Προς το περιεχόμενο

(a NOT so) easy buy world

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα και το γραφω για να περιγραψω την απιστευτη ταλαιπωρια που περασα για να αγορασω 4 πραγματα απο το easy buy world (μονο easy δεν τους λες)

Ηθελα μια μητρικη, εναν επεξεργαστη,μια μνημη και 3 καρτες sd.Αφου οι τυποι βαλανε ολες τις τιμες 5-10 λεπτα πιο φθηνα απο τους αλλους στο skroutz γραφανε οτι τα εχουνε και ετοιμοπαραδοτα.Εκανα την παραγγελια 8/3 και μετα απο απειρα τηλεφωνηματα και αναβολες πηρα 3 απο τα 4 ειδη στις 24/3! Μιλαμε για τοσο ετοιμοπαραδοτα! Παρεπιπτοντως η αποστολη εγινε σε 1 μερα,απλα δεν ειχαν τιποτα και τα περιμεναν.

Η ταλαιπωρια ομως δεν τελειωσε εκει.Για τα 35 ευρω που μου χρωστουσανε για τον επεξεργαστη που δεν μου στειλανε, χρειαστηκαν ακομα 2 εβδομαδες και καμια 10αρια τηλεφωνα. Μετα απο πολλες απειλες για dispute στο paypal εγινε επιτελους η επιστροφη. Επρεπε να σπαταλησω την ωρα μου και να χαλασω τη διαθεση μου 10 φορες για το αυτονοητο

Γι αυτο την επομενη φορα που θα αγορασετε κατι διαλεξτε ενα αλλο μαγαζι, εκτος και αν σας αρεσει να μαλωνετε και να περιμενετε

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το συγκεκριμένο μαγαζί δε μου γεμίζει το μάτι χωρίς να 'χω κάποια (είτε καλή ή κακή) εμπειρία μαζί τους. Δε ξέρω γιατί. Όταν βλέπω στο Skroutz δικιά τους καταχώρηση απλά κόβω λάσπη, δεν ασχολούμαι. 

:P

Δημοσ.

Εγώ μία φορά είχα πάρει από αυτούς προ 3ετίας περίπου μια θήκη S-view για το note 3 μου, την εποχή που η αμέσως επόμενη φθηνότερη τιμή στο σκρουτζ ήταν περί τα 50 ευρώ, αυτή την είχαν 20!! Την πήρα και μου ήρθε στην ώρα της.
Δεν έχω πάρει κάτι ακριβότερο και γενικά το απέφευγα το συγκεκριμένο μαγαζί λόγω των αξιολογήσεων που διάβαζα στο σκρουτζ..

Δημοσ.

Απο το καταστημα αυτο προσωπικα εχω αγορασει μονο κατι παιχνιδια για Wii/WiiU που ενταξυ εκει δεν θα χρειαστεις(ευτυχως δηλαδη)την χρηση εγγυησης εκτως πολυ σπανιων περιπτωσεων.

Επισης αν γραψει καποιος το ονομα του καταστηματος στο google του εμφανιζει ολως τυχαιως και αλλα περιστατικα απο το εν λογω καταστημα

https://www.google.gr/#q=easy+buy+world+insomnia

Δημοσ.

Μια vga απο εκει, παραδοση σε 3 ημερες, 13 εργασιμες περασαν, κακη εξυπηρέτηση ασχετες ωρες τα mail,αλλα πιο φτηνοι απο τους αλλους. Σε αλλη αγορα θα δωσω +5€ να παρω απο αλλου.

Δημοσ.

Ίσως το χειρότερο μαγαζί που έχω επιχειρήσει να αγοράσω κάτι (με μεγάλη διαφορά απο το 2ο). Βάζω παραγγελία μια κάρτα γραφικών "ετοιμοπαράδοτη", βιαζόμουν και την ήθελα "χτες!". Την επόμενη μέρα, και αφού βλέπω οτι δεν έρχεται τίποτα, κατεβαίνω εξάρχεια και την αγοράζω απο κάποιο κατάστημα που την είχε σε στοκ. Δεν ασχολούμαι με την παραγγελία που είχα βάλει, και με πέρνουν 4-5 βδομάδες μετά, να μου πουν οτι δεν την έχουν σε στοκ, και οτι μάλλον θα αργήσει. Γέλασα και δεν ξανασχολήθηκα. Απορώ ποιος αγοράζει ακόμα απο εκεί, και συνεχίζουν και υπάρχουν...

Δημοσ.

Γι αυτο την επομενη φορα που θα αγορασετε κατι διαλεξτε ενα αλλο μαγαζι, εκτος και αν σας αρεσει να μαλωνετε και να περιμενετε

Ευχαριστουμε για την ενημερωση...δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα γι αυτο το καταστημα αλλα καλο ειναι να υπαρχει αρκετο feedback απο αγοραστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...