thomasG4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μην ασχολείσαι καν με αυτά, παπάτζες είναι. Έχεις ασχοληθεί και γνωρίζεις απο πρώτο χέρι έτσι;
totem_lost Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Από τότε που οι ασιατικές θρησκείες έγιναν μόδα, ακούς πολλές μπούρδες. Αν θελήσεις πράγματι να ασχοληθείς με το διαλογισμό και τη βουδιστική φιλοσοφία, αυτό θα σου πάρει μερικά χρόνια και τότε μπορείς να έχεις πολύ μεγάλα οφέλη στην ποιότητα ζωής σου. Αλλιώς απλά θα πετάξεις χρόνο και χρήμα στα σκουπίδια. 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλύτερα να πήγαινες καμιά τσάρκα παρά για τσάκρα! 1
bluesattack Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Φιλος μου έστειλε προσφατα link απο ενα αρθρο οπου βρετανιδες πληρωνουν ως και 190ε για να πετυχουν και να μυηθουν στο γυναικειο οργασμό μεσω meditation! Τι πιστευετε για ολα αυτα; '
insomnia888 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν τα πιστεύω. Μια φορά πήγα σε διαλογισμό και αφού κατσαμε σταυροπαδι και πήραμε 100 βαθιές ανάσες μας είπε να νοιώσουμε ένα με το χώμα και να νοιώσουμε τον πρωκτό μας και τις τρίχες που έχει γύρω γύρω. Φυσικά εσκασα σε ασταμάτητα γέλια...ακόμα γελαω σαν τον Σμιθερς των Σιμπσονς στον ύπνο του
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν τα πιστεύω. Μια φορά πήγα σε διαλογισμό και αφού κατσαμε σταυροπαδι και πήραμε 100 βαθιές ανάσες μας είπε να νοιώσουμε ένα με το χώμα και να νοιώσουμε τον πρωκτό μας και τις τρίχες που έχει γύρω γύρω. Φυσικά εσκασα σε ασταμάτητα γέλια...ακόμα γελαω σαν τον Σμιθερς των Σιμπσονς στον ύπνο του Καλά και που ήξερε αν είχατε τρίχες ή όχι? 1
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Όχι όπως οι άνδρες. Και εκτός αυτού τις περιποιούνται.
insomnia888 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Όχι όπως οι άνδρες. Και εκτός αυτού τις περιποιούνται. όχι απαραίτητα, δεν είναι όλες αμαζόνιος για να τις περιποιηθούν, τέλος πάντων να μαζευτούμε λίγο επειδή ήδη κλειδώσαμε ένα θέμα σήμερα, μην μας κλειδώσουν και εμάς απέξω στο τέλος 2
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Συμφωνώ. Αν και έχω κανά 2 ερωτήσεις το σταματάω. Ον τόπικ, είχα βρεθεί για διαλογισμό ή κάτι παρόμοιο πριν χρόνια, δεν ξέρω αν έφταιγε η δασκάλα ή απλά επειδή δεν το είχα πάρει στα σοβαρά το θέμα, αλλά ήταν απίστευτα βαρετό και ανούσιο. 1
insomnia888 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Συμφωνώ. Αν και έχω κανά 2 ερωτήσεις το σταματάω. Ον τόπικ, είχα βρεθεί για διαλογισμό ή κάτι παρόμοιο πριν χρόνια, δεν ξέρω αν έφταιγε η δασκάλα ή απλά επειδή δεν το είχα πάρει στα σοβαρά το θέμα, αλλά ήταν απίστευτα βαρετό και ανούσιο. ναι και εγώ έτσι το βρίσκω, τώρα υπάρχει και κόσμος που τρελαίνεται για κάτι τέτοια, οπότε γούστα είναι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα