Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός σου είπε οτι η αστυνομία δεν κάνει τίποτα? Θα πας στο τμήμα και θα αναφερεις ότι σε απειλεί να σε τσακίσει στο ξύλο λόγω κοινόχρηστων. Κάνε μία βόλτα, δεν έχεις να χάσεις κάτι

[...] πήγα στο αστυνομικό τμήμα και το ανάφερα...δεν έκαναν καμία καταγραφή του γεγονότος. θα έπρεπε λεει να καλέσω εκείνη τη στιγμή το 100 να πάει αυτοφόρω. Απλώς τον κάλεσαν στο τηλ για σύσταση, αλλά εκείνος δε το σήκωσε ποτέ. 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έγραψα και πιο πάνω "πήγα στο αστυνομικό τμήμα και το ανάφερα...δεν έκαναν καμία καταγραφή του γεγονότος. θα έπρεπε λεει να καλέσω εκείνη τη στιγμή το 100 να πάει αυτοφόρω. Απλώς τον κάλεσαν στο τηλ για σύσταση, αλλά εκείνος δε το σήκωσε ποτέ." Θα πρέπει νομίζω μου είπανε να βγάλω ασφαλιστικά μέτρα για να το καταγράψουν, έτσι ώστε να πάνε με περιπολικό να του κάνουν σύσταση. Υποθέτω ότι οι απειλές είναι τόσο συχνό φαινόμενο σήμερα, που δε το θεωρούν σημαντικό...

Όσο για να σηκώσω μπαιρακι Και να του τα χωσω ξανά....Ο τόποςς είναι50Και με τζιπ με φιμε τζάμια, με το πουρο του, με διασυνδεσεις παντού.Όταν να φανταστείτε πρότεινα στους ενοίκους να διώξουμε την εταιρεία καθαρισμού της φίλης του, πάθανε σοκ... Ότι πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά του...Γιατί δε ξέρει ς τι μπορεί να κάνει στα σπίτια μας...

Τέτοια κατάσταση...τρομοκρατία..

Απλώς Εγώ αρκετά άντεξα ένα χρόνο....Τέλος..το πήρα απόφαση ,η τρομοκρατία δε θα περάσει, χαχαχα ,ή αυτός θα φύγει,η Εγώ... Κάνει μπαμ ότι κλέβει....ας πληρώσει τα πρόστιμα, και ας απειλήσει ξανά, ας κάνει ότι θέλει...

Δημοσ.

Έγραψα και πιο πάνω "πήγα στο αστυνομικό τμήμα και το ανάφερα...δεν έκαναν καμία καταγραφή του γεγονότος. θα έπρεπε λεει να καλέσω εκείνη τη στιγμή το 100 να πάει αυτοφόρω. Απλώς τον κάλεσαν στο τηλ για σύσταση, αλλά εκείνος δε το σήκωσε ποτέ." Θα πρέπει νομίζω μου είπανε να βγάλω ασφαλιστικά μέτρα για να το καταγράψουν, έτσι ώστε να πάνε με περιπολικό να του κάνουν σύσταση. Υποθέτω ότι οι απειλές είναι τόσο συχνό φαινόμενο σήμερα, που δε το θεωρούν σημαντικό...

Όσο για να σηκώσω μπαιρακι Και να του τα χωσω ξανά....Ο τόποςς είναι50Και με τζιπ με φιμε τζάμια, με το πουρο του, με διασυνδεσεις παντού.Όταν να φανταστείτε πρότεινα στους ενοίκους να διώξουμε την εταιρεία καθαρισμού της φίλης του, πάθανε σοκ... Ότι πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά του...Γιατί δε ξέρει ς τι μπορεί να κάνει στα σπίτια μας...

Τέτοια κατάσταση...τρομοκρατία..

Απλώς Εγώ αρκετά άντεξα ένα χρόνο....Τέλος..το πήρα απόφαση ,η τρομοκρατία δε θα περάσει, χαχαχα ,ή αυτός θα φύγει,η Εγώ... Κάνει μπαμ ότι κλέβει....ας πληρώσει τα πρόστιμα, και ας απειλήσει ξανά, ας κάνει ότι θέλει...

Το θεμα ειναι γιατι πηγες και έμπλεξες εξαρχης μαζι του. Η καλυτερη λυση ξέρεις ποια ειναι? να μη μπλεκεις με στραβάδια. Μπλέξε απο την αρχη με συνεργασιμους και σοβαρους - εντιμους ανθρωπους και δεν θα έχεις ποτε προβλημα στο υπογράφω εγω αυτο.

Αμα πας να μπλεξεις με αλητες και παλιόκοσμο τοτε γάααμησετα τα θα έχεις τρεχαματα με αστυνομιες και δικηγορους κτλπ εγω την πάτησα ετσι οταν ειχα νοικιάσει ενα σπιτι με τον ιδιοκτητη ηταν τρελος και δεν το ήξερα οποτε μετα παρολο που ημουν εντάξει στις υποχρεώσεις μου (και πολυ εντάξει μαλιστα) μου έπρηζε τα αρχιδια με μαλακιες. Ποτε να δωσω προπληρωμενα κοινοχρηστα για να κάνει το ταμειο του , ποτε να παρκάρω αλλου , ποτε το ενα ποτε το άλλο εγω ειχα ξέρω γω σοβαρές σκοτουρες με τη δουλεια γυριζα σπιτι ηθελα να ξεκουραστω και αυτος με επρηζε με μαλακιες. Γενικα να αποφευγεις τους πρήχτες οταν βλέπεις πρηχτη στριβεις απευθειας δεν προκειται να κερδισεις τιποτα και υπομονή να κανεις. Μακροπροθεσμα αμα τα βαλεις κατω θα δεις οτι βγηκες χαμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο δίκιο έχεις....!!!!!

Το θέμα είναι ότι ο τύπος σαν μαφία που είναι, πριν πουλήσει το σπίτι ήταν μες στην ευγένεια, και η φράση του ήταν 'ότι θες εσύ κοπέλα μου΄. 

Με το που έπεσαν οι υπογραφές και πήρε τα λεφτά, τότε φάνηκε τι είναι.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ,την πάτησα σαν ψάρι, γιατί ενώ με την πρώτη ματιά  όταν τον συνάντησα σκέφτηκα τι μαφία είναι ,αυτός  με τούμπαρε κανονικά για να πουλήσει το σπίτι. 

Τέσπα, αποφάσισα να γίνω αναίσθητη....να μη με επηρεάζει τίποτα.,και να κινηθώ νομικά όπως πρέπει. 

αρκετά έχασα τον ύπνο μου 1 χρόνο για εκείνον, ήρθε η ώρα να χάσει και εκείνος λίγο τον ύπνο του με τις μηνύσεις που θα του κάνω.

Οικογένεια δεν έχω να φοβάμαι μη τους κάνει τίποτα, και υπάρχουν σοβαρότερο προβλήματα στη ζωή για να στενοχωρηθεί κάποιος (π.χ. υγείας) .  

• Like 1
Δημοσ.

έκανε συνέλευση ..χωρίς πρακτικά . χωρίς τίποτα...και απλώς μας ενημέρωσε ότι θα κάνει εργασίες 6000 ευρώ, χωρίς παραστατικά. Του πρότεινα να πάρουμε προσφορές ,εννοείτε αρνήθηκε, και την επόμενη μέρα άρχισε τις εργασίες που η πραγματική τους αξία δεν είναι ούτε 3.000 ευρώ. 

Οσον αφορά τις κάμερες...ρώτησα δικηγόρο και με  ενημέρωσε οτι καμία καταγραφή απειλής δε γίνεται δεκτή στο δικαστήριο. Άρα ακόμα και να τον καταγράψω να με απειλεί δε θα κερδίσω τίποτα.

Επίσης , αν ξεκινήσω τις μηνύσεις , θα πρέπει να περιμένω οτι θα ξεκινήσει και αυτός τις μηνύσεις σε έμενα π.χ. για εξυβριση.

Ξέρει κανείς αν οι καταγγελίες στο ΣΔΟΕ διερευνώνται σωστά?  ίσως αν του ρίξει πρόστιμο η σδοε , τότε να βάλει μυαλό.

πήγα στο αστυνομικό τμήμα και το ανάφερα...δεν έκαναν καμία καταγραφή του γεγονότος. θα έπρεπε λεει να καλέσω εκείνη τη στιγμή το 100 να πάει αυτοφόρω. Απλώς τον κάλεσαν στο τηλ για σύσταση, αλλά εκείνος δε το σήκωσε ποτέ. 

Οι κάμερες μπορεί να μην είναι αλλά η μαρτυρία κάποιου αυτήκοου μάρτυρα είναι.

Συνεπώς την επόμενη φορά πας παρέα μαζί με ένα άλλο άτομο.

• Like 1
Δημοσ.

Οι κάμερες μπορεί να μην είναι αλλά η μαρτυρία κάποιου αυτήκοου μάρτυρα είναι.

Συνεπώς την επόμενη φορά πας παρέα μαζί με ένα άλλο άτομο.

πολύ σωστά, το θέμα είναι ότι όλοι οι φίλοι μου, είναι της άποψης μη μπλέκεις μαζί του. Και δεδομένου ότι ο τύπος έχει φίλους 2 αστυνομικούς που τους έχει νοικιάσει στον 2ο όροφο, οι φίλοι μου φοβούνται να έρθουν να καταθέσουν ,και δε θέλω να τους πιέσω κιόλας.

Ευτυχώς στο δικηγόρο θα πάμε 2 ιδιοκτήτριες που απείλησε και τις 2 μας, άρα υποθέτω ότι σε μια μελλοντική δίκη, είναι σημαντικό να είμαστε 2 , εναντίον 1.  Και αν χρειαστεί να βγουν ασφαλίστηκα μέτρα για να μη μπορεί να μας πλησιάσει ,θα είναι πιο εύκολο με την κατάθεση 2 ατόμων. Άν πήγαινα μόνη μου, θα με έβγαζε τρελή, αλλά τώρα..που θα πάμε 2 άτομα να πούμε οτι μας απείλησε θα στέκει πολύ περισσότερο. ..Αυτό Ελπίζω τουλάχιστον.... Μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ελληνική δικαιοσύνη...

Δημοσ.

Κουφαθηκα οταν διαβασα οτι η αστυνομια δεν δινει σημασια στις απειλες, παρα μονο οταν σου τις κανουν μια στιγμη και κατευθιαν παιρνεις τηλεφωνο για να παει αυτοφορο.

Οταν ειναι δηλαδη ισως, πολυ αργα???

Θυμαμαι στη ταινια scream1 που ο δολοφονος προσπαθουσε να μπει στο δωματιο του θυματος και το θυμα προσπαθουσε να καλεσει αστυνομια απο τον υπολογιστη. Ελεος

Δημοσ.

Δεν βαζεις κανεναν φιλο σου να του ριξει ένα χέρι ξυλο ???

Πες του η υπομονη αρχιζει και εξαντλειται αν δεν βάλεις μυαλο την επομενη φορά θα φάς περισσοτερο ξύλο.

Βάλε τις αποδειξεις στο κώλο σου και μην με ενοχλησεις ξανά για τέτοια θεματα.

Αλβανός και με λεφτά είναι επικίνδυνος συνδυασμός φίλε...καλύτερα να μην το πάει έτσι.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο δίκιο έχεις....!!!!!

Το θέμα είναι ότι ο τύπος σαν μαφία που είναι, πριν πουλήσει το σπίτι ήταν μες στην ευγένεια, και η φράση του ήταν 'ότι θες εσύ κοπέλα μου΄. 

Με το που έπεσαν οι υπογραφές και πήρε τα λεφτά, τότε φάνηκε τι είναι.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ,την πάτησα σαν ψάρι, γιατί ενώ με την πρώτη ματιά  όταν τον συνάντησα σκέφτηκα τι μαφία είναι ,αυτός  με τούμπαρε κανονικά για να πουλήσει το σπίτι. 

Τέσπα, αποφάσισα να γίνω αναίσθητη....να μη με επηρεάζει τίποτα.,και να κινηθώ νομικά όπως πρέπει. 

αρκετά έχασα τον ύπνο μου 1 χρόνο για εκείνον, ήρθε η ώρα να χάσει και εκείνος λίγο τον ύπνο του με τις μηνύσεις που θα του κάνω.

Οικογένεια δεν έχω να φοβάμαι μη τους κάνει τίποτα, και υπάρχουν σοβαρότερο προβλήματα στη ζωή για να στενοχωρηθεί κάποιος (π.χ. υγείας) .  

Συνηθως αυτοι που παριστάνουν τους πολυ καλους ειναι οι πιο υποπτοι απο ολους ..... Κλασσικά

• Like 1
Δημοσ.

Κουφαθηκα οταν διαβασα οτι η αστυνομια δεν δινει σημασια στις απειλες, παρα μονο οταν σου τις κανουν μια στιγμη και κατευθιαν παιρνεις τηλεφωνο για να παει αυτοφορο.

Οταν ειναι δηλαδη ισως, πολυ αργα???

Θυμαμαι στη ταινια scream1 που ο δολοφονος προσπαθουσε να μπει στο δωματιο του θυματος και το θυμα προσπαθουσε να καλεσει αστυνομια απο τον υπολογιστη. Ελεος

χαχαχα,ακριβώς έτσι!!!

εδώ υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται!!! Δεν είναι ότι μόνο ότι δε θέλουν οι αστυνομικοί, απλώς υπάρχει γραφειοκρατεία. Θα πρέπει το θύμα να κάνει μήνυση, η οποία κοστίζει νομίζω 100 ευρώ μόνο τα τέλη. χωρίς αμοιβή δικηγόρου. Παλιά δεν ήταν έτσι, άλλα η νομοθεσία άλλαξε  επειδή ο κόσμος έκανε συνέχεια μηνύσεις και χωρίς λόγο, και οι δίκες ήταν τόσες πολλές που ήταν αδύνατο να εκδικαστούν.  

Άστα να πάνε...

Διάβασε και την παρακάτω υπόθεση, για να δεις πόσο σε προστατεύει η ελληνική αστυνομία και η ελληνική δικαιοσύνη!!!

http://www.paradissis.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=727

Δημοσ.

Χοντραινει το πραμα κ δε ξερω αν αξιζει.Μπορεις απλα να μη πληρωνεις τα κοινοχρηστα,κ αν σου ζητησει το λογο,ζητας τα νομιμα αποδειξεις δηλ αναρτημενες στο πινακακι.Σο σιμπλ.Ετσι κανουν οπου εχω ακουσει παρομοια συμβαντα.Δεν ειναι η πρωτη περιπτωση,σημερα ολοι κοιτανε να φανε απτα κοινοχρηστα, κ οποιος εχει αντιρηση απλα δε πληρωνει.

Δεν αξιζει να μπλεξεις με δικαστηρια γιατι θα βγεις εξτρα ζημιωμενη.Οι δικηγοροι ψοφανε για κατι τετοιες λαιτ αντιδικιες.

• Like 1
Δημοσ.

Αλβανός και με λεφτά είναι επικίνδυνος συνδυασμός φίλε...καλύτερα να μην το πάει έτσι.

καλά εννοείτε, ούτε να τον βρίσω δε παίζει. Εγώ του μιλάω πάντα στον πληθυντικό και απλώς απαιτώ τη νομιμότητα.   (Πράγμα που νομίζω τον εξαγριώνει περισσότερο)

το θέμα είναι να καταγραφεί το γεγονός, έτσι ώστε αν με βρουν σε κανένα χαντάκι, να είναι ο πρώτος ύποπτος!!!!!!

Χοντραινει το πραμα κ δε ξερω αν αξιζει.Μπορεις απλα να μη πληρωνεις τα κοινοχρηστα,κ αν σου ζητησει το λογο,ζητας τα νομιμα αποδειξεις δηλ αναρτημενες στο πινακακι.Σο σιμπλ.Ετσι κανουν οπου εχω ακουσει παρομοια συμβαντα.Δεν ειναι η πρωτη περιπτωση,σημερα ολοι κοιτανε να φανε απτα κοινοχρηστα, κ οποιος εχει αντιρηση απλα δε πληρωνει.

Δεν αξιζει να μπλεξεις με δικαστηρια γιατι θα βγεις εξτρα ζημιωμενη.Οι δικηγοροι ψοφανε για κατι τετοιες λαιτ αντιδικιες.

έχεις δίκιο, αν δε πειστώ από τον δικηγόρο, απλώς θα σταματήσω να πληρώνω κοινόχρηστα,

Το θέμα είναι ότι αν του πω πάλι να προσκομίσει τιμολόγια,αλλιώς δε πληρώνω δε ξέρω πως θα αντιδράσει... μη μου σπάσει και το αμάξι, κρίμα είναι. Τη τελευταία φορά μου τα έχωσε γιατί λέει στη πολυκατοικία δεν είχε διαμαρτυρηθεί ποτέ κανείς ,και από τότε που πήγα τους ξεσήκωσα και άρχισαν κάποιοι λέει να μη πληρώνουν.

ίσως πρέπει να το παίξω χαζή και να μην τον αμφισβητώ πια και να του λέω βλακείες,όπως π.χ απολύθηκα από τη δουλειά μου, η αρρώστησα σοβαρά, και γενικώς δικαιολογίες ότι δεν έχω λεφτά. Έτσι θέλει ο τύπος...κοροϊδία .

λέω να του αρχίσω φούμαρα οτι είμαι άρρωστη,και δεν έχω λεφτά για κοινόχρηστα.

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρά αξίζει να μπλέξεις με δικαστήρια, και λεφτά να του ζητήσεις κιόλας. Όσο για τις απειλές, να σου κλάσει μια μάντρα, τις κάνει επειδή περισσότερο είσαι κοπέλα και ξέρει οτι δεν μπορείς να τον απειλήσεις σωματικά, αν βρισκόντουσαν άντρες οι άλλοι στην ίδια θέση κότα θα ήτανε. Για οτιδήποτε άλλο νομικό θέμα να μιλήσεις με τον δικηγόρο σου, από εδώ δεν έχει νόημα να λέμε και να αναλύουμε χωρίς να έχουμε και τις ανάλογες γνώσεις.

Δημοσ.

Καλα δεν τον ξέρεις για να λές οτι θα ηταν κοτα. Μπορει αυτος να ειναι σεσημασμένος και να έχει και οπλο. Για αυτο αλλη φορα πριν κανεις μια συναλλαγη να ξέρεις ακριβως με ποιον την κάνεις. Βάλε ντεντεκτιβ στην αναγκη θα γλιτώσεις μετα απο πολλά ομως.

Δημοσ.

Δεν γίνεται κάθε φορά που θες να συνδιαλλαγείς με κάποιον για κάτι να βάζεις ντετεκτιβ. Άντε το πολύ πολύ να γράψεις το ονοματεπώνυμό του στο internet. Για να λέει αυτός οτι είναι από το Ελ Μπασαν όπως είπε η ts πάει να πει οτι θα έχει αλβανικό επώνυμο. Και τζιχαντιστής να είσαι και το οτιδήποτε δεν θα κάτσεις να προκαλείς κόσμο έτσι για μερικά κοινόχρηστα και να τον ωθήσεις να σε καταγγείλει και να σε ψάξουν οι αρχές. Τα προβλήματα που θα έχεις με την μαφία είναι άλλα..... αμα είσαι π.χ ανταγωνιστής τους και βλέπουν οτι απειλούνται από εσένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...