vaggelhs4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γεια σε όλους. Είδα πριν 3 χρόνια έναν καημένο που ρωτούσε Site: εδώ αν υπάρχει τρόπος να αλλαχτεί το υδραυλικό σύστημα της καρέκλας. Ως κάτοχος μιας ακριβής δερμάτινης καρέκλας μου χάλασε και εμένα ο μηχανισμός μέτα απο 2,5 χρόνια που βάραγα 12ωρα πάνω της επειδή κάθησε η δικιά μου πάνω μου έτσι για πλάκα.(εγω 75 αυτή 100) Πήγα στο στοκάδικο της Satο(Sato Depot πειραιώς 18 έναντι leroy Merlin) να δω για καρέκλα και μου είπαν για ένα μαγαζί δίπλα ακριβώς που πουλάει μηχανισμούς ανύψωσης καρέκλας. Το ερώτημα μου είναι ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ βγαίνει η καρέκλα απο τον χαλασμένο μηχανισμό; Ο τρόπος τοποθέτησης του ήταν ότι απλά βάζεις τα ροδάκια με τη βάση. Στουμπώνεις τον μηχανισμό το κενό, στουμπώνεις και το κάθισμα πάνω του και δουλεύει! Έχω καρέκλές 15 και 20 χρονών απο τη Neoset με περισσότερες ώρες καταπόνηση και δε μου έχει τύχει ποτέ. Έβαλα τον πατέρα μου να τραβήξει απο τη μια και εγω να τραβήξω απο την άλλη και ήμασταν σε μια φάση γυρίσματος τίτλων αρχής Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά δεν αξιόθηκε. Φοβάμαι να βάλω μεγαλύτερη δύναμη για να μην τραυματιστώ.. Αν βάλω WD40 να μαλακώσει και μετά αυτό πέσει στο χαλί εγώ το πλένω μετά. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει επιχειρήσει επιτυχώς χαρά μου
Joshua21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 (εγω 75 αυτή 100) Ήρωας!!! Στο θέμα τώρα, καλύτερα να μας δείξεις φωτό. Λογικά πρέπει πρώτα να ξεβιδώσεις από το κάθισμα την πλάκα(πιάτο) στην οποία στηρίζεται το αμορτισέρ, και μετά με 2-3 σφυριές θα βγει.
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ....το μόνο σίγουρο Βαγγέλη είναι ότι δεν είσαι γεννημένος για να συντάσσεις μάνιουαλ λειτουργίας. Κατά τ' άλλα, αφού έχεις την πηγή = μαγαζί με μηχανισμούς, γιατί δεν (ξανα)πας με την καρέκλα, να σου πουν εκείνοι...;
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ότι καρέκλα και να πάρω τα φτύνει ο μηχανισμός. Έχω δοκιμάσει Dromeas (όταν είχαμε χρήμα) , Praktiker & από έναν τοπικό.Δεν είμαι χοντρός.Είμαι κοντός.
e-tic Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έπρεπε να τους πας την καρέκλα για να σου αλλάξουν αυτοί το έμβολο. Όταν χρειάστηκε η δική μου service, την πήγα εδώ και μου το αλλάξανε με ένα 20ευρω. Σε λίγο καιρό θα τους επισκεφθώ ξανά για να μου αλλάξουν το πανί/δερματίνη καθώς έχει πια φθαρεί και τρυπήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα