Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίμαι διατεθειμένος να ακούσω τις υπόλοιπες! Θέλω έναν σκύλο που να ξέρω ακριβώς πως να τον χειριστώ.

Πολυ σωστός. Ψάξε λιγο και πως να χειριστείς τις ωτίτιδες, αλλεργίες - δερματοπάθειες, ξένα σώματα στα πόδια. Άντε βάλε και καμία νεόπλασια στο παιχνίδι.

Δεν μιλάμε για κοστος. Τα λεφτά θα τα εχεις λογικα για τις βόλτες στον γιατρό.

Δημοσ.

Πολυ σωστός. Ψάξε λιγο και πως να χειριστείς τις ωτίτιδες, αλλεργίες - δερματοπάθειες, ξένα σώματα στα πόδια. Άντε βάλε και καμία νεόπλασια στο παιχνίδι.

Δεν μιλάμε για κοστος. Τα λεφτά θα τα εχεις λογικα για τις βόλτες στον γιατρό.

Έχω κάνει αρκετές οικονομίες. Υπολογίζω γύρω στα 1000-1200 ευρώ το κουτάβι, ο εξοπλισμός και τα κτηνιατρικά μαζί. Για ό,τι παραπάνω απρόοπτο προκύψει ευτυχώς υπάρχουν οι γονείς μου που είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποια λεφτά π.χ. για κάποια αρρώστια. 

Δημοσ.

Για τη σωστή απόκτηση καθαροαιμου σκύλου γνωρίζεις;

Για τις κληρονομικες αρρώστιες της φυλής;

Δημοσ.

Για τη σωστή απόκτηση καθαροαιμου σκύλου γνωρίζεις;

Για τις κληρονομικες αρρώστιες της φυλής;

Εννοειται! Γνωριζω απο που θα το παρω. Ηδη εχω 3 εκτροφεια υπ οψιν μου, οπως επισης γνωριζω και τις κληρονομικες ασθενειες που αναπτυσουν οπως καταρακτη και νεφρικη ανεπαρκια.

Δημοσ.

Να ζητήσεις οπωσδήποτε εξετάσεις για pra και fn.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αγόρασες κόκερ; Και αν ναι, από που; Γιατί έχω αρκετές μέρες που ψάχνω κόκερ καθαρόαιμο από παραγωγό και δεν βρίσκω.

Δημοσ.

Ως λάτρης των ζώων και ιδιαίτερα των σκύλων, επίτρεψέ μου να σου δώσω μια διαφορετική γνώμη. Ο σκύλος δεν είναι αυτοκίνητο ούτε μηχάνημα για να έχει χαρακτηριστικά, προδιαγραφές λειτουργίας και manual. Θέτεις ένα σωρό όρους και προϋποθέσεις για το πώς πρέπει να είναι, να γαυγίζει λίγο, να μαδάει τόσο όσο κλπ., αλλά δεν βλέπω να αναφέρεις τι είστε διατεθειμένοι εσύ και η οικογένειά σου να προσφέρετε στο σκυλάκι ή ακόμη και να υπομείνετε για χάρη του (όχι μόνο τις αρρώστιες, αλλά και τη στέρηση ταξιδιών, τη μη εύρεση ξενοδοχείων κλπ.). Επίσης, ως φοιτητής θα πρέπει κάποια στιγμή να ανταποκριθείς στις αυξημένες απαιτήσεις της φοίτησης, σε εξεταστικές, πτυχιακές, ίσως και να κάνεις μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, κάτι που σου εύχομαι ειλικρινά. Τι θα γίνει τότε το σκυλάκι; Ποιος θα το φροντίζει (μιλάμε για καθημερινή ενασχόληση), θα το πηγαίνει στον γιατρό και θα του παρέχει τη συντροφιά και την αγάπη που είναι απαραίτητες για την υγεία και την ψυχική του ισορροπία;  Εδώ δεν πρόκειται για λούτρινο παιχνίδι ή αξεσουάρ βόλτας, αλλά για ζωντανή ύπαρξη, τρυφερή κι ευαίσθητη. Σε παρακαλώ, λοιπόν, να σκεφτείς τις ανάγκες του ζώου και όχι μόνο τις δικές σου επιθυμίες. Όσο για το pedigree, τι να πω...... 

Δημοσ.
Στις 10/4/2016 στις 12:22 ΜΜ, luvtech είπε

Είμαι 18 ετών, σε λίγο γίνομαι φοιτητής

Μην παρεις σκυλο,φιλικα.

Δεν παιρνεις gadget,παιρνεις ενα ζωντανο πλασμα,και ολες τις ευθυνες που ερχονται μαζι.

Αστο λιγο ακομα,θα ειναι καλο και για εσενα και για το σκυλακι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...