TheraponSvSYT Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Λοιπον Αγορασα μια εξωτερικη καρτα ηχου για το στουντιο μου για να εχω καλητερη ποιοτητα ηχου στα ηχεια μου αλλα οταν τα εβαλα επαιζαν πολυ χαμηλα που ισα ισα τα ακους. Η καρτα περνει 6.3mm jack και εγω το συνδεσα ετσι με ανταπτορα απο rca δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το εγραψα anyway. H καρτα ειναι η Behringer UMC22.
constantineparas Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Πιθανώς με το ανταπτοράκι να μην γίνεται καλή επαφή.
Sheogorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Λοιπον Αγορασα μια εξωτερικη καρτα ηχου για το στουντιο μου για να εχω καλητερη ποιοτητα ηχου στα ηχεια μου αλλα οταν τα εβαλα επαιζαν πολυ χαμηλα που ισα ισα τα ακους. Η καρτα περνει 6.3mm jack και εγω το συνδεσα ετσι με ανταπτορα απο rca δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το εγραψα anyway. H καρτα ειναι η Behringer UMC22. Μήπως χρειάζεται ενισχυτή ? 3
Fubar.gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μήπως χρειάζεται ενισχυτή ? Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Στο manual λέει για τις πίσω εξόδους "connect to powered studio monitors" Οπότε η έξοδος είναι line out και δέν μπορεί απο μόνη της να οδηγήσει ηχείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα