Προς το περιεχόμενο

Τρία Surface phones θα παρουσιάσει η Microsoft το 2017


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι η ομάδα Surface της Microsoft πειραματίζεται με την ιδέα της δημιουργίας ενός νέου premium smartphone, που θα ανήκει στην σειρά Surface, και θα απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες και ενθουσιώδεις χρήστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Windows Central, η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει το 2017, όχι ένα, αλλά τρία νέα Surface phones (ουσιαστικά, ένα μοντέλο σε τρεις εκδόσεις μαθαίνουμε), ένα consumer, ένα business και ένα enthusiast μοντέλο. Κάτι τέτοιο μάλιστα, δεν έρχεται σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε ο Terry Myerson πριν λίγες μέρες, ότι το 2016 δηλαδή, δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά συναρπαστικά πράγματα από την μεριά των Windows Phone.

 

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άλλες, πέρα από τις παραπάνω πληροφορίες, και φημολογείται ότι η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την “budget αγορά” και την σειρά Lumia, η οποία κυριαρχεί στην αγορά των Windows phones. Ενδεχομένως η εταιρεία, να θέλει να αφήσει χώρο σε άλλους κατασκευαστές για να παρουσιάσουν τις δικές τους συσκευές και να υπάρξει ποικιλία. Με αυτό το σκεπτικό, το Microsoft Lumia 650, ενδέχεται να είναι και το τελευταίο smartphone της σειράς Lumia. Πάντως, υπάρχουν πιθανότητες –αρκετά πιο λίγες όμως- να διατηρήσει δύο σειρές smartphones, την καταναλωτική σειρά Lumia με μοντέλα στις low-end και mid-range κατηγορίες, και την επαγγελματική σειρά Surface με high-end μοντέλα.

 

Όπως είναι λογικό, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των τριών νέων Surface phones θα είναι η ομάδα του Panos Panay που βρίσκεται πίσω από τις σειρές Surface/ Surface Pro και Surface Book.

 

Link.png Site: VentureBeat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
 

κοπιαρει την apple σε όλα τα επίπεδα....

 

 

Η Microsoft είναι πολύ μπροστά από την apple στο ecosystem της. Το αντίθετο προσπαθεί να κάνει, αποτυχημένα, εδώ και αρκετό καιρό η apple και να αντιγράψει την microsoft.

 

Άσχετα με αυτό όμως, το σχολιό σου είναι τελείως άκυρο, αφού η apple έχει κλειστή αγορά και βγάζει μόνο δικά της τηλέφωνα, ενώ η Microsoft θέλει να κάνει το ακριβώς αντίθετο. Να αφήσει χώρο στους άλλους.

 

Τα surface phones θα τα βγάλει για να δημιουργήσει καινοτομία και παράδείγμα προς μίμιση που θα ακολουθήσουν και οι άλλοι κατασκευαστές όπως έγινε και με τα surface tablets/book

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πορδη να κανει οποιοσδηποτε, καποιοι παντα λενε οτι αντιγραφει την Apple. Αν και δε την πολυσυμπαθω, τα τελευταια χρονια η Microsoft επαναστατικες για την ιδια κινησεις. Και βγαζει και ωραιο hardware.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει τι δουλειά της η microsoft. Πετάει απλά ένα τίτλο και αφήνει υποννοούμενα .Χτίζει το hype και αφήνει το πλήθος να θέλει να δει τι θα του δείξει η microsoft.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα εγκαταλείψει την αγορά αλλά με μερίδιο κάτω από 5% είναι σαν να μην υπάρχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εαν εχει x86 επεξεργαστη με desktop windows, δεν μιλάμε για ενα smartphone, αλλα για ενα υπολογιστη τσεπης.

surface phone, οχι smart phone.

 

ΤΟ ΘΕΛΩ. ΧΤΕΣ.

 

τι γιατι; θα παιζω επιτελους robocraft στο λεωφορείο-τουαλετα-κρεβατι-κλπ κλπ

 

 

εαν ξαναγραψει καποιος οτι αντιγραφει καποιος την apple θα ρίξω nuke

  • Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν ποτέ καταφερει η Intel να βγάλει δυνατό και ταυτοχρονα οικονομικό SoC οπως οι Arm-based πρότάσεις της Qualcomm και της Apple, το συζηταμε για surface phone. Προς το παρόν, οι Atom είναι ψόφιοι σε raw power και επιπρόσθετα μέτριοι σε αυτονομία - σε συγκριση πάντοτε με άλλες κορυφαιες risc προτασεις. (κάτοχος surface 3)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...