Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SlickNick τιποτα απο αυτα που λες πιστευω δεν ειναι πολυ μεγάλη συζητηση. Και καμια δεν θα σου πει "πρεπει να εισαι αυτο και πρεπει να εισαι εκεινο...." οτι θελεις θα εισαι οσο δεν την αδικεις ή δεν την ριχνεις. Δεν θα λέει η άλλη και θα κάνεις εσυ. Οχι έτσι ... θα υπάρχει συνεννοηση και συγκλιση μεταξύ σας. Ποτε μη ξεκινησεις μια ιστορια με αυτο το τροπο γιατι δεν θα οδηγησει πουθενα. Δεν θα σου βάλει η άλλη περιορισμους στο τι θα κανεις εσυ και πως θα φτιάξεις τη ζωη σου.

Και φυσικα μη κάνεις ποτε το λάθος να παντρευτεις γυναικα και να τη βάλεις μέσα σε συμβολαια και σπιτια να κάνεις παιδια μαζι της και μετα να αποδειχθει σκάρτος χαρακτηρας... θα πρέπει να την ελεγξεις απο πολλες μεριές πριν κάνεις τόσο σοβαρές ενέργειες. Στη πρωτη βασικη διαφωνια αμα την δεις και λιγο τρελη και ατιθαση στριβεις διακριτικά ή την κρατας για τα παιχνιδάκια σας σε αυτα μπορει να ειναι καλή.... αυτα δεν στα λεει παθών (ευτυχως ως τωρα) αλλα μαθών απο περιστατικά άλλων....

• Like 1
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και φυσικα μη κάνεις ποτε το λάθος να παντρευτεις γυναικα και να τη βάλεις μέσα σε συμβολαια και σπιτια να κάνεις παιδια μαζι της και μετα να αποδειχθει σκάρτος χαρακτηρας...

Δεν έχει καμία σημασία αν της γράψεις ακίνητα. Μπορεί να διεκδικήσει από το 1/3 έως το 1/2 της συνολικής περιουσίας που αποκτήθηκε εντός γάμου. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος δικηγόρος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει καμία σημασία αν της γράψεις ακίνητα. Μπορεί να διεκδικήσει από το 1/3 έως το 1/2 της συνολικής περιουσίας που αποκτήθηκε εντός γάμου. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος δικηγόρος.

Ναι. Επειδη δεν θέλουμε να μπλέξουμε με δικηγορους και διορθωσεις και σουπα μουπες και αναλυσεις για αυτο λέω εξαρχης να ειμαστε προσεκτικοί κάποιοι τουλαχιστον στα των σχέσεων να μην φάμε φόλες. Γιατι επαγγελματικα φολες θα φάς σιγουρα ειδικα σε ενα εργασιακο περιβαλλον που δεν εχεις τη δυνατοτητα να επιλέξεις τα ατομα που θα το απαρτιζουν ειναι δεδομενο οτι θα υπάρξουν θέματα ακομα και αν εσυ δεν θα το ξεκινησεις.  Αλλα και στα ερωτικά? καθεσαι και σκάς βγες εξω κάνε το καμακι σου μιλα και γνωρισε οσες περισσοτερες μπορεις και στο τέλος επελεξε απλα την καλύτερη απο ολες αυτες ΚΑΙ σε χαρακτηρα. Απλα τα πραγματα τι αναλυσεις τωρα και σουπα μουπες και διαφωνιες και φιλοσοφιες ΚΑΙ άτομα που θα κάνουν την τριχα τριχιά για να φανούνε εξυπνα. Η ουσια ειναι το θέμα.

Τι να τον κανεις τον δικηγορο? δεν μπλεκεις εξαρχης και τέλος. Πρεπει να εισαι αετομάτης σε αυτα την βλέπεις την άλλη ή τον αλλον δεν σου κανει λέει μαλακιες έχεις στριψει. Γεια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Επειδη δεν θέλουμε να μπλέξουμε με δικηγορους και διορθωσεις και σουπα μουπες και αναλυσεις για αυτο λέω εξαρχης να ειμαστε προσεκτικοί κάποιοι τουλαχιστον στα των σχέσεων να μην φάμε φόλες. Γιατι επαγγελματικα φολες θα φάς σιγουρα ειδικα σε ενα εργασιακο περιβαλλον που δεν εχεις τη δυνατοτητα να επιλέξεις τα ατομα που θα το απαρτιζουν ειναι δεδομενο οτι θα υπάρξουν θέματα ακομα και αν εσυ δεν θα το ξεκινησεις.  Αλλα και στα ερωτικά? καθεσαι και σκάς βγες εξω κάνε το καμακι σου μιλα και γνωρισε οσες περισσοτερες μπορεις και στο τέλος επελεξε απλα την καλύτερη απο ολες αυτες ΚΑΙ σε χαρακτηρα. Απλα τα πραγματα τι αναλυσεις τωρα και σουπα μουπες και διαφωνιες και φιλοσοφιες ΚΑΙ άτομα που θα κάνουν την τριχα τριχιά για να φανούνε εξυπνα. Η ουσια ειναι το θέμα.

Και αυτός είναι ο λόγος που το παρελθόν έχει σημασία ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτός είναι ο λόγος που το παρελθόν έχει σημασία ;)

Εννοειται φιλε και μεγάλη μάλιστα. Ως προς τον χαρακτήρα εγω σου ξαναλεω με ενδιαφερει η κοπελα να ειναι δικαιη να μην ειναι ψευτρα να μην ειναι διπρόσωπη και απο εκει και πέρα και με 100 άτομα να έχει πάει στο παρελθον ή αντε εστω και παρθενα να ειναι ακομα και με αυτα που έγραψα χθες εγω δεν θα ειχα προβλημα.Υποχωρηση και υπομονη ως ενα σημειο μπορεις να κάνεις.

Ειναι παρομοιος με τον ορισμο του φιλου για μενα ... ειναι έντιμος? δικαιος? και αυθεντικος? και 1 φορά το χρονο να μιλάμε για μενα θεωρειται φιλος. Γιατι καμια φορα εχουμε κατι μαλακιες σαν κριτηρια και την πατάμε πχ αν μας γλειφουν αν μας παιρνουν τηλεφωνο καθε μερα κτλπ κτλπ αν θα προτιμησει εσενα και οχι την γκομενα για να βγει φυσικα και θα προτιμησει τη γκομενα αν κατα τα αλλα ειναι εντάξει ανθρωπος δεν τρεχει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργή στο φόρουμ, με αυτά που διάβασα όμως μου έπεσαν τα μαλλιά οπότε αποφάσισα να απαντήσω. Ευτυχώς γράφτηκαν και κάποιες λογικές απαντήσεις, faith in greeks restored που λέει ο λόγος.

Το πρόβλημα για μένα είναι πολύ βαθύτερο και ξεκινάει από το γεγονός ότι το (πολύ και με διαφορετικούς ανθρώπους) σεξ θεωρείται κάτι το "ανήθικο", "αμαρτωλό" ή τελοσπάντων κάτι που καλό θα ήταν να διαγραφεί. Μάθημα πρώτο:  Το σεξ δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, είναι απόλαυση. People love to fuck, get over it. Κάνε την αναλογία στο μυαλό σου με την μουσική πχ. Σε όλους αρέσει η μουσική. Σε κάποιους ελάχιστα, σε άλλους υπερβολικά πολύ. Κάποιοι ακούν όλοι μέρα, κάποιοι δυο ώρες την βδομάδα ξέρω γω.Κάποιοι κολλάνε με 3 μπάντες, κάποιοι άλλοι ακόμη ψάχνουν τι τους αρέσει και τι όχι. Αυτό δεν τους κάνει πιο αμαρτωλούς ή οτιδήποτε τέτοιο. Θα μπορουσα να συνεχίσω για ώρα αλλά νιώθω πως μιλάει σε παιδάκι δημοτικού. Εν ολίγοις, ας σταματήσουμε πια με το sex-negativeness, δεν έχει καμμία λογική, ανήκει σε άλλες εποχές. Χαίρομαι που πλέον, κάποιος με τόσο παρωχημένες απόψεις θεωρείται ούγκανος αλλά και γραφικός.

Οι γυναίκες λοιπόν, όπως και οι άντρες γουστάρουν να πηδούν. Δυστυχώς από την εποχή που άρχισε να υφίσταται η έννοια της ατομικης ιδιοκτησίας και εγκαθιδρύθηκε η πατριαρχία, οι προνομιούχοι άντρες της εποχής έπρεπε να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά όσον αφορά την γνησιότητα των απογόνων τους και τι πιο εύκολο από το να καταπιέσουν σεξουαλικά τις γυναίκες (αυτή είναι η βασική εκδοχή, αλλά όχι η μοναδική). Λογικό λοιπον ακόμη και σήμερα οι γυναίκες, παρόλο που έχουν τις ίδιες γκάβλες με τους άντρες να έχουν εσωτερικεύσει όλη αυτή τη νοοτροπία, να ντρέπονται για την σεξουαλικότητα τους κτλ κτλ.

Αρκετά με την θεωρία, θα μιλήσω με βάση την εμπειρία μου. Έχω κάνει σεξ με πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες. Κι όταν λέω πολλούς δεν εννοώ όπως λέει ο άλλος "μήπως είσαι ο 21ος ή είσαι διψηφιος αριθμός", αυτά είναι αστεία νούμερα.

Ε λοιπόν, δεν μετανιώνω στιγμή. Ακόμη και με κακές εμπειρίες, κάτι έμαθα. Και όχι δεν θα ήθελα να διαγραφεί κανένα παρελθόν μου. Αν κάποιος άντρας θεωρεί πως είμαι λιγότερη σοβαρή λόγω των σεξουαλικών μου εμπειριών, και ότι αυτές με κάνουν χειρότερο άνθρωπο, τότε πάλι κερδισμένη θα βγω μιας και δεν θα κάτσω να χαλάσω χρόνο με ένα τέτοιο άντρα. Μεταξύ μας τώρα, αυτά που λέει ο ts , μόνο σε κανένα κουτσοχώρι θα μπορούσαν να είναι αποδεκτά. Μην τα πεις παραέξω, και προς θεού όχι σε καμμιά κοπέλα από καμμιά βορειοευρωπαική χώρα, θα φρίξει.

Είμαι περήφανη λοιπόν για το παρελθόν μου, και το παρόν μου φυσικά. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει με έχουν κάνει πολύ καλύτερη στον ερωτικό τομέα, μπορώ πολύ εύκολα να καταλάβω τι αρέσει σε καποιον και τι όχι, πως να κάνω τον παρτενέρ μου νιώσει πιο άνετα ή πως να πάρω πρωτοβουλιές και να γίνει καλύτερο και για τους δυο μας. Κανείς δεν με πρόσβαλλε (πλην 3-4 μεμονωμένων περιστατικών, έλληνες - τι συμπτωση!) και εκτός από το σεξ ακόμη και σε one night stands έχω κάνει απίστευτες, ατελείωτες συζητήσεις. Από γλώσσες προγραμματισμού και καινούρια frameworks μέχρι τον Χέγκελ, και τον Επίκουρο. Όλοι ήξεραν για τις εμπειρίες μου (για τις οποίες πάντα υπερέβαλλα - crash test άμα αξίζει ο τύπος). Με όσους δέσαμε καλά στο σεξ όλοι ήθελαν κάτι σοβαρότερο, και με πολλούς μπορεί να μην κολλήσαμε στο σεξ αλλά σαν χαρακτήρες και παραμένουμε φίλοι. 

Ξεκολλάτε τα μυαλά σας, απολαύστε (υπεύθυνα) το σεξ, keep your mind open.

To conclude: Slut life, best life. The wetter the better :)

• Like 15
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές τα είπες όλα, μπράβο!

Εύγε για τις απόψεις σου σε αυτόν τον τομέα  ..

• Like 2
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές τα είπες όλα, μπράβο!

Εύγε για τις απόψεις σου σε αυτόν τον τομέα  ..

Να σαι καλά :) Είναι λυπηρό που ενώ ως mankind έχουμε πετύχει τόσα πολλά σε ιατρική φυσικές επιστήμες τεχνολογία κτλ ταυτόχρονα να είμαστε τόσο πίσω στα κοινωνικά θέματα και να συζητάμε το 2016 θέματα που βιάζουν κάθε έννοια της λογικής. Μάλλον η μεγαλύτερη αντίφαση της ανθρωπότητας σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργή στο φόρουμ, με αυτά που διάβασα όμως μου έπεσαν τα μαλλιά οπότε αποφάσισα να απαντήσω. Ευτυχώς γράφτηκαν και κάποιες λογικές απαντήσεις, faith in greeks restored που λέει ο λόγος.

Το πρόβλημα για μένα είναι πολύ βαθύτερο και ξεκινάει από το γεγονός ότι το (πολύ και με διαφορετικούς ανθρώπους) σεξ θεωρείται κάτι το "ανήθικο", "αμαρτωλό" ή τελοσπάντων κάτι που καλό θα ήταν να διαγραφεί. Μάθημα πρώτο:  Το σεξ δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, είναι απόλαυση. People love to fuck, get over it. Κάνε την αναλογία στο μυαλό σου με την μουσική πχ. Σε όλους αρέσει η μουσική. Σε κάποιους ελάχιστα, σε άλλους υπερβολικά πολύ. Κάποιοι ακούν όλοι μέρα, κάποιοι δυο ώρες την βδομάδα ξέρω γω.Κάποιοι κολλάνε με 3 μπάντες, κάποιοι άλλοι ακόμη ψάχνουν τι τους αρέσει και τι όχι. Αυτό δεν τους κάνει πιο αμαρτωλούς ή οτιδήποτε τέτοιο. Θα μπορουσα να συνεχίσω για ώρα αλλά νιώθω πως μιλάει σε παιδάκι δημοτικού. Εν ολίγοις, ας σταματήσουμε πια με το sex-negativeness, δεν έχει καμμία λογική, ανήκει σε άλλες εποχές. Χαίρομαι που πλέον, κάποιος με τόσο παρωχημένες απόψεις θεωρείται ούγκανος αλλά και γραφικός.

Οι γυναίκες λοιπόν, όπως και οι άντρες γουστάρουν να πηδούν. Δυστυχώς από την εποχή που άρχισε να υφίσταται η έννοια της ατομικης ιδιοκτησίας και εγκαθιδρύθηκε η πατριαρχία, οι προνομιούχοι άντρες της εποχής έπρεπε να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά όσον αφορά την γνησιότητα των απογόνων τους και τι πιο εύκολο από το να καταπιέσουν σεξουαλικά τις γυναίκες (αυτή είναι η βασική εκδοχή, αλλά όχι η μοναδική). Λογικό λοιπον ακόμη και σήμερα οι γυναίκες, παρόλο που έχουν τις ίδιες γκάβλες με τους άντρες να έχουν εσωτερικεύσει όλη αυτή τη νοοτροπία, να ντρέπονται για την σεξουαλικότητα τους κτλ κτλ.

Αρκετά με την θεωρία, θα μιλήσω με βάση την εμπειρία μου. Έχω κάνει σεξ με πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες. Κι όταν λέω πολλούς δεν εννοώ όπως λέει ο άλλος "μήπως είσαι ο 21ος ή είσαι διψηφιος αριθμός", αυτά είναι αστεία νούμερα.

Ε λοιπόν, δεν μετανιώνω στιγμή. Ακόμη και με κακές εμπειρίες, κάτι έμαθα. Και όχι δεν θα ήθελα να διαγραφεί κανένα παρελθόν μου. Αν κάποιος άντρας θεωρεί πως είμαι λιγότερη σοβαρή λόγω των σεξουαλικών μου εμπειριών, και ότι αυτές με κάνουν χειρότερο άνθρωπο, τότε πάλι κερδισμένη θα βγω μιας και δεν θα κάτσω να χαλάσω χρόνο με ένα τέτοιο άντρα. Μεταξύ μας τώρα, αυτά που λέει ο ts , μόνο σε κανένα κουτσοχώρι θα μπορούσαν να είναι αποδεκτά. Μην τα πεις παραέξω, και προς θεού όχι σε καμμιά κοπέλα από καμμιά βορειοευρωπαική χώρα, θα φρίξει.

Είμαι περήφανη λοιπόν για το παρελθόν μου, και το παρόν μου φυσικά. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει με έχουν κάνει πολύ καλύτερη στον ερωτικό τομέα, μπορώ πολύ εύκολα να καταλάβω τι αρέσει σε καποιον και τι όχι, πως να κάνω τον παρτενέρ μου νιώσει πιο άνετα ή πως να πάρω πρωτοβουλιές και να γίνει καλύτερο και για τους δυο μας. Κανείς δεν με πρόσβαλλε (πλην 3-4 μεμονωμένων περιστατικών, έλληνες - τι συμπτωση!) και εκτός από το σεξ ακόμη και σε one night stands έχω κάνει απίστευτες, ατελείωτες συζητήσεις. Από γλώσσες προγραμματισμού και καινούρια frameworks μέχρι τον Χέγκελ, και τον Επίκουρο. Όλοι ήξεραν για τις εμπειρίες μου (για τις οποίες πάντα υπερέβαλλα - crash test άμα αξίζει ο τύπος). Με όσους δέσαμε καλά στο σεξ όλοι ήθελαν κάτι σοβαρότερο, και με πολλούς μπορεί να μην κολλήσαμε στο σεξ αλλά σαν χαρακτήρες και παραμένουμε φίλοι. 

Ξεκολλάτε τα μυαλά σας, απολαύστε (υπεύθυνα) το σεξ, keep your mind open.

καλα τα λες αρκει να τα πιστευεις, μου εχουν τυχει κοπελες που εχουν παρει τα φυλλα και τα δενδρα και στον σθενο κυκλο γειτονιάς τους λες κατι και σου λενε τι με περασες.

• Like 1
Δημοσ.

καλα τα λες αρκει να τα πιστευεις, μου εχουν τυχει κοπελες που εχουν παρει τα φυλλα και τα δενδρα και στον σθενο κυκλο γειτονιάς τους λες κατι και σου λενε τι με περασες.

Αυτό που λες είναι τόσο γενικό και αόριστο που θα μπορούσε να ερμηνευτεί με 1000 διαφορετικούς τρόπους. Α, και το ότι κάποια μπορεί να έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα (καλή ώρα η αφεντιά μου), δεν σημαίνει ότι ανέχεται την έλλειψη σεβασμού. Καλά κάνει λοιπόν. Και τι πάει να πει "της λες κάτι;". "ΚΑΤΙ;"

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που λες είναι τόσο γενικό και αόριστο που θα μπορούσε να ερμηνευτεί με 1000 διαφορετικούς τρόπους. Α, και το ότι κάποια μπορεί να έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα (καλή ώρα η αφεντιά μου), δεν σημαίνει ότι ανέχεται την έλλειψη σεβασμού. Καλά κάνει λοιπόν. Και τι πάει να πει "της λες κάτι;". "ΚΑΤΙ;"

Όχι αλλά σημαίνει ότι δεν έχει κριτήριο. Μπορεί να σου μοιάζουν προοδευτικά αυτά που λες αλλά ίσα ίσα μια σούπα όμοια με τις φαλοκρατικές τρέλες που ακούμε τόση ώρα είναι και αυτό διότι π.χ. αν ήταν τόσο εύκολος ο στοχασμός περί Χέγκελ και Επίκουρου και δεν ξέρω γω τι άλλο θα ήταν ο κόσμος σούπερ, από τον τρόπο που επιλέγεις να εκρφράζεσε μάλλον εννοείς φλυαρήτε περι θεμάτων σοβαρών. Κατά τα άλλα προφανώς η μονογαμία είναι καταστροφική και για το σώμα και για το πνεύμα.

Δημοσ.

Αστεια νούμερα εννοεις προς τα πανω η προς τα κατω?? :P

Δημοσ.

Δεν μιλάμε για ζώδια εδώ λάθος τοπικ, πήγαινε παραδίπλα.

όταν πληρώνεις (συστηματικά) για να πηδήξεις όταν δεν σου κάθεται καμία όταν μισείς τις γυναίκες

(με βάση τα γραφόμενα σου) τότε υπάρχει θέμα.

Για τον κάθε devil μιλάμε.​

δεν υπήρξα χορηγός σε καμία (από το 10 και μετά), πρόσεξε τη διαφορά, άλλο χορηγός, άλλο της κάνω ένα δώρο γιατί με κέρδισε και πιστεύω το αξίζει. Όπως κάνει δώρο και αυτή σε εμένα. Ναι το έκανα το λάθος της χορηγίας μια φορά αλλά αυτό όταν ήμουν ίσα στα 18, δεν υπολόγισα πολλά σαν φοιτητής και η συγκεκριμένη ήταν 10άρι και εξαιρετικά πηδεύσιμη !

Χορηγό ψάχνουν πολλές (όχι όλες), εγώ δεν θέλω να αισθάνομαι ότι η άλλη με θέλει για τα γκαφρά γιατί εκεί τελειώνω απότομα το παιχνίδι και φεύγω από μόνος μου. Σε καμία περίπτωση δεν κακολογώ κάποια, παρά μόνο αν μου κάνει κάτι πολύ ακραίο.

Δημοσ.

Όπως ξαναέγραψα, για εμένα τουλάχιστον δεν είναι θέμα ηθικής αλλά θέμα τρόπου ζωής και συμβατότητας. 

Μία γυναίκα που θέλει να αλλάζει συχνά συντρόφους, να πειραματίζεται και βαριέται την ρουτίνα, δεν κάνει κάτι το ανήθικο. Όταν όμως αποφασίσει ότι θέλει σοβαρή σχέση, οικογένεια, παιδιά κλπ είναι εύλογο ερώτημα το γιατί άλλαξε τόσο δραματικά και πόσο μόνιμη θα είναι αυτή η αλλαγή. Και το αντίθετο ισχύει για μία γυναίκα που ήταν πάντα των μακροχρόνιων σχέσεων και ξαφνικά αποφασίζει ότι θέλει να κάνει μία ελεύθερη σχέση η μία ξεπέτα. 

Ρίξτε μία ρεαλιστική ματιά στους γύρω σας και τις συνήθειες τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...