Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κατι ειναι ο μισθος των 400 ευρω (σε σταθερο ωραριο) που ειναι ο χειροτερος που μπορει να σου τυχει. αυτο ειναι το κατι!!! γκεγκε?

Πολύ ωραία. Βέβαια, απέχει παρασάγγας από το χειρότερο μισθό που μπορεί να σου τύχει (μια και τα 4ωρα των 200 ευρώ παραβιάζονται συστηματικά και καταλήγουν 8ωρα των 200 ευρώ) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, τουλάχιστον ξεκαθαρίσαμε από ποιο ποσό και πάνω θεωρείς εσύ (δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν όλοι την ίδια άποψη) ότι αξίζει κανείς να βγει από το σπίτι του και να εργαστεί αντί να κάθεται μέσα άπραγος και "τεμπέλης".

Δημοσ.

Αυτοί οι βολεμένοι ήθελα να ήξερα θα άφηναν ποτε τις καρεκλιτσες τους και καλά τους ρουχαλάκια να πάνε στην οικοδομή για 400€ ?

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραία. Βέβαια, απέχει παρασάγγας από το χειρότερο μισθό που μπορεί να σου τύχει (μια και τα 4ωρα των 200 ευρώ παραβιάζονται συστηματικά και καταλήγουν 8ωρα των 200 ευρώ) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, τουλάχιστον ξεκαθαρίσαμε από ποιο ποσό και πάνω θεωρείς εσύ (δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν όλοι την ίδια άποψη) ότι αξίζει κανείς να βγει από το σπίτι του και να εργαστεί αντί να κάθεται μέσα άπραγος και "τεμπέλης".

τα 4ωρα με τα 200 ευρω δεν ξερω σε τι απασχοληση αναφερονται και ποσες φορες την βδομαδα. εγω λεω για τον μισθο 400+ που κανεις 8ωρα ή 6ωρα στην καλυτερη 5 ή 6 φορες τη βδομαδα. ενταξει τωρα?

Αυτοί οι βολεμένοι ήθελα να ήξερα θα άφηναν ποτε τις καρεκλιτσες τους και καλά τους ρουχαλάκια να πάνε στην οικοδομή για 400€ ?

καταρχας δεν ειναι η οικοδομη 400 ευρω. 400 ευρω ειναι απασχοληση σε γραφειο,σε καταστημα κτλ. κι αν αναφερεσαι παντως σε μενα με το βολεμενοι που λες , οχι μονο δεν εχω τετοια δουλεια αλλα τουλαχιστον δυο φορες εχω κανει δουλειες της οικοδομης οπως τις ονομαζεις. 

Δημοσ.

Όταν λέμε "βολεμένοι" τι εννοούμε? Δημοσίους υπαλλήλους? Δεν θεωρώ κανέναν στον ιδιωτικό τομέα να είναι "βολεμένος" είτε βγάζει 500 είτε βγάζει 5.000 (εκτός αν έχει έμμεση σχέση με το δημόσιο). Κανένας εργοδότης δεν χαρίζει λεφτά.

Μετά δεν καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέσαι. Όχι κανείς δεν θα άφηνε δουλειά γραφείου για να πάει σε οικοδομή να δουλέψει για 400 ευρώ. Επίσης Αυτός που δουλεύει στην οικοδομή για 400 ευρώ δεν θα άφηνε την οικοδομούλα του για να πάει να μαζεύει ρύζι στην Ταϊλάνδη για 50 ευρώ. And the point is.. ?

• Like 2
Δημοσ.

Nαι αλλα 8ωρο και 200 κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα ! :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Nαι αλλα 8ωρο και 200 κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα ! :lol:

εγω για 8ωρο και 200 το μηνα για full απασχοληση μες την εβδομαδα δεν εχω ξανακουσει παντως!  :-(  :-( αν εχει καποιος καποιο παραδειγμα να πει , ας πει. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι γιατί όπως το είπες είναι βολεμένοι!

Αλλά και να μην ήταν πάντα στην οικοδομή και εποχές καλές δεν πηγαίναν ούτε οι πτυχιούχοι ούτε οι βολεμένοι.

Βεβαία τότε δεν άκουγες καμία φωνή να λέει με άνεση σε κάποιον άλλον, δουλείες υπάρχουν είσαι τεμπέλης που δεν πας χαμάλης, γιατί υπήρχαν περισσότερες δουλείες και θα ακουγόταν σαν ο τρελός του χωρίου.

Αυτά τα επαγγέλματα όπως και να το κάνουμε τραβάει άλλου είδους ανθρώπους, όπως και το γραφείο με τον φραπέ απαιτεί κάποιο άλλο είδους άνθρωπο.

Δεν γεννήθηκαν όλοι οι άνθρωποι με το ίδιο σκεπτικό και επίσης με την ίδια ικανότητα σε όλες της δουλειές.

• Like 2
Δημοσ.

εγω για 8ωρο και 200 το μηνα για full απασχοληση μες την εβδομαδα δεν εχω ξανακουσει παντως!  :-(  :-( αν εχει καποιος καποιο παραδειγμα να πει , ας πει. 

Κατι 8ωρα που δεν πληρωνεσαι καν τα εχεις ακουστα?  :ph34r:

Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις συμφορουμιτισσα?

• Like 1
Δημοσ.

Κατι 8ωρα που δεν πληρωνεσαι καν τα εχεις ακουστα?  :ph34r:

Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις συμφορουμιτισσα?

ναι τα εχω , εχει τυχει να δουλεψω σε καφετερεια και το αφεντικο μου χρωστουσε χρηματα ακομη και μηνες αφου ειχα σταματησει. ειμαι 25.

Δημοσ.

Αυτό το λέω για κάτι ζώα που κατατάσσουν τους άνεργους ως τεμπέληδες και χαραμοφάηδες και πετάνε την ατάκα από πάνω "να πας στην οικοδομή και στα χωράφια να δεις πως βγαινουν τα λεφτά"

Δημοσ.

Ποια οικοδομή ρε παιδιά, βλέπετε να χτίζονται πολλές τελευταία;

Επίσης πολλοί παραβλέπετε μια σημαντική παράμετρο: δε μένουν όλοι στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Χ μεγάλη πόλη

Ξάνθη, Κομοτηνή, Δράμα, Κιλκίς, Κοζάνη, Βέροια, Φλώρινα κ.α. ξέρετε τι πίκρες τρώνε;

• Like 2
Δημοσ.

καταρχας δεν ειναι η οικοδομη 400 ευρω. 400 ευρω ειναι απασχοληση σε γραφειο,σε καταστημα κτλ. κι αν αναφερεσαι παντως σε μενα με το βολεμενοι που λες , οχι μονο δεν εχω τετοια δουλεια αλλα τουλαχιστον δυο φορες εχω κανει δουλειες της οικοδομης οπως τις ονομαζεις. 

Και που το ξέρεις αν είναι η οικοδομή για 400ευρώ? Όσο για την δουλειά οικοδομής που έκανες, σιγά μην έκανες και νταλικέρισα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι τα εχω , εχει τυχει να δουλεψω σε καφετερεια και το αφεντικο μου χρωστουσε χρηματα ακομη και μηνες αφου ειχα σταματησει. ειμαι 25.

Αν εγω βρω μια δουλεια 8ωρο και 400 ευρω και αρκετα μακρια πραγμα που σημαινει οτι θα εχω μεταφορικα ειτε ΜΜΜ ειτε βενζινη λες να παω για να πω οτι δουλευω??

Δημοσ.

Αρα, μιλαμε για νομιμη εργασια (με τα ελαχιστα αυτα 400-500 ευρω), στην οποια καποιος διαλεγει να μην παει, ή μιλαμε για παρανομη εργασια (η οποια γιατι να ειναι 200 με 8ωρο, παρανομη εργασια ειναι, μπορει να σου ζητησει και 23ωρο με 100 ευρω, και κ@λο την εναπομεινουσα ωρα) ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...