fylatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Στις 7/4 έχει οριστεί πανελλήνια απεργία και δεν θα γίνονται και πτήσεις. Τι προβλέπεται για τα εισιτήρια δεδομένων των έκτακτων συνθηκών; Έχει τύχει σε κανέναν;
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ειναι επιβεβαιωμένη η απεργία ή είναι ράδιο αρβυλα;
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειναι επιβεβαιωμένη η απεργία ή είναι ράδιο αρβυλα; ναι για ΑΔΕΔΥ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2016 από Anorymous
fylatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ειναι επιβεβαιωμένη η απεργία ή είναι ράδιο αρβυλα; Δυστυχώς επιβεβαιωμένη και από ότι βλέπω δεν παίζει και αποζημίωση γιατί δεν οφείλεται στην εταιρία και δυστυχώς παίζει και πτήση επιστροφής που θα την χάσω επίσης αν κατέβω με αμάξι που μάλλον εκεί πάει η κατάσταση. Ένα μωβ στα σκουπίδια.... Ξέρει κανείς αν θα έχουν τουλάχιστον απεργία και στα διόδια Αθήνα Θεσσαλονίκη;
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καμία πτήση την Πέμπτη. Απεργούν οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ http://news247.gr/eidiseis/koinonia/kamia-pthsh-thn-pempth.3993557.html
4saken Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δηλαδη αυριο η Aegean δεν πληρωνει μεροκαματα και τσεπωνει ολα τα λεφτα απο τα εισητηρια χωρις να σηκωσει ουτε ενα αεροπλανο? Καλη φαση, λογικα θα παρακινει εργαζομενους για απεργια!
insomnia888 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Λοιπόν προσοχή. Συνήθως οι αεροπορικές εταιρείες γράφουν γενικά και αόριστα στους όρους και προυποθέσεις του ταξιδιού οτι δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης λόγω ανωτέρας βίας ή έκτακτων συνθηκών όπως είναι για παράδειγμα η απεργία τρίτων, Σύμφωνα όμως με νόμο της Ευρωπαικής Ένωσης που ισχύει και στην Ελλάδα: Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω έκτακτων συνθηκών μπορεί να μην δικαιούστε αποζημίωση, αλλά ο αερομεταφορέας οφείλει να σας παράσχει τη δυνατότητα να επιλέξετε: να σας επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου (ολόκληρο ή μόνο του μέρους που δεν χρησιμοποιήσατε) να μεταφερθείτε στον τελικό προορισμό σας με άλλη πτήση το συντομότερο δυνατό να κάνετε εκ νέου κράτηση για μεταγενέστερη ημερομηνία της επιλογής σας (εφόσον υπάρχουν θέσεις). Ακόμη όμως και σε έκτακτες συνθήκες, οι αερομεταφορείς υποχρεούνται να σας παρέχουν βοήθεια, αν χρειάζεται, όση ώρα περιμένετε για να επιβιβασθείτε σε άλλη πτήση. http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_el.htm 4
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δηλαδη αυριο η Aegean δεν πληρωνει μεροκαματα και τσεπωνει ολα τα λεφτα απο τα εισητηρια χωρις να σηκωσει ουτε ενα αεροπλανο? Καλη φαση, λογικα θα παρακινει εργαζομενους για απεργια! Μπουρδες. Η Aegean και η καθε aegean ειναι υποχρεωμενη να μεταφερει καθε επιβατη στον προορισμο με αλλες πτησεις. Περα απο το γεγονος οτι οφειλει να πληρωσει ξενοδοχεια, διαμονες, διατροφες κλπ σε οσους ταξιδιωτες δεν εχουν εναλλακτικη. Και φυσικα τρωνε αυτες τη ζημια που προκυπτει απο την απεργια των βολεμενων. Και το κανουν χωρις μα και μου, ειδικα η εταιρεια που ανεφερες, οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια των αεροπορικων εταιρειων. 1
tsifotis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μου φαινεται αδυνατο να χασεις το εισιτηριο σου λογω απεργιας. Δεν θυμαμαι ποτέ περιπτωση που να μην αντικαθισταται το εισιτηριο ή να ζηταν καποια χρεωση εαν δεν φταιει ο επιβατης (κακοκαιρια, τεχνικη βλαβη, απεργεια στα καυσιμα κλπ,). Ετσι μου εχει τυχει εμενα. Βεβαια εαν εχεις ξενοδοχεια, δουλειες κλπ ειναι δικο σου προβλημα εκτος αν μπορεις αναλογα την περίπτωση να διεκδικησεις κατι
johnbond Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εμένα σε παρόμοια περίπτωση που η πτήση είχε καθυστέρηση 6 ώρες λόγω απεργίας η ryanair μου είχε δώσει την επιλογή της αποζημίωσης.
yanniliki Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Επεστρεφα και εγω Ελλαδα αυριο, οι επιλογες που μου εδωσε η αεροπορικη ηταν ή τα χρηματα μου πισω, η να κλεισω εισιτηριο για την επομενη διαθεσιμη πτηση της εταιριας, η οποια ηταν την Παρασκευη. Αν μπεις στο σιτε της καθε εταιριας λεει τι κανει σε αυτες τις περιπτωσεις.
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εμένα σε παρόμοια περίπτωση που η πτήση είχε καθυστέρηση 6 ώρες λόγω απεργίας η ryanair μου είχε δώσει την επιλογή της αποζημίωσης.Tι εννοεις "αποζημιωση"; Ακυρωση κρατησης κι επιστροφη εισητηριου μηπως εννοεις; Αυτο ναι, αλλα αυτο δεν ειναι αποζημιωση. Αποζημιωση ειναι να σου παρεις επιπλεον λεφτα, πραγμα που σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν και προφανως δεν το κανουν.
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το έμαθα αργά, είχα εισιτήριο για 7/4 και δεν είχα πάρει χαμπάρι για την απεργία! Τώρα έκανα αίτηση για επιστροφή των χρημάτων στην ryanair. Ευτυχώς που κατάφερα να πετάξω, έστω και με λίγη ταλαιπωρία παραπάνω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα