Vapir Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 τι αμαρτωλό παρελθόν ρε? χαχαχαχαχαχαχαχαχα , σοβαρευτείτε ρε σας διαβάζουν κ παιδάκια 1
mentoras99 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 "Ο άντρας πρέπει να χει παρελθόν" έλεγαν παλιά...
Postmort3m Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εστω οτι σε μια σχέση, μετά τον αρχικό ενθουσιασμό και αρκετο χρονο ωστε να ειστε βεβαιοι οτι βρηκατε τη συντροφο της ζωης σας, ανακαλυπτετε οτι το ταιρι σας εχει "αμαρτωλο" παρελθον. Πχ πολλές ή περίεργες σχεσεις. Θα μπορουσατε να το αποδεχθειτε; Πιστεύετε οτι καποιος μπορει πραγματικα να αλλαξει; Χαζο-ερώτηση ισως. Αλλα το σκεφτομουν οταν φιλος μου ελεγε οτι πολλες κοπελες αφου εζησαν οπως ηθελαν/οι συνθηκες τους επεβαλαν, εφτιαξαν τη ζωη τους, παντρευτηκαν και ανακαλυψαν πχ στην εγκυμοσυνη οτι εχουν καποιο αφροδισιο, "παρασημο" απο τον πολεμο. Κατι αντιστοιχο περασε απο το μυαλο μου και με τον τυπο (σε αλλο thread) που εμεινε αναπηρος οταν πηγε να κλεψει μια μηχανη. Αν και δε θα ηθελα να μπλεχτουμε σε περιπτωσεις ποινικου δικαιου. Ξερω δεν εχω αρκετη εμπνευση για να το διατυπωσω, αλλα δειξτε επιείκεια! Προσωπικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει πραγματικά. Μπορεί για κάποιο χρονικό διάστημα να υιοθετήσει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά (το χρονικό διάστημα εξαρτάται από το πόσο "δυνατός/ή" είναι) αλλά κάποια στιγμή θα σκάσει και θα βγει ο πραγματικός του/της εαυτός. Το λέω από προσωπική εμπειρία και από τον εαυτό μου και από συμπεριφορές που έχω δει σε άλλους (πάμπολες φορές). Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ...αλλά δύσκολο. Οι πιθανότητες να αλλάξει κάποιος πραγματικά είναι ελάχιστες. Γιατί θεωρείς αμαρτωλό παρελθόν τους πολλούς συντρόφους σε μια γυναίκα αλλά όχι σε έναν άντρα? Μήπως να ξεπεράσεις τα κόμπλεξ σου και τον μισογυνισμό σου? (Λέω εγώ τωρα..) Αν σκεφτώ με την καλοσυνάτη μου φύση μάλλον εννοείς ότι πιθανόν κάποιος με πολλές σχέσεις θα ήταν πιο επιρρεπής να σε κερατώσει. Ε guess what..ακόμα και άνθρωποι χωρίς μεγάλο παρελθόν κερατώνουν. Το κέρατο δεν είναι μονο λόγω της ανάγκης για πολυγαμία αλλά προκαλείται και από άλλους παράγοντες (πχ. εχει βαρεθεί στην σχέση και δεν μπορεί να στο πει). Και πάλι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο άλλος/άλλη στο παρελθόν του (αν και σου δίνει μια ιδέα για το τι άνθρωπος είναι) αλλά το τι κάνει τώρα. Και εγώ πριν από 5 χρόνια δεν ήμουν το ίδιο άτομο, ως χαρακτήρας είμαι still the same αλλά οι εμπειρίες σε αλλάζουν σε φάση απόψεων, πως βλέπεις τους ανθρώπους, τον κόσμο, κλπ. 2
Vapir Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 "Ο άντρας πρέπει να χει παρελθόν" έλεγαν παλιά... επίσης έλεγαν "διάβασε παιδί μου να γίνεις δημόσιος υπάλληλος" αλλα αν το πουν σήμερα θα φάνε ντομάτα με ξυραφάκια 1
mentoras99 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλα τα λετε, οι 'μοντερνιστες' και οι έχοντες....ελευθέρια ήθη, αλλά δεν νομιζω, περα απο γκομενες, οτι θα θελε κανεις να επιλεξει για συντροφο της ζωης του, μια που εχει...ξεκουράσει πολύυυυυ κοσμο! Για παρα πολλους λογους, που δεν θελω να αναλυσω...οποιος θελει ας τα πει. Εχουμε φτασει στο σημειο, να στοχοποιουμε την εγκράτεια. Οκ, να δεχτω οτι το 99% εχει αποτυχημενες σχεσεις, με οτι αυτο σημαινει, να το δεχτω. Αλλα να δεχτω οτι ειναι φυσιολογικο να @@@@@τε σαν τα σκυλια, ε οχι, δεν το δεχομαι. Οχι αλλο πανσεξουαλισμο. Ο άλλος ειναι ενα προσωπο, μια προσωπικοτητα, οταν ειναι δηλαδη, και δεν...αυτουποβιβαζεται. Δεν ειναι μόνο ο τροπος να ικανοποιούμε τις ορμές μας....
groot Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το "@@@@τε σαν τα σκυλιά" και το "ξεκουράσει πολύυυυ κόσμο" στους πόσους διαφορετικούς συντρόφους συμβαίνουν;
Pokemon640 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το "@@@@τε σαν τα σκυλιά" και το "ξεκουράσει πολύυυυ κόσμο" στους πόσους διαφορετικούς συντρόφους συμβαίνουν; η απάντηση είναι εδώ. για οτιδήποτε λιγότερο είναι όλα νορμάλ 1
groot Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 η απάντηση είναι εδώ. για οτιδήποτε λιγότερο είναι όλα νορμάλ Καλό! Επίσης, ωραίος και ο χαβαλές. Αλλά πραγματικά το έχω απορία: Το "@@@@τε σαν τα σκυλιά" και το "ξεκουράσει πολύυυυ κόσμο" στους πόσους διαφορετικούς συντρόφους συμβαίνουν;
Pokemon640 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η σωστότερη απάντηση σε αυτό που ρωτάς είναι ότι ο κάθε ένας έχει διαφορετικό νούμερο στο μυαλό του (που το βλέπει έτσι). Εγώ 9000+, ο/η άλλος/η το 200+, η το 60+ κλπ..
groot Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Συμφωνώ... αλλά θα ήθελα και τις απαντήσεις όσων λένε τέτοιες εκφράσεις. Τι έχουν εκείνοι στο μυαλό τους; Ποιος είναι ο αριθμός αυτός;
ADHD Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το "@@@@τε σαν τα σκυλιά" και το "ξεκουράσει πολύυυυ κόσμο" στους πόσους διαφορετικούς συντρόφους συμβαίνουν; Ρωτησα την expert περιμενω με αγωνια απαντηση, καπου μεταξυ +-21 η +-10 η +-n πρεπει να ειναι σύμφωνα με προχειρους υπολογισμούς αλλα κανεις μας δεν εχει την εμπειρια να απαντήσει με σιγουριά μαλλον..
groot Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ρωτησα την expert περιμενω με αγωνια απαντηση, καπου μεταξυ +-21 η +-10 η +-n πρεπει να ειναι σύμφωνα με προχειρους υπολογισμούς αλλα κανεις μας δεν εχει την εμπειρια να απαντήσει με σιγουριά μαλλον.. Για να λέει κάποιος ότι η τάδε "@@@@τε σαν το σκυλί" βάσει των πόσων αντρών έχει πάει, σημαίνει ότι έχει ένα κριτήριο στο μυαλό του. Δηλαδή, έναν αριθμό. Δεν πιστεύω τις κακές γλώσσες που λένε ότι έχει κόμπλεξ ή διάφορα άλλα ψυχολογικά προβλήματα και κάνει αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Εγώ πιστεύω ότι έχει έναν αριθμό ως όριο, μαθαίνει ότι η άλλη πήγε με πάνω από τόσους και λέει αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Αυτό το όριο ζητάω να μάθω. Οπότε, μην προσβάλεις τους ανθρώπους που λένε τέτοιους χαρακτηρισμούς υπονοώντας ότι δεν έχουν κάποιο κριτήριο επί του αριθμού των συντρόφων και οι χαρακτηρισμοί που λένε/γράφουνε είναι προϊόν ψυχολογικών προβλημάτων.
SlickNick Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Για να λέει κάποιος ότι η τάδε "@@@@τε σαν το σκυλί" βάσει των πόσων αντρών έχει πάει, σημαίνει ότι έχει ένα κριτήριο στο μυαλό του. Δηλαδή, έναν αριθμό. Δεν πιστεύω τις κακές γλώσσες που λένε ότι έχει κόμπλεξ ή διάφορα άλλα ψυχολογικά προβλήματα και κάνει αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Εγώ πιστεύω ότι έχει έναν αριθμό ως όριο, μαθαίνει ότι η άλλη πήγε με πάνω από τόσους και λέει αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Αυτό το όριο ζητάω να μάθω. Μπορεί να μην έχει αριθμό κατά νου αλλά μοτίβο συμπεριφοράς, σε βάθος χρόνου.
groot Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μπορεί να μην έχει αριθμό κατά νου αλλά μοτίβο συμπεριφοράς, σε βάθος χρόνου. Θα μπορούσε, συμφωνώ. Πόσοι λοιπόν, ανά χρόνο, είναι οι διαφορετικοί άντρες; 3.5; 4; 1.2; Και για πόσα χρόνια; Δηλαδή, κάνει κάποιος μία τέτοια κρίση για έναν άλλο άνθρωπο βάσει του αριθμού των διαφορετικών συντρόφων. Εφόσον μιλάμε για ΑΡΙΘΜΟ διαφορετικών συντρόφων, το κριτήριο είναι και αυτό αριθμός. Ποιος είναι; Γιατί μέχρι τώρα ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ; Τόσο δύσκολο είναι; Ένας αριθμός. Ας είναι και ανά χρόνο, ανά δεκαετία, δεν έχει σημασία. Προσωπικές προτιμήσεις είναι.
Pokemon640 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Γιατί μέχρι τώρα ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ; Τόσο δύσκολο είναι; Ένας αριθμός. Ας είναι και ανά χρόνο, ανά δεκαετία, δεν έχει σημασία. Προσωπικές προτιμήσεις είναι.Θα σου πω το εξής, έχει τύχει να γνωρίσω κοπέλες που ενώ πήγε αισιόδοξα, όταν φτάσαμε στο επιταύτα, εκεί βρήκε τοίχο. Για τον εξής λόγο ότι είχε αποχή η ίδια από το συνουσιασμό (με άνθρωπο όχι με αντικείμενο!) για πάνω από 3μηνο. Αυτό εμένα με ξενέρωσε. Δεν με απασχολούσε αν είχε πάει με 9000 συντρόφους το 2014 και πίσω, δεν είχε performance. Τέλος. Για εμένα ένας ευνοούμενος αριθμός είναι 30 φορές το 3μηνο (η συχνότερα), ανεξάρτητα αν η ίδια πάει με τον ίδιο σύντροφο η με πολλούς. idk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα