doryforika2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχω καμία 30 μπαταρίες από ups τελειωμενες.αξίζουν να τις κάνω κάτι ή να τις πετάξω?
kfyros Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Η νόμιμη οδός είναι να τις πας κάπου που ανακυκλώνουν μπαταρίες τέτοιου είδους. Πχ. στο πλαίσιο.Ή σε κάποιο σημείο στο δήμο σου που τις μαζεύουν.Ή μπορείς να τις πας σε κανέναν που πουλάει μπαταρίες και έχει και άλλες προς ανακύκλωση.Πάντως αν τις βγάλεις έξω δίπλα σε μπλέ κάδο, σε μισή ώρα έχουν εξαφανιστεί (τις μαζεύουν οι γύφτοι)
Dare-Devil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τι τις κάνουν οι γύφτοι αυτές? Ότι κάνουν και τον χαλκό που μαζεύουν οι υδραυλικοί απο παλιές εγκατστάσεις σωληνώσεων . Πώληση και ανακύκλωση
alkis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχω καμία 30 μπαταρίες από ups τελειωμενες.αξίζουν να τις κάνω κάτι ή να τις πετάξω? Μπορείς να ρωτήσεις σε συνεργείο της γειτονιάς σου που τις πάνε και τις ανακυκλώνουν, δε ξέρω πόσο θα πάρεις αλλά πχ για μια μπαταρία αυτοκινήτου πάει κάπου στο 5€ (55αρα).
DIGITHEOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 αυτοι που πουλανε μπαταριες μπορει να στις παρουν ,τις ανακυκλωνουν,μην τις δωσεις τσαμπα ,οτι σου δωσουν καλο ειναι.....
agamoi-thytai Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παίρνεις τηλ τις εταιρίες ανακύκλωσης μετάλλων κλπ κοντά σου και ρωτάς αν αγοράζουν και σε τι τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα