warlock9_0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Παντρευεται ενας φιλος μου σε λιγο καιρο και πρεπει να βρουμε τι θα φορεσει γιατι δεν εχουμε ιδεα. Να βαλει κοστουμι με γραβατα η με παπιγιον? Μηπως ενα φραγκο θα ηταν πιο επισημο? Πρεπει να γινει συνεννοηση με τη νυφη για να ταιριαζουνε? Απαντησεις με φωτογραφιες θα προτιμηθουν για να μην μιλαμε στον αερα. Το θεμα ειναι σοβαρο. Σπαμ και αστεϊσμοι report και ban. Ευχαριστω 4
warlock9_0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το προηγουμενο θεμα ηταν για χοροεσπεριδα σχολειου. Δυσκολο για γαμο να βαλει τα ιδια, θα γελανε οι συγγενεις 1
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 1ον, να μείνει κρυφό απ'τη νύφη, να είναι surprise. 2ον, ρωτάς στο καταλληλότερο μέρος! 3ον, πρέπει να μας κάνεις μια περιγραφή του στυλ και του σωματότυπου του γαμπρού για να αρχίσουν να πέφτουν οι σοβαρές προτάσεις. 4ον, εσύ θα είσαι ο κουμπάρος; Πρέπει και για σένα να φροντίσουμε!
warlock9_0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Η νυφη το ξερει, τωρα πια τον τυλιξε, ειναι αργα Γι αυτο και ρωταω εδω γιατι ξερω οτι υπαρχουν γνώστες Ο γαμπρος ειναι μαλλιας και μουσιας, αρκετα λεπτος. Νομιζω το φραγκο θα ειναι καλη επιλογη γιατι θα κανει αντιθεση αλλα δεν ξερω αν παραειναι υπερβολικο Για εμενα αν ειμαι κουμπαρος θα ανοιξω καινουριο θεμα. Γιατι εχω αποριες για τι ρυζι να παρω, δωρα κλπ. Οταν ερθει η ωρα του. Προτεραιοτητα εχει ο γαμπρος τωρα
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ο γαμπρος ειναι μαλλιας και μουσιας, αρκετα λεπτος. Sarandis? 5
Miracle Worker Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το προηγουμενο θεμα ηταν για χοροεσπεριδα σχολειου. Δυσκολο για γαμο να βαλει τα ιδια, θα γελανε οι συγγενεις Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα άτιμα. 14
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Η νυφη το ξερει, τωρα πια τον τυλιξε, ειναι αργα Γι αυτο και ρωταω εδω γιατι ξερω οτι υπαρχουν γνώστες Ο γαμπρος ειναι μαλλιας και μουσιας, αρκετα λεπτος. Νομιζω το φραγκο θα ειναι καλη επιλογη γιατι θα κανει αντιθεση αλλα δεν ξερω αν παραειναι υπερβολικο Για εμενα αν ειμαι κουμπαρος θα ανοιξω καινουριο θεμα. Γιατι εχω αποριες για τι ρυζι να παρω, δωρα κλπ. Οταν ερθει η ωρα του. Προτεραιοτητα εχει ο γαμπρος τωρα Για το γαμοπίλαφο λες?
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Χμμμμ θέλει μπόλικη σκέψη το πράγμα. Αύριο με την ησυχία μου θα ψάξω για τα κατάλληλα κοστούμια. Σε στενή γραμμή βέβαια αλλά πρέπει να δω και κανα ωραίο χρωματάκι. Επίσης το ύφασμα πρέπει να ψάξω. Ο γάμος είναι για καλοκαίρι ή για πιο κρυους μήνες;
warlock9_0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Για το γαμοπίλαφο λες?Το ρυζι που πεταμε λεω Nenya για τελη καλοκαιριου, οποτε θα παιξουμε σε ανοιχτα χρωματα θελει δε θελει
george_gr1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ψαξου και αγορασε τα απο μαγαζι χωρις πολλα πολλα. Αμα τους πεις οτι ειναι για γαμπρο θα σου χρεωσουν και την συζητηση.
Miracle Worker Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Γι' αυτές τις δουλειές υπάρχουν ειδικά καταστήματα με εξειδικευμένο προσωπικό. Θυμάμαι όταν ψάχναμε για τον αδερφό μου, υπήρχαν άλλοι 4-5 μελλοντικοί γαμπροί μέσα στο καθένα. Συνήθως είναι προς Κολωνάκι μεριά. Ένα που θυμάμαι είναι το Tailor's στην Πανεπιστημίου. Ένα άλλο είναι μίας πολύ γνωστής μάρκας, στη Βουκουρεστίου νομίζω. Θυμάμαι που είχα πάει να βρω τους άλλους εκεί και μπαίνω μέσα και ήταν σαν γήπεδο ποδοσφαίρου, τελείως άδειο. Μόλις με είδε η πωλήτρια μου λέει 'κάτω'. Κατεβαίνω σε ένα υπογειάκι και γινόταν της π*ρνης από κόσμο για γαμπριάτικα κοστούμια.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 είναι το Tailor's στην Πανεπιστημίου. Ακαδημιας 3
Miracle Worker Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ακαδημιας Σωστά, και το άλλο που έλεγα μάλλον είναι το Hugo Boss στην Αμερικής. 1
*nenya* Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Random ιδέες: Καιιιιιι αν είναι πιο τρελιάρικο αγόρι κλάμα κλάμααααααααααααααααα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις