα δικά μου. Τα δικά σου γραφόμενα, αν και καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις, δυστυχώς δεν έχουν σχέση με την γενικότερη πραγματικότητα. Εξ΄ου και το μπέρδεμα που έφαγες. On topic, αν πράγματι δεν έχει σημασία το παρελθόν τότε γιατί οι περισσότερες φροντίζουν να το κρύβουν/διαστρεβλώνουν ενώ οι περισσότεροι φροντίζουν να το εμπλουτίζουν/διαστρεβλώνουν; Αν πράγματι υπάρχει ενόχληση από τη μεριά των υποστηρικτών "δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν του άλλου" όταν τους ρωτάνε για το παρελθόν τους δεν είναι καλύτερα και να λειτουργεί ως φιλτράρισμα τέτοιων ανθρώπων; Ποιο εύκολα, αν ρε παιδί μου π.χ. εγώ θέλω να μάθω το παρελθόν μιας κοπέλας δεν δίνει αυτόματα τη σκυτάλη στην κοπέλα να μην μου δώσει σημασία από εκεί και έπειτα (το φιλτράρισμα που λέγαμε) και να ψάξει την τύχη της σε κάποιον που πράγματι δεν θα τον ενδιαφέρει το παρελθόν της; Γιατί ντε και καλά να πρέπει να κρυφτείς (αφού υποτίθεται ότι δεν έχει σημασία τι έκανες και όλα καλά και ωραία) ή να σπαστείς αν ο άλλος σου ζητήσει να μάθει κάτι από το παρελθόν σου. Δεν είναι οξύμωρο δηλαδή από τη μια να μην γουστάρεις τύπους που ρωτάνε το παρελθόν σου και από την άλλη να προσπαθείς να τους το κρύβεις αντί να πάρεις το μήνυμα και να πας παρακάτω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα