Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα η χειρότερη εποχή στην Ελλάδα ήταν το καλοκαίρι. Υπέφερα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να επιστρέψω φέτος. Μέχρι 25 βαθμους είναι καλά.

συμφωνω απολυτα. μισω το καλοκαιρι στην Ελλαδα πραγματικα. καθε φορα που πλησιαζει παθαινω καταθλιψη :P η ζεστη δε παλευεται. ειναι ωραια μονο αν εχεις χρονο και χρημα να εισαι ολη μερα παραλια αλλιως.... τρεχα γυρευε

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όντως δεν παλεύεται το καλοκαίρι η ζέστη.

Αναλογως που μενεις, σε περιοχες με θαλασσα κοντα τελειωνεις απο την δουλεια στις 4 και σε 20 λεπτα εισαι σε μια ξαπλωστρα με τον φρεντο στο χερι να απολαμβανεις θεα. B)

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα. μισω το καλοκαιρι στην Ελλαδα πραγματικα. καθε φορα που πλησιαζει παθαινω καταθλιψη :P η ζεστη δε παλευεται. ειναι ωραια μονο αν εχεις χρονο και χρημα να εισαι ολη μερα παραλια αλλιως.... τρεχα γυρευε

Χαχαχα κι εγω, μαραζωνω. Κι ουτε να πηγαινω στην παραλια μ'αρεσει! Δεν καταλαβαινω γιατι να πας στην παραλια οταν εχει καυσωνα αφου κι εκει ζεστη θα εχει. Αντε μπαινεις για λιγο μεσα μετα κολλας απο την αλμυρα, κολλαει αμμος πανω σου, ξεροψηνεσαι, ιδρωνεις... 

Αν κι εγω πρεπει να εχω δυσανεξια στη ζεστη. Βγαζω κοκκινα σημαδια στο σωμα και με πιανει φαγουρα οταν κανω μπανιο με ζεστο νερο. Επισης οταν εχει ζεστη ζαλιζομαι, εχω ναυτια, με πιανουν ημικρανιες και κραμπες  :(

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα κι εγω, μαραζωνω. Κι ουτε να πηγαινω στην παραλια μ'αρεσει! Δεν καταλαβαινω γιατι να πας στην παραλια οταν εχει καυσωνα αφου κι εκει ζεστη θα εχει. Αντε μπαινεις για λιγο μεσα μετα κολλας απο την αλμυρα, κολλαει αμμος πανω σου, ξεροψηνεσαι, ιδρωνεις... 

Αν κι εγω πρεπει να εχω δυσανεξια στη ζεστη. Βγαζω κοκκινα σημαδια στο σωμα και με πιανει φαγουρα οταν κανω μπανιο με ζεστο νερο. Επισης οταν εχει ζεστη ζαλιζομαι, εχω ναυτια, με πιανουν ημικρανιες και κραμπες  :(

και για το μπανιο στη θαλασσα εχουμε παλι την ιδια αποψη. ουτε εμενα μ'αρεσει. απλως το ολο πακετο των διακοπων ειναι προτιμοτερο απο το να λιωνεις στην πολη εχοντας και την δουλεια απο πανω. 

• Like 1
Δημοσ.

Το φθινοπωρο κι η ανοιξη στην Ελλαδα ειναι οι χειροτερες εποχες. Για ζωη το κρυο κλιμα ειναι καλυτερο. Πιο βολικο. 

Στο θεμα μας τωρα, οι εποχες που με μια συνταξη απο την Ελλαδα ή νοικια ησουν βασιλιας σε αλλη χωρα εχουν περασει. Καπου ειδα να αναφερεται η Ινδια. Μονο σαν αστειο μπορω να το παρω. 

Αν παιρνεις πανω απο 1,000 στην Ελλαδα και δεν εχεις αλλα ατομα να συντηρησεις, ζεις μια χαρα. Το κοστος ζωης εχει πεσει σε συγκριση με την εποχη που ξεσπασε η κριση, τοτε το σουπερμαρκετ ηταν πανακριβο και προσφορες εβλεπες μονο με κυαλια, για να εχεις ενα double-play στο σπιτι σου ηθελες μινιμουμ 35-40€, με 300€ νοικιαζες παλια γκαρσονιερα στα Πατησια και τωρα με τα ιδια λεφτα νοικιαζεις καινουριο δυαρι κλπ. 

Αυτο που δεν αξιζει με τιποτα αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ειναι να περιμενεις λεφτα απο ενοικια. Ολοι κανουν απειρα παζαρια, υπαρχουν παρα πολλοι κακοπληρωτες και η ζητηση δεν ειναι υψηλη. Συν ΕΝΦΙΑ. Μονο καμια γκαρσονιερα κεντρο Θεσσαλονικης θα αξιζε που παντα θα υπαρχει καποιος Βορειοελλαδιτης φοιτητης να την νοικιασει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...