Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει μηπως περιπτωση να νοικιασει κουστουμι; αν δεν τα φοραει γενικως κριμα ειναι να δωσει τοσα λεφτα για μια μερα.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουστούμι οπωσδήποτε. Σε μοντέρνα γραμμή. Δεν χρειάζεται να είναι και Αρμάνι. Το σημαντικότερο είναι να το φτιάξει ράφτης (μετά την αγορά, ΟΧΙ αυτός του καταστήματος) που θα το προσέξει ακριβώς πώς θα το προσαρμόσει πάνω του. Έχουμε δει και πανάκριβα κουστούμια στα οποία "πλέουν" αυτοί που τα φοράνε, ενώ νομίζουν ότι έκαναν δήθεν καλή επιλογή...και είναι κρίμα.

• Like 1
Δημοσ.

Παπιγιόν είναι τράτζικ κατ εμε. Ένα (καλό) κουστούμι σε μοντέρνα γραμμή και είναι κομπλέ. Δεν παντρεύεται κάθε μέρα.

Δημοσ.

Γιαυτό είπα κατ εμε. Μια γραβάτα σε συνδυασμό με μοντέρνο κουστούμι είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Τι ειναι το φραγκο? :wacko:

το φράγκο ειναι η ελληνική εκδοχή του γνωστού μας φράκο...

342456.jpg

για συγκριση το πρότυπο φράκο (frak)

64cce72c92daeea5f0f4440b0b4d7d0d.jpg

Γενικά μην προσπαθείτε να ντυθειτε  οσο πιο περίεργα μπορείτε με ξενόφορτες φορεσιές που εδώ θα  θεαθούν σαν συνέχεια καρναβαλικών εκδηλώσεων. Πάρτε ενα κουστούμι ομορφο και πχιοτικό, γραβάτα, παπούτσια, πουκάμισο και είστε κομπλέ....

Δημοσ.

Εδώ ο Ελληναράς πάει εκκλησία με το καλύτερο κουστούμι του (αλλιώς τι θα πει ο γείτονας), στον γάμο θα κολλήσει? :P

Δημοσ.

είναι μεταλλάς; γιατί έχω μια πρόταση για τη γαμήλια τούρτα

metal.jpg

Δημοσ.

Κλασικό ντύσιμο, ήτοι safe επιλογή. Όχι ανοιχτόχρωμο κοστούμι και κλασικότατο παπούτσι, το οποίο φυσικά καλό είναι να το χρυσοπληρώσει γιατί η πολύωρη ορθοστασία κάνουν τα πόδια να υποφέρουν.....

Πριν λίγους μήνες παντρεύτηκα και από τον Βάρδα πήρα κοστούμι και όλα τα παρελκόμενα και παπούτσια Bosch. Συμβουλή, μην καταφύγει σε πολύ μοδάτα πράγματα. Το κλασικό ανδρικό ντύσιμο είναι διαχρονικό και φωτο/βίντεο γάμου θα τον ακολουθούν μια ζωή.

Φίλος μου πήγε στο playboy (Ακαδημίας είναι νομίζω) κι έμεινε ευχαριστημένος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...