Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Έκανα αγορά από γνωστό κατάστημα super market συνολικής αξίας 8.62 (υπάρχει και η απόδειξη) και έκανα πληρωμή μέσω της κάρτας της τράπεζας (DEBIT MASTERCARD) και απ'ότι βλέπω στις κινήσεις της κάρτας μου στο ebaking με χρέωσαν 18.55ε (10ε σχεδόν παραπάνω δηλαδή). Το ποιο πιθανό είναι να έγινε καταλάθος . Τι μπορώ να κάνω να πάρω πίσω τα 10 περίπου ευρώ μου;

Δημοσ.

Να μιλησεις με την τραπεζα και να πεις οτι εχεις κρατησει την αποδειξη. Μηπως ομως εκανες κάποια αλλη αγορά; Περίεργο μου φαίνεται.

Δημοσ.

Παιδιά κάτι που δεν διευκρίνησα. Η απόδειξη από το ταμείο γράφει 8.62 (που είναι και το σωστό) . Του POS δεν την πήρα εκείνη γιατί κάτι προέκυψε με το μηχάνημα και βγήκε μισο σκισμένη και έφυγα χωρίς να την πάρω. Σαν αποδεικτικά στοιχεία έχω την αναλυτική κατάσταση από το ebaking που γράφει την ώρα και το όνομα καταστήματος που έγινε η αγορά καθώς και την απόδειξη του ταμείου.

Δημοσ.

Πανε στο supermarket εχουν αντιγραφο της απόδειξης του pos ,αν εκεινο ειναι σωστό μετά μιλά με την τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Στα σουπερ δεν ειναι παντα συνδεδεμενο το POS με την ταμειακη.Πολλες φορες το πατανε χειροκινητα οποτε εκει μπορει να γινει το λαθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...