stavi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 δεν είχαν παρελθόν σημαινει οτι δεν είχαν ποτέ γκόμενα.. οπότε ναι πιθανο να νιώθουν κομπλεξ Αυτό που θα πρεπει να ενδιαφέρει τον άλλον θεωρώ ότι ειναι οτι δεν εχω απατήσει, δεν είχα παράλληλες σχέσεις δεν κάνω σχέσεις με ανθρώπους δεσμευμένους και άλλα τέτοια. Αυτα νομίζω ότι δείχνουν και λένε κάτι για μένα. Τα υπόλοιπα.. τα λένε ή οι αγάμητοί ή αυτοί της εκκλησίας
AntiCambeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Η έλλειψη εμπειρίας δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα έχει κόμπλεξ.Οπως μπορεί να ισχύει και το αντίθετο, να έχει αρκετή εμπειρία και να είναι ψυχοβγάλτης.Είναι θέμα χαρακτήρα,ο οποίος σχηματίζεται 1)Απο το οικογενειακό του περιβάλλον 2)Απο τον κύκλο γνωριμιών του 3)Απο τον επαγγελματικό του χώρο 4)Απο τον τόπο στον οποίο μένει. Συμφωνώ μαζί σου οτι μετράει να μην έχει παράλληλες σχέσεις κλπ.Μου θύμισες κάποια η οποία μου είπε το εξής:Οταν έκανα σχέση με τον τάδε (με τον οποίο είναι ακόμα μαζί),είμασταν και οι 2 ηδη σε σχέση.Απο την άλλη έλεγε οτι με αυτόν που είναι τώρα είναι ερωτευμένη και δεν τον έχει απατήσει.Επαιζαν και οι 2 διπλό ταμπλώ,κάτι που δεν θα ήθελαν να τους κάνουν.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 @Stavi Τι εννοείς. "δεν είχαν παρελθόν "; Toυς έκανε άντρες πολύ απλά :ρ 5
bedazzled Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Toυς έκανε άντρες πολύ απλά :ρ Και αυτοί για ευχαριστώ την κλείδωναν μέσα! Αχάριστα πλάσματα... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Και η στάβη μετά δεν τους άφηνε έτσι, έλεγε σε κάθε έναν από δαύτους: Η δική σου αχαριστία θα γραφτεί στην ιστορία Πάνω σου θα πέσει φως μου η κατακραυγή του κόσμου Κόκοτας 2
stavi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μου θύμισες κάποια η οποία μου είπε το εξής:Οταν έκανα σχέση με τον τάδε (με τον οποίο είναι ακόμα μαζί),είμασταν και οι 2 ηδη σε σχέση.Απο την άλλη έλεγε οτι με αυτόν που είναι τώρα είναι ερωτευμένη και δεν τον έχει απατήσει.Επαιζαν και οι 2 διπλό ταμπλώ,κάτι που δεν θα ήθελαν να τους κάνουν. Αυτό είναι τόσο μπερδεμένο που δεν το κατάλαβα καν. Γενικά αυτό το κομμάτι το κρατάω οσο γίνεται πιο απλό.. Είμαι μαζί σου τέρμα. Δεν ειμαι μαζί σου και με κανέναν κάνω ότι γουστάρω και δε δίνω λογαριασμό. Ετσι πάει για μενα. δε μου απαντήσατε όμως όταν σας ρώτησα αυτή η κοπέλα σας φαίνεται πουτάνα; προσωπικά ταυτιζομαι με τις εμπειρίες της και αν δείτε τα σχόλια απο κάτω παρόλο που είναι μια κούκλα ο κόσμος βγάζει απίστευτο κομπλεξ και χολή Thomas Carlton The dogs not the only bored one, you're just a fake with a big mouth... i'd run a mile 3 Jim Jones +Thomas Carlton And a gold digger too. 3 Cyric Renner (Abraxas79) +Jim Jones The Expiry date might be running out already on her. Mid twenties and already chubby, guaranteed to be obese by her mid thirties. Its the American way and the American diet. She is lush too, so I cut her some slack. 2
AntiCambeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 @Stavi Γιατί μπερδευτηκες?Θα το γραψω λιγο διαφορετικά:Αυτή(Α)τα ειχε με κάποιον.Αυτός(Β)τα είχε με κάποια.Η Α και ο Β τα έφτιαξαν πρίν χωρίσουν απο τις άλλες τους σχέσεις.Αντί να χωρίσουν απο τις σχέσεις τους,κεράτωναν.
ksiksoksa Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 μην ασχολειστε με το παρελθον….δεν αξιζει! 2
taazz Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 μην ασχολειστε με το παρελθον….δεν αξιζει! Πέσταααα, ιστορικοί και παλαιοντολόγοι οι μεγαλύτεροι χασοχρόνιδες. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 εγώ ξέρω εκ των πραγμάτων ότι άτομο που περιφερεται εδω μέσα και μιλάει για γκομενες έχει πάει μόνο με μία Με σένα?
Highlander Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μιλάω στον εαυτό μου: Συγκρατήσου, συγκρατήσου, όχι μη γράψεις το ανέκδοτο, όχι, θα μπαναριστείς αιωνίως ! 1
SlickNick Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αυτό είναι τόσο μπερδεμένο που δεν το κατάλαβα καν. Γενικά αυτό το κομμάτι το κρατάω οσο γίνεται πιο απλό.. Είμαι μαζί σου τέρμα. Δεν ειμαι μαζί σου και με κανέναν κάνω ότι γουστάρω και δε δίνω λογαριασμό. Ετσι πάει για μενα. δε μου απαντήσατε όμως όταν σας ρώτησα αυτή η κοπέλα σας φαίνεται πουτάνα; προσωπικά ταυτιζομαι με τις εμπειρίες της και αν δείτε τα σχόλια απο κάτω παρόλο που είναι μια κούκλα ο κόσμος βγάζει απίστευτο κομπλεξ και χολή Thomas CarltonΠριν από 4 μήνες The dogs not the only bored one, you're just a fake with a big mouth... i'd run a mile 3 Jim JonesΠριν από 2 μήνες +Thomas Carlton And a gold digger too. 3 Cyric Renner (Abraxas79)Πριν από 2 μήνες +Jim Jones The Expiry date might be running out already on her. Mid twenties and already chubby, guaranteed to be obese by her mid thirties. Its the American way and the American diet. She is lush too, so I cut her some slack. 2 Δεν την ξέρω την κοπέλα, πως θα κρίνω τι άτομο είναι; Μην παίρνεις στα σοβαρά τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο. Επίσης στην προκειμένη περίπτωση δε νομίζω να την χαλάει που ασχολούνται μαζί της... έχει χτίσει ένα κανάλι πάνω στο γεγονός ότι είναι (ωραία) γυναίκα. 1
stavi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν την ξέρω την κοπέλα, πως θα κρίνω τι άτομο είναι; Μην παίρνεις στα σοβαρά τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο. Επίσης στην προκειμένη περίπτωση δε νομίζω να την χαλάει που ασχολούνται μαζί της... έχει χτίσει ένα κανάλι πάνω στο γεγονός ότι είναι (ωραία) γυναίκα. Δεν την παρακολουθω γιατι ειναι ομορφη αλλά γιατι λεει ωραιες ιστοριες
SlickNick Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν την παρακολουθω γιατι ειναι ομορφη αλλά γιατι λεει ωραιες ιστοριες Τι να σου πω, σχετικά είναι όλα. Είδα μερικά βίντεο και βρήκα τις ιστορίες κοινότυπες και βαρετές, δηλαδή, τις έχω ξανακούσει άπειρες φορές από γυναίκες. Από ένα σημείο και μετά δεν άκουγα καν τι λέει, και η φωνή της ήταν ένα συνεχόμενο "ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ" Καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες την παρακολουθείτε αλλά οι άντρες που την παρακολουθούν είναι ή Α. Gay Β. Κλασικοί απελπισμένοι/ανήλικοι που έχουν μία εθισμένη σχέση αγάπης μίσους με γυναίκες που συζητάνε τα προσωπικά τους στο διαδίκτυο. Έχω δει άπειρα τέτοια κανάλια και στο youtube, και στο twitch και είναι πολύ εύκολο για οποιαδήποτε γυναίκα που είναι έστω και λίγο εμφανίσιμη να μιλήσει για σχέσεις, πέη και άλλα clickbaity θέματα και να χτίσει κοινό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα