xpapias Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γεια χαρά! Ξέρει κανείς που μπορω να βρω ποικιλία απο υποβρυχια; Για να γινω πιο σαφης, καποια στιγμη ειχα βρει σε ενα καταστημα ενα βαζάκι με γευση βανιλια-περγαμοντο. Επωνυμια "Σπιτικα γλυκα Χίου - Κορακης - Μαρινος". Η αληθεια ειναι οτι το τιμησα δεόντως. Την επομενη φορα δυστυχως δεν το ξαναβρηκα. Ξερει κανεις που μπορω να βρω το ιδιο ή αντιστοιχο προϊόν;
j0hnn1e Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Απο τον τίτλο και την 1η γραμμή νόμιζα οτι ψάχνεις να χαζέψεις ή ποικιλία απο Αλλά απο έναν xpapia έπρεπε να περιμένω κάτι διαφορετικό.. 1
xpapias Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ακυρο παιδια το βρηκα σε e-shop. Τιμη χωμα αλλα μαλλον εχουν αρκετα μεταφορικά. Αν εχει ιδεα κανεις για καποιο φυσικο καταστημα στην Αθηνα θα το εκτιμουσα!
hliastsek Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μόλις είδα τίτλο και Ts νόμιζα ότι θα διάβαζα για κανονικό υποβρύχιο και κάποια τρελη απορία.... 2
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μόλις είδα τίτλο και Ts νόμιζα ότι θα διάβαζα για κανονικό υποβρύχιο και κάποια τρελη απορία.... εγω παλι με το που ειδα τον τιτλο αμεσως σκεφτηκα «να δεις που εννοει το γλυκο» κι οντως ειχα δικιο
idomeneas7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εγώ περίμενα να έχει την απορία ποιός σκατά τρώει αυτό το απαίσιο πράγμα. Κι εγώ απογοητεύτηκα απο το περιεχόμενο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ακυρο παιδια το βρηκα σε e-shop. Τιμη χωμα αλλα μαλλον εχουν αρκετα μεταφορικά. Αν εχει ιδεα κανεις για καποιο φυσικο καταστημα στην Αθηνα θα το εκτιμουσα! Το ντελικατέσεν του Βασιλόπουλου (δεν είναι ο γνωστός ΑΒ Βασιλόπουλος) στην Σταδίου, έχει αρκετές γεύσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα