xpapias Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Γειά χαρά. Η απορία εχει προκύψει καιρό. Χτες προεκυψε παλι απο μια κοπελα -ελληνιδα- με την οποια συνταξιδευαμε και φορουσε ενα ιδιορρυθμο δαχτυλιδι. Φορουσε ενα δαχτυλιδι στο δεξι, το οποιο ειχε 2 σφαιρες που ενωνονταν μεταξυ τους (εμοιαζε με ενα αλλο ππυ φοραει μια φιλη, με ενα φιδι που "τρωει" την ουρα του). Το ερωτημα. Δαχτυλιδι στο δεξι σημαινει απαραιτητα βερα; Η μπορει να ειναι καποιος αριστεροχειρας. Οι βερες εχουν συγκεκριμενη μορφη ή μπορει να εχουν και σχεδια πιο μυστηρια; Κατα προεκταση, βραχιολακι στον αστράγαλο σημαίνει συνηθως λεσβια και αν ναι σε ποια πλευρα (δεξια/αριστερα) το φορουν; Αυτα.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ο ουροβορος εχει ωραίο συμβολισμό, όλα τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα ποιο νόημα υποτίθεται έχουν και μου φαίνονται ηλίθια. Βέρες σίγουρα κάνεις ο,τι θέλεις. Μπορείς να μην έχεις και καθόλου ας πούμε όπως ο δικός μου. Τώρα κάτι βραχιόλια στο αριστερό πόδι και σκουλαρίκια στο δεξί βυζί που υποτίθεται σημαίνουν αν είναι κάποιος γκέι ή διαθέσιμος για πάρτι με ούζα και δεν ξέρω τι, τα βρίσκω πολύ χαζα. 2
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ανάλογα το σχέδιο, κάποια έχουν διάφορους συμβολισμούς, τώρα αν τα πιστεύει ή όχι κάποιος είναι άλλο θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Γειά χαρά. Η απορία εχει προκύψει καιρό. Το ερωτημα. Δαχτυλιδι στο δεξι σημαινει απαραιτητα βερα; Η μπορει να ειναι καποιος αριστεροχειρας. Οι βερες εχουν συγκεκριμενη μορφη ή μπορει να εχουν και σχεδια πιο μυστηρια; Θα την ψαξεις κιαυτην στο φεισμπουκ κ θες να βεβαιωθείς αν είναι ελεύθερη?Κοιτα μεταξύ μας απο το να παιρνεις πτησεις για ελλαδα συνεχεια, θα σου βγει πιο φτηνα να αποκτησεις ζωη εκει που μενεις κ τα αλλα θαρθουν μονα τους. Αλλα προϋποθετει να κανεις logout. Βέρες: οτιδήποτε.
stavi Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Θα την ψαξεις κιαυτην στο φεισμπουκ κ θες να βεβαιωθείς αν είναι ελεύθερη? Κοιτα μεταξύ μας απο το να παιρνεις πτησεις για ελλαδα συνεχεια, θα σου βγει πιο φτηνα να αποκτησεις ζωη εκει που μενεις κ τα αλλα θαρθουν μονα τους. Αλλα προϋποθετει να κανεις logout. Βέρες: οτιδήποτε. Δε σε ρωτησε για να εχεις και αποψη που θα κανει κ τι στη ζωη του. Ον τοπικ Φοραω το καλοκαιρι αλυσιδα στο ποδι. Τα αριστερα κ δεξια στα σκουλαρικια κ στα ποδια νομιζω ισχυαν το 80.
theoritikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αυτοί που φοράνε τις βέρες και τις αλυσίδες δίνουν κάποιο νόημα, όχι το αντίθετο.
D4rkshadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Θα την ψαξεις κιαυτην στο φεισμπουκ κ θες να βεβαιωθείς αν είναι ελεύθερη? Κοιτα μεταξύ μας απο το να παιρνεις πτησεις για ελλαδα συνεχεια, θα σου βγει πιο φτηνα να αποκτησεις ζωη εκει που μενεις κ τα αλλα θαρθουν μονα τους. Αλλα προϋποθετει να κανεις logout. Βέρες: οτιδήποτε. Δυσαρεστημενη θαυμαστρια papia; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δυσαρεστημενη θαυμαστρια papia;Το πιο σύντομο ανέκδοτο;
xpapias Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Θα την ψαξεις κιαυτην στο φεισμπουκ κ θες να βεβαιωθείς αν είναι ελεύθερη? Κοιτα μεταξύ μας απο το να παιρνεις πτησεις για ελλαδα συνεχεια, θα σου βγει πιο φτηνα να αποκτησεις ζωη εκει που μενεις κ τα αλλα θαρθουν μονα τους. Αλλα προϋποθετει να κανεις logout. Βέρες: οτιδήποτε. Πηγαινοερχομαι, ε και; Γιατι χαλιεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα