evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 υπαρχει μηπως περιπτωση να νοικιασει κουστουμι; αν δεν τα φοραει γενικως κριμα ειναι να δωσει τοσα λεφτα για μια μερα.
nomikarios Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Κουστούμι οπωσδήποτε. Σε μοντέρνα γραμμή. Δεν χρειάζεται να είναι και Αρμάνι. Το σημαντικότερο είναι να το φτιάξει ράφτης (μετά την αγορά, ΟΧΙ αυτός του καταστήματος) που θα το προσέξει ακριβώς πώς θα το προσαρμόσει πάνω του. Έχουμε δει και πανάκριβα κουστούμια στα οποία "πλέουν" αυτοί που τα φοράνε, ενώ νομίζουν ότι έκαναν δήθεν καλή επιλογή...και είναι κρίμα. 1
deesnider Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τι ειναι το φραγκο? Πώς είναι το δίφραγκο; Λίγο πιο φτηνό. 5
Glikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παπιγιόν είναι τράτζικ κατ εμε. Ένα (καλό) κουστούμι σε μοντέρνα γραμμή και είναι κομπλέ. Δεν παντρεύεται κάθε μέρα.
Glikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Γιαυτό είπα κατ εμε. Μια γραβάτα σε συνδυασμό με μοντέρνο κουστούμι είναι κομπλέ.
V for Vagelis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ο γαμπρος ειναι μαλλιας και μουσιας, αρκετα λεπτος. Τι χρώμα; (τα μαλλιά)
TheAccountant Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τι ειναι το φραγκο? το φράγκο ειναι η ελληνική εκδοχή του γνωστού μας φράκο... για συγκριση το πρότυπο φράκο (frak) Γενικά μην προσπαθείτε να ντυθειτε οσο πιο περίεργα μπορείτε με ξενόφορτες φορεσιές που εδώ θα θεαθούν σαν συνέχεια καρναβαλικών εκδηλώσεων. Πάρτε ενα κουστούμι ομορφο και πχιοτικό, γραβάτα, παπούτσια, πουκάμισο και είστε κομπλέ....
Glikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εδώ ο Ελληναράς πάει εκκλησία με το καλύτερο κουστούμι του (αλλιώς τι θα πει ο γείτονας), στον γάμο θα κολλήσει?
warlock9_0 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν ειναι ελληναρας ο φιλος μου. Με τους γειτονες δε μιλαει οποτε κομπλε
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 είναι μεταλλάς; γιατί έχω μια πρόταση για τη γαμήλια τούρτα
Razor_7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 μιας που είμαστε και τεχνολογικό site ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.mezoura.com/ http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/22/life-mezoura-poukamiso_n_7664108.html (Είναι στο μετρό Πανεπιστήμιο δίπλα)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κλασικό ντύσιμο, ήτοι safe επιλογή. Όχι ανοιχτόχρωμο κοστούμι και κλασικότατο παπούτσι, το οποίο φυσικά καλό είναι να το χρυσοπληρώσει γιατί η πολύωρη ορθοστασία κάνουν τα πόδια να υποφέρουν..... Πριν λίγους μήνες παντρεύτηκα και από τον Βάρδα πήρα κοστούμι και όλα τα παρελκόμενα και παπούτσια Bosch. Συμβουλή, μην καταφύγει σε πολύ μοδάτα πράγματα. Το κλασικό ανδρικό ντύσιμο είναι διαχρονικό και φωτο/βίντεο γάμου θα τον ακολουθούν μια ζωή. Φίλος μου πήγε στο playboy (Ακαδημίας είναι νομίζω) κι έμεινε ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις