saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 με το s4 εκανα τα παντα, ιντερνετ, παιχνιδια, φωτογραφιες χωριs προβληματα κ χωριs κολληματα Ti kinhto einai auto?????? fainetai polu kalo Ειδες εγω σου βρηκα και με 4GB ram
@topos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γεια σας ηρθε η ωρα να αγορασω καινουριο κινητο κ διαθέτω 330 ευρώ. Βασικα είμαι ανάμεσα στο Huawei P8 και στο LG G4 32Gb. Νομίζω είναι κ τα 2 καλά κινητα. Ποια η γνώμη σας? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το Samsung Calaxy S4 το οποίο έκαψε πλακέτα κ δε συμφέρει η επισκευή του. Παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Αν και προσωπικα δεν θα το παιρνα, παιζει το g8 στο crazy sundays του e-shop στα 289.Ο επεξεργαστης του ειναι πολυ πιο αδυναμος απο του g4.
ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Λες να μην το ξέρω Απλά είναι αρκετά σπάνιο σύμφωνα με την ψηφοφορία. Πανω απο 20% ειναι σύμφωνα με την ψηφοφορία δεν είναι και σπάνιο το πρόβλημά δηλ ένας στους 5 έπαθε ήδη bootloop μεσα σε έναν χρόνο που κυκλοφόρησε η συσκευη σε 2 χρονια αν πάει έτσι θα ναι πάνω απο 40% δηλ 2 στους 5 θα πάθουν bootloop και ποιος σου εγγυάται ότι η συσκευη σου δεν θα ναι μία απ αυτές 1
Swimmer21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Πανω απο 20% ειναι σύμφωνα με την ψηφοφορία δεν είναι και σπάνιο το πρόβλημά δηλ ένας στους 5 έπαθε ήδη bootloop μεσα σε έναν χρόνο που κυκλοφόρησε η συσκευη σε 2 χρονια αν πάει έτσι θα ναι πάνω απο 40% δηλ 2 στους 5 θα πάθουν bootloop και ποιος σου εγγυάται ότι η συσκευη σου δεν θα ναι μία απ αυτές Διαβασε καλυτερα το thread γιατι δεν εχεις καταλαβει ουτε γιατι γινεται το bootloop, ουτε το ειδος του bootloop.. Δεν ειναι πλεον hardware θεμα ωστε με τον καιρο να βγουν κι αλλα προβληματα και σε αλλα κινητα που δεν το εχουν παθει. Πλεον οι καινουριες συσκευες αν κανουν, κανουν μονο software bootloop που απλα φτιαχνει με ενα hard reset.. Δεν το εμφανιζουν ολες και ηδη εχουμε βρει 2 κινησεις (να μην κανεις επαναφορα δεδομενων απο Google τη πρωτη φορα που θα το ανοιξεις στο σεταρισμα και οταν κανει η συσκευη update σε Android 6.0 να κανεις hard reset μετα να στρωσει το λογισμικο) που μπορεις να κανεις για να το αποφυγεις και μεχρι στιγμης ειναι ολα οκ στους περισσοτερους. Με 300 ευρω παιρνεις κινητο με 3GB ραμ, καμερα που ειναι μεσα στις 3-4 καλυτερες σε κινητο, καλη υποστηριξη και σερβις στην Ελλαδα, αποσπομενη μπαταρια που μαλιστα ειναι μια χαρα για τετοια οθονη (σε αντιθεση με τα παραπονα που ακουγα) και εμπειρια χωρις lag. G4 προτινω στο φιλο, και ημουν ο πρωτος που ανησυχησε για τα προβληματα του, αλλα το πηρα, γιατι το εψαξα πολυ και ειδα οτι αξιζει τελικα. Ακομα και αν παθει κατι το κινητο, που δεν θα παθει αν ακουσει καποιος τις παραπανω 2 συμβουλες, εδω ειμαστε ολοι να βοηθησουμε και σερβις κανονικοτατο υπαρχει και μαλιστα πολυ καλο.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παντως αυτο με την αποσπωμενη μπαταρια του G4 που θεωρειται τοσο σημαντικο δεν μπορω να το καταλαβω για 2 λογους. 1)Δεν εχω δει κανενα να κουβαλαει μαζι του ουτως ή αλλως εξτρα μπαταριες για κινητα με αποσπωμενη μπαταρια που εχουν.Οι περισσοτεροι βλεπω οτι βολευονται με το power bank.Και 2)Να πεις οτι θα το κραταγες πανω απο πχ 2.5με 3χρονια και ειναι οτι πρεπει σε περιπτωση που τα φτυσει η μπαταρια να πεις οκ.Αλλα οι περισσοτεροι πλεον τα κινητα τα αλλαζουν σε λιγοτερο απο 2 χρονια,γιαυτο αλλωστε και βγαινουν και τοσο συχνα ''καινουργια''μοντελα που δεν διαφερουν και πολυ απο τα προηγουμενα. 1000φορες να ειχε το G4 μια μπαταριαρα επιπεδου S7 edge ή ακομα καλυτερα Huawei mate 8 παρα μια μπαταρια στα χαρτια 3000 αλλα στην πραξη για πεταμα. Ειναι λες και η ιδια η LG παταει πανω στην αποσπωμενη μπαταρια επιτηδες και δινει τετοια αυτονομια. Γιατι ειναι δυνατον και το καινουργιο G5,αφου εχουν προηγηθει τα G3 και G4 με μετρια προς κακη μπαταρια να σου λεει 2800mah μπαταρια???Δηλαδη μικροτερη και απο του G4??? 1
GianniSM Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παντως αυτο με την αποσπωμενη μπαταρια του G4 που θεωρειται τοσο σημαντικο δεν μπορω να το καταλαβω για 2 λογους. 1)Δεν εχω δει κανενα να κουβαλαει μαζι του ουτως ή αλλως εξτρα μπαταριες για κινητα με αποσπωμενη μπαταρια που εχουν.Οι περισσοτεροι βλεπω οτι βολευονται με το power bank.Και 2)Να πεις οτι θα το κραταγες πανω απο πχ 2.5με 3χρονια και ειναι οτι πρεπει σε περιπτωση που τα φτυσει η μπαταρια να πεις οκ.Αλλα οι περισσοτεροι πλεον τα κινητα τα αλλαζουν σε λιγοτερο απο 2 χρονια,γιαυτο αλλωστε και βγαινουν και τοσο συχνα ''καινουργια''μοντελα που δεν διαφερουν και πολυ απο τα προηγουμενα. 1000φορες να ειχε το G4 μια μπαταριαρα επιπεδου S7 edge ή ακομα καλυτερα Huawei mate 8 παρα μια μπαταρια στα χαρτια 3000 αλλα στην πραξη για πεταμα. Ειναι λες και η ιδια η LG παταει πανω στην αποσπωμενη μπαταρια επιτηδες και δινει τετοια αυτονομια. Γιατι ειναι δυνατον και το καινουργιο G5,αφου εχουν προηγηθει τα G3 και G4 με μετρια προς κακη μπαταρια να σου λεει 2800mah μπαταρια???Δηλαδη μικροτερη και απο του G4??? Χθες πήγα ολοήμερη ποδηλασία στην φύση, άπειρες φώτος με ανοικτό το 3G, η 2η μπαταρία με έσωσε αφού δεν ήταν δυνατόν να ποδηλατώ και να φορτίζω. Το 2ο κομμάτι αφορά την ευκολία αντικατάστασης της και το κόστος. 2
Donalhioy Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Χθες πήγα ολοήμερη ποδηλασία στην φύση, άπειρες φώτος με ανοικτό το 3G, η 2η μπαταρία με έσωσε αφού δεν ήταν δυνατόν να ποδηλατώ και να φορτίζω. Το 2ο κομμάτι αφορά την ευκολία αντικατάστασης της και το κόστος. τα καινουργια κινητα φορτιζουν πλεον σε 1 ωρα... και λιγο δυσκολο να μην κατεβηκες απο το ποδηλατο για 24ωρες.. σε 3 στασεις και φουλαρε οσο αναφορα για την ευκολια αντικαταστασης και το κοστος που ΑΝ θα γινει ΟΤΑΝ γινει ΜΙΑ φορα σε οσα χρονια εχεις την συσκευη δεν αξιζει τον κοπο να επιλεξεις μια συσκευη ελαφρως χειροτερη για αυτο το "ατου"
GianniSM Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τα καινουργια κινητα φορτιζουν πλεον σε 1 ωρα... και λιγο δυσκολο να μην κατεβηκες απο το ποδηλατο για 24ωρες.. σε 3 στασεις και φουλαρε οσο αναφορα για την ευκολια αντικαταστασης και το κοστος που ΑΝ θα γινει ΟΤΑΝ γινει ΜΙΑ φορα σε οσα χρονια εχεις την συσκευη δεν αξιζει τον κοπο να επιλεξεις μια συσκευη ελαφρως χειροτερη για αυτο το "ατου" Οι στάσεις μου είναι των 5-10 λεπτών, να φάω ένα σνακ, να πάρω μερικές φώτος και να πάρω υγρά. Σε περιοχές με κακό σήμα ν μπαταρία ψοφάει πολύ γρηγορότερα, και εν τέλει ο ο όγκος της είναι πολύ μικρός, εύκολα την κουβαλάς. Όσον αφορά την αντοχή της μπαταρίας, από προσωπική εμπειρία, και δεν ισχυρίζομαι πως μπορεί να ναι κανόνας άντε να πας το πολύ 1.5 χρόνο. Σε μένα όλα μου τα smartphones στους 14-15 μήνες ήθελαν άλλη.
haHa Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Χθες πήγα ολοήμερη ποδηλασία στην φύση, άπειρες φώτος με ανοικτό το 3G, η 2η μπαταρία με έσωσε αφού δεν ήταν δυνατόν να ποδηλατώ και να φορτίζω. Το 2ο κομμάτι αφορά την ευκολία αντικατάστασης της και το κόστος. Οι στάσεις μου είναι των 5-10 λεπτών, να φάω ένα σνακ, να πάρω μερικές φώτος και να πάρω υγρά. Σε περιοχές με κακό σήμα ν μπαταρία ψοφάει πολύ γρηγορότερα, και εν τέλει ο ο όγκος της είναι πολύ μικρός, εύκολα την κουβαλάς. Όσον αφορά την αντοχή της μπαταρίας, από προσωπική εμπειρία, και δεν ισχυρίζομαι πως μπορεί να ναι κανόνας άντε να πας το πολύ 1.5 χρόνο. Σε μένα όλα μου τα smartphones στους 14-15 μήνες ήθελαν άλλη. Eγω αντιθετα σε τετοιες περιπτωσεις βρισκω βολικοτερο το powerbank απο μια δευτερη μπαταρια. Πρωτον, δεν χρειαζεται να κλεισω το κινητο και να διακοπει ετσι η εφαρμογη οπου κανω log τη διαδρομη. Φορτιζει απο το powerbank κ ετσι δεν διακοπτεται η διαδρομη. Δευτερον, μπορει να φορτισω καποια στιγμη κ το κινητο ενος φιλου ή πχ την gopro. Τριτον, ακομα κ οταν αλλαξω συσκευη, το powerbank μου μενει και το χρησιμοποιω σε αντιθεση με την 2η μπαταρια. Τεταρτον, μου ειναι πολυ πιο ευκολο να φορτισω το powerbank σπιτι απο μια 2η μπαταρια, που συνηθως λογω βαρεμαρας εμενε αφορτιστη κ δεν μπορουσα να ελεγξω αν ειναι φορτισμενη ή οχι(δεν εχει led οπως το powerbank κ επρεπε να την μπαινοβγαλω στο κινητο) πριν φυγω για βολτα/ταξιδι.
costacurta Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πάντως στα διάφορα ριβιου το θέμα αποσπωμενη μπαταρία το θεωρούν στα pros Στην πράξη βέβαια ούτε εγώ το καταλαβαίνω καθώς ρεαλιστικά ποιος θα το κρατήσει πάνω από 2 χρονια
msdx Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Η μπαταρία του g4 είναι τραγική.Μην ακούσω κάποιων να λέει εμενε βγαζει 5 ώρες οθόνης κτλ ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση.Αν κάνεις συνέχεια χρήση του κινητού εκεί πού είσαι καθημερινά έχεις χαμηλό σήμα δουλεύεις πολύ data ,wifi και θες να σε βγάζει απο το πρωί μέχρι το βράδυ τότε δεν ειναι αυτο που ψάχνεις.Εγω το έβαζα 2 φορές την μέρα.Αν σε βολεύει να αλλάζεις μπαταρίες η να κουβαλάς και bowerbank τότε είναι μια χαρά συσκευή για τα λεφτά του.
Ntelosxxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Η μπαταρία του g4 είναι τραγική.Μην ακούσω κάποιων να λέει εμενε βγαζει 5 ώρες οθόνης κτλ ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση.Αν κάνεις συνέχεια χρήση του κινητού εκεί πού είσαι καθημερινά έχεις χαμηλό σήμα δουλεύεις πολύ data ,wifi και θες να σε βγάζει απο το πρωί μέχρι το βράδυ τότε δεν ειναι αυτο που ψάχνεις.Εγω το έβαζα 2 φορές την μέρα.Αν σε βολεύει να αλλάζεις μπαταρίες η να κουβαλάς και bowerbank τότε είναι μια χαρά συσκευή για τα λεφτά του. Συμφωνώ απόλυτα. Κάτοχος flex 2 χωρίς καθόλου ίντερνετ games κλπ κρατάει και τρεις μέρες, αλλα οταν το λιώνω δυο φορες την ημέρα το φορτίζω που εχει και κατώτερη οθόνη.
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πάντως στα διάφορα ριβιου το θέμα αποσπωμενη μπαταρία το θεωρούν στα pros Στην πράξη βέβαια ούτε εγώ το καταλαβαίνω καθώς ρεαλιστικά ποιος θα το κρατήσει πάνω από 2 χρονια η αποσπωμενη ειναι τεραστιο + πχ αγοραζεις ακομα μια μπαταρια και η αυτονομια της συσκευης διπλασιαζεται + καποιες φορες δεν μπορεις να περιμενεις να φορτησει ή να κουβαλας power bank
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πάντως στα διάφορα ριβιου το θέμα αποσπωμενη μπαταρία το θεωρούν στα pros Στην πράξη βέβαια ούτε εγώ το καταλαβαίνω καθώς ρεαλιστικά ποιος θα το κρατήσει πάνω από 2 χρονια Ακόμα και να το κρατήσει και πάλι το powerbank είναι στην ουσία η καλύτερη λύση. Πληρώνεις σχετικά λίγα και το κρατάς για πολύ καιρό και για πολλές συσκευές και όχι μόνο για το τηλέφωνο σου.
msdx Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Το καλύτερο είναι να κρατάει η μπαταρία του κινητού πολύ όλα τα υπόλοιπα είναι λύσεις.Απο την μετάβαση μου απο το g4 ξανά στο nexus 6 με βόλεψε πολύ γιατί έβγαζα άνετα απο το πρωί μεχρι το βράδυ με βαρια χρήση χωρίς να χρειάζομαι μπριζα και 3:30 ώρες οθόνης ολα ανοιχτα ,η μετάβαση σε mate 8 με εντυπωσίασε είμαι στην φάση άντε αφου το έχω αφήσει ας το φορτίσω 20 + ωρες αναμονής 7 οθόνη παράδεισος πολυ χρήσιμο ουτε δυο μπαταρίες ουτε power pank .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα