Apoll Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 χαχαχα creepy... Γιατί; Από τα υλικά που αποτελείσαι γίνεται. Άνθρακα Τί νομίζεις ότι είσαι; Ένα συνονθύλευμα πρωτεϊνών, αμινοξέων και οι ηλεκτροχημικές ενώσεις αυτών.
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Γιατί; Από τα υλικά που αποτελείσαι γίνεται. Άνθρακα Δε θα μου αρεσε παντως να ξερω πως οταν πεθανω θα γινω κοσμημα
deesnider Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δε θα μου αρεσε παντως να ξερω πως οταν πεθανω θα γινω κοσμημα Εμένα πάλι, δε με απασχολεί ακόμα και αν με ρίξουν στους καρχαρίες. Βέβαια, έκανα τη μαλακία να το πω στη μάνα μου αυτό πριν από χρόνια και μόνο εξορκισμό δεν κανόνισε... 4
Yuno Gasai Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Συμφωνα με την αφθαρσια της υλης, απλα θα γινουμε κατι αλλο, κανα δεντρο αντε στην καλυτερη κανα βακτηριο..
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Βέβαια, έκανα τη μαλακία να το στη μάνα μου αυτό πριν από χρόνια και μόνο εξορκισμό δεν κανόνισε... Δε τα κανουμε αυτα
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εννοεις "οχι ακομα". Δυστυχώς δε θα υπάρξει ποτέ απάντηση για φιλοσοφικά ερωτήματα πχ http://enallaktikidrasi.com/2015/07/8-themeliwdi-filosofika-erwtimata/ 1
arxangelos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Θυμαμαι τον εαυτο μου στα 6-7 να κανω εμμετο απο αυτη την απορια, και να ρωταω την μαμα μου τι θα γινει οταν πεθανουμε. Και μετα παντα απο πολυ μικρος ειχα την αποψη οτι ξερεις κατι πεθαινει το σωμα σου αλλα φευγει το πνευμα απο το σωμα σου και την ωρα που φευγει και γεννιεται κατι αλλο μπαινεις σε εκεινο το σωμα, ειτε αυτο ειναι μελλισα ειτε ειναι σκυλος ειτε ειναι ανθρωπος. -Απλα δεν το θυμασαι. Και ισως αυτο εγινε για να παρηγορησω τον εαυτο μου. Οπως πιστευουν καποιοι στον παραδεισο και στην κολλαση. Αλλα καμια φορα καθομαι και σκεφτομαι οτι ειμαστε τοσοι πολλοι , εχουν πεθανει τοσοι και τοσοι πριν απο μας, πολλοι πιο σημαντικοι ανθρωποι απο μας και οτι ειναι να γινει θα γινει. Απλα δεν χρειαζεται να βασανιζεις το κεφαλι σου με ενα ακομη μεγαλο προβλημα το οποιο καλως ή κακως δεν μπορεις να το αποφυγεις κιολας.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 εσυ λες για συνειδηση και ζωντανους εγκεφαλους , δηλαδη για πραγματα που μπορουν να τεκμηριωθουν πλεον ανα πασα στιγμη , ενω το θεμα ειναι ο θανατος , τι συμβαινει μετα και γιατι συμβαινει και γενικα τι μας καθοριζει και τι μας δινει την συνειδηση τον εγκεφαλο κι ολα αυτα που λες τεκμηριωμενα,θεματα πολυ πιο περιπλοκα απο το να παρεις εναν εγκεφαλο και να τον μελετησεις. αν δε θες να πιστευεις οτι υπαρχει κατι ανωτερο δικαιωμα σου , αλλα μη προσπαθησεις να μας πεισεις οτι ολα ειναι ή ασπρα ή μαυρα. κι επιτελους μην εχετε σαν χαπακι την επιστημη μερικοι , η επιστημη δε τα γνωριζει ολα , δεν εχει ολες τις απαντησεις , δεν ειναι καν κατι τελειοποιημενο και καθημερινα εξελισεται και ανακαλυπτει νεα πραγματα συνεχως. Επειδή ο εγκέφαλος μας και η συνείδηση μας δεν έχουν καμία σχέση με το θάνατο ε; Επίσης από που κι ως που ο θάνατος δε μπορεί να τεκμηριωθεί; Νομίζω δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε. Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε... Αμα είναι να αγνοήσουμε και τι λέει η επιστήμη ώστε ντε και καλά να πούμε ότι δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε και γιατί... Η θεωρια οτι ολα εγιναν απο το πουθενα χωρις κανενα λογο και σκοπο ετσι επειδη τυχαια μια μερα το τιποτα ξερασε πλανητες νερα κατσαριδες ανθρωπους............ μου φαινεται πολυ πιο γελοια απο το να πιστεψω οτι μια ανωτερη δυναμη που δεν εχω προς το παρον τη δυνατοτητα να την καταλαβω εκανε ολα αυτα για ενα σκοπο Το πιο πιθανο ειναι τα 70-80 χρονια που περναμε εδω, ειτε μετα ζουμε με αλλη μορφη ειτε εξαφανιζομαστε, να τα περναει ο καθενας μας για να συμβαλει σε μια εξελιξη καποιου σχεδιου Αν ζουμε μονο απο τυχη απλα για να δουλεψουμε να φερουμε ενα ψωμι να φαμε μεχρι να τα κακαρωσουμε θα ειναι πολυ τραγικο και καλα θα κανουμε να αυτοκτονησουμε ομαδικα ολοι Τα υπόλοιπα είδη ζώων βαράνε κάποιο ρόλο σε όλο αυτό το σχέδιο ή στο πηγάδι κατούρησαν; :ρ
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Επειδή ο εγκέφαλος μας και η συνείδηση μας δεν έχουν καμία σχέση με το θάνατο ε; Επίσης από που κι ως που ο θάνατος δε μπορεί να τεκμηριωθεί; Νομίζω δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε. Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε... Αμα είναι να αγνοήσουμε και τι λέει η επιστήμη ώστε ντε και καλά να πούμε ότι δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε και γιατί... τεκμηριωνεται με την εννοια οτι παυει να λειτουργει το σωμα σου και τα οργανα σου οπως ειπα και παραπανω. απο εκει και περα δεν μπορει να πει η επιστημη γιατι πεθαινουμε , γιατι δηλαδη πρεπει το σωμα να σταματησει να λειτουργει , γιατι εχουμε συνειδηση κι εγκεφαλο , τι τα εχει καθορισει ολα αυτα ωστε να ειναι ετσι οπως ειναι και να λειτουργουν οπως λειτουργουν και φυσικα η επιστημη δε μπορει να απαντησει τι συμβαινει μετα το θανατο, απο την ωρα δηλαδη που το σωμα σου στη γη παυει να λειτουργει κι επειτα.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εκεί κατέληξες μετά από εκτενείς αναζητήσεις σε βιβλιογραφίες βιολογίας, ανθρωπολογίας και νευροεπιστημών ε; :Ρ 2
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εκεί κατέληξες μετά από εκτενείς αναζητήσεις σε βιβλιογραφίες βιολογίας, ανθρωπολογίας και νευροεπιστημών ε; :Ρ αν και προσωπικες σκεψεις κι αποψεις λεμε εδω περα , δε νομιζω πως εχουν απαντηθει αυτα τα ερωτημα αλλιως θα το ξεραμε ολοι. οποτε δε νομιζω πως πρεπει να ψαξω πουθενα. εσυ δηλαδη που λες οτι η επιστημη εχει πλεον ολες τις απαντησεις εχεις κανει τοσο εκτενεις αναζητησεις ?
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Τα υπόλοιπα είδη ζώων βαράνε κάποιο ρόλο σε όλο αυτό το σχέδιο ή στο πηγάδι κατούρησαν; :ρ Φαντάζομαι ότι η πανίδα και η χλωρίδα παίζουν στη ζωή μας το ρόλο που μάθαμε στο σχολείο.
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Είστε το ίδιο ακάουντ; χαχαχα εχουμε τις ιδιες αποψεις μαλλον! αδελφη ψυχη ? 1
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Σα μοδερειτορ έπρεπε να ξέρεις. Η επιστήμη σε αυτό τουλάχιστον μπορεί να απαντήσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις