Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πουλήσω τη ψυχή μου στο Διάβολο με αντάλλαγμα πλούτη και απολαύσεις..
Έχω βρεί τη Σολωμονική σε pdf και την έχω διαβάσει πολύ καλά..
Εχω μαζέψει όλα τα σύνεργα και έχω φτιάξει το συμβόλαιο σε περγαμηνή γραμμένη με το αίμα μου..
Δέν ξέρω άν θα εμφανιστεί μπροστά μου ο Διάβολος και θα συζητήσουμε ή θα καταληφθώ από το Διάβολο και θα κάνω ότι μου λέει ή στην χειρότερη δέν υπάρχει κάν Διάβολος αλλά θα προγραμματίσω το υποσυνειδήτό μου για να καταφέρω όλα όσα θέλω..
Απλά θέλω να ρωτήσω άν έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο και τί αποτέλεσμα είχε..

• Like 2
Δημοσ.

κλειδώστε άν έχετε ταμπού αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα κάνετε πάνω σας άμα καλέσετε το Διάβολο μέσα στα άγρια μεσάνυχτα.. εγώ τουλάχιστον είμαι έτοιμος.. έχω φτιάξει και ένα μαύρο καθρέπτη για να υπνωτίζομαι οποτε έχει πανσέληνο αλλά δυστυχώς δέν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω με κάποιο πνεύμα.. 

βασικά σε ένα βιβλίο που εξηγεί τα συμβόλαια με το Διάβολο λέει ότι δέν έχει σημασία κάν αμα υπάρχει Διάβολος και δαίμονες.. απο τη στιγμή που τα πιστεύεις και τα κάνεις σε πλησιάζουν δυνάμεις του Σύμπαντος για να αλλάξουν τη ζωή σου

Δημοσ.

Φόρα σιδερένιο βρακί στην περίπτωση που ο Διάβολος θέλει να σε ζμπρώξει.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα τουλάχιστον ο διάολος να 'χει γυναικεία μορφή γιατί μπορεί να σου ζητήσει επισφράγιση της συμφωνίας με διάφορους τρόπους.

Μην αρχίσεις τώρα στα γεράματα να ψήνεις το ψάρι και από τις δυο πλευρές.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι επικίνδυνο.. είναι σα να παίρνεις LSD και να βγάζεις από το ασυνείδητό σου πράγματα που δέν μπορείς να ελέγξεις και δέν ξέρεις τί επίδραση θα έχουν πάνω σου.. αλλά είμαι αποφασισμένος..

• Like 1
Δημοσ.

Απέναντι από το κρεβάτι που κοιμάσαι βάλε καθρέφτη και γραψε πάνω του 666,θα σου έρθει στον ύπνο.

Δημοσ.

παρατήρησα ότι τα βράδυα με πανσέληνο που πάω στην ταράτσα και πειραματίζομαι μετά όταν παώ να κοιμηθώ έχω έντομα όνειρα.. αλλά αυτό λέει το σάιτ είναι φυσικό γιατί δέν έχει ανοίξει το τρίτο μάτι μου.. θέλει εξάσκηση..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...