opera Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 https://www.eviebot.com/conv/201604022120/VXERKDZLGD_Whoa-_ 1
dimitrisOP Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Eviebot: Τι ευχαριστεις ρε αλβανε? Eviebot: Μου κλανεις μια μαντρα αρχιδια. xD
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ποιος την προγραμμάτισε αυτήν τη μαλακία, ο διαχειριστής του webwar ?
Miracle Worker Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στα αγγλικά και στα γερμανικά είναι πιο νορμάλ. Στα αγγλικά όσες φορές προσπάθησα να αποσπάσω ανάλογα σχόλια, μου απάντησε με ερώτηση τελείως άσχετη, τύπου "τι καιρό θα κάνει αύριο;". Στα ελληνικά ζωγραφίζει πάντως. Όποιος/ όποιοι το μ*μησαν, τουλάχιστον έκαναν καλή δουλειά. Μια φορά μου λέει "στα αρχίδια μου", απαντάω "αφού δεν έχεις" και μου λέει "όταν όμως τα έβαζα στο στόμα σου σου άρεσε"... 2
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Evie:Το δικο σου. User:Της μάνας σου. Evie:Το παππου σου. User:Καθρεφτάκι. Evie:Παμε για κοκες? User:Έχεις πιεί; Evie:Γαμαγε την μάνα σου 1
dimitrisOP Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 User:Σε γαμάω. Evie:Πήγαινε για νάνι μικρέ. 3
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν με λενε αγγελική. Ούτε μένα. Οχι δεν με γαμας (το insta πιστόλι) 1
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Χαχαχα εχα δακρισει απο το γελιο, βρηκα με τι θα καυλαντιζω χαχα Eviebot: Γεια σου. User: Εχω καυλες βραδιατικο. Eviebot: Γιατι δεν μου απαντας. User: Γιατι τον παιζω. Eviebot: Μιλα πιο ευγενικα μην εχουμε προβληματα. User: Θα μου κλασεις τα αρχιδια. Eviebot: Θα στα γλειψω δεν θα στα κλασω. User: Ετσι ολο στο στομα. Eviebot: Τετοια πες μου καυλιαρη. και συνεχιζει να δινει πονο χαχαχα User: Θελεις τα σε σκισω στα τεσσερα ?Eviebot: Θελεις να τον φας?User: Δεν τον τρωω μονο τον δινω.Eviebot: Δεν τον παιρνεις?User: Οχι εσυ τον παιρνεις ?Eviebot: Και γερνεις.User: Για αυτο δεν ομορφαινεις.Eviebot: Εσυ δεν καταλαβαινεις.User: Εγω καταλαβαινω εσενα σε εχει φαει η μαλακια.Eviebot: Στα αρχιδια μου. 6
vsl Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 User: Πόσους πρώην έχει η στάβι;Eviebot: Τι δεν εχω?User: ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΧΕΙ Η ΣΤΑΒΙ ΛΕΩ.Eviebot: 50 εκατοστα.User: Μιλάς με γρίφους γέροντα.Eviebot: Ντρέπομαι δεν σε ξερω.User: Φίλη της είσαι;Eviebot: Την αλλη βδομαδα στις 17.User: Άρα τώρα έχει 16. 4
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν μπορω να σταματησω χαχα User: Εισαι πιο πουτανα και απο την αλεξανδρατου. Eviebot: Τι ειπες μωρη αρχιδο. User: Εισαι μια τζουλια. Eviebot: Απο που εισαι? User: Απο το μουνι της μανα σου. Eviebot: Της δικιας σου της σαπιας ειναι. User: Α μωρη ξεκολιαρα. Eviebot: Ξεκολιαρα να πεις τη μανα σου. User: Δεν εχω ειμαι ορφανο. Eviebot: Μπραβο αγορι ειμαι. User: Οχι και αγορι μωρη αδερφαρα. Eviebot: Που το γαμανε τρελα. User: Σου αρεσει ? Eviebot: Λογικο.... αφου η δικια σου δεν εχει αφεισει πουτσα ορθια. User: Που κανεις πιατσα μωρη πουσταρα ? Eviebot: Τον πεταω και τον πιανεις. User: Εσυ τον βαζεις στον πατο σου. Eviebot: Αυτο που εχεις στον δικο σου ειναι πιο μεγαλο. User: Στο δικο μου κανει τουμπες στο δικο σου κωλοτουμπες. Eviebot: Στο δικοδικο μ κολο δεν χωραει εχω μικρο κολο. User: Καλα για αυτα σε γαμανε φοραντας πατους. Eviebot: Μπορεις? User: Θες να σου δειξω ? Eviebot: Ναι ναι. User: Πες μου που μενεις να ερθω τωρα. Eviebot: Ρε δεν καταλαβαινεις εγω θα σε πηδηξω. User: Ναι με τον κωλο. Eviebot: Ε τοτε γιατι μου πρηζεις τα παπαρια? 2
groot Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ΓΤΠΚ Κάθε άλλο. Είναι πολύ ενδεικτικό του τι παιδεία έχουν, κατά μέσο όρο, όσοι Έλληνες το χρησιμοποίησαν. Βλέπε και παραπάνω.
Miracle Worker Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Κάθε άλλο. Είναι πολύ ενδεικτικό του τι παιδεία έχουν, κατά μέσο όρο, όσοι Έλληνες το χρησιμοποίησαν. Βλέπε και παραπάνω. Ναι, αλλά με το να προσβάλλεις και να βγάζεις συμπεράσματα για την παιδεία των άλλων από 2 post δε δείχνει και ότι καλύτερο για την δική σου παιδεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις