Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μισή ώρα οι από πάνω τσακώνονται για το ποιός έφαγε το μέλι. Τώρα πέφτουν και μπινελίκια! Ρε δεν πάμε καλααα!

Επειδή μόλις τον τελευταίο χρόνο μένω σε πολυκατοικία δεν είχα συνηθίσει ν'ακούω τσακωμούς γειτόνων και πλέον ρίχνω άπειρο γέλιο, σκηνικά για ποπκορν.

Γι'αυτό άνοιξα αυτό το θρεντ να διασκεδάσουμε όλοι παρεούλα.

Για πείτε τί τσακωμούς γειτόνων έχετε ακούσει κι εσείς και σας έκαναν εντύπωση!

• Like 9
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γέρος + Γριά να σκυλοβρίζονται, η τηλεόραση στο τέρμα, το γέρικο σκυλί τους (τύπου πεκινουά) να γαβγίζει ασταμάτητα.

Απογευματινός τσακωμός για τα κανάλια, για το πού να δούνε τις ειδήσεις.

Αυτό θέλεις; -ΟΧΙ! (η Γριά, με μπάσα γκαρίδα)

Ποιο θέλεις; Λέγε ρε! -ΑΠΑΡΑΤΑΜΕΡΕ....

Αυτό θέλεις; -ΤΟ ΓΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ!

(και ο Αιμίλιος Λιάτσος να παίζει στο τέρμα)

(κυψέλη φορέβα)

Δημοσ.

Εγω εδω και μηνες ακουω τον απο πανω να ριχνει χριστοπαναγιες στην μανα του και να χτυπιεται γενικοτερα και σκεφτομαι οτι αν ημουν ανδρας θα του εκανα την μουρη κιμα!

Δημοσ.

Ο απέναντι να μαλώνει με την γυναίκα του επειδή αλλάζει συνέχεια τα σεντόνια και τα κατωσέντονα.

Ο απο κάτω την είδε l33t progamer στο lol και έχει ragequits κάθε 2 λεπτά.  

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ και μισή ώρα οι από πάνω τσακώνονται για το ποιός έφαγε το μέλι.

Γελάω δυνατά  ΧΑ ΧΑ ΧΑ  Οι γείτονες πρέπει να με άκουσαν

• Like 2
Δημοσ.

Πού ν'ακούσεις τα δικά μου ragequits στο Starcraft :P είμαι ένα πικραμένο νούμπι.

Α και το άλλο!! Τσακωμοί γειτόνων από απέναντι πολυκατοικίες κάθε φορά που έχει ματσακια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ με ξένη ομάδα. Γίνεται της πόρνης. Πάντα οι διαπληκτισμοι αυτού του είδους τελειώνουν με έναν γείτονα που πετάγεται κ ουρλιάζει 'ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ Μ*ΝΙΑ'.

Δημοσ.

Έχω κάτι γείτονες που μαλώνουν ποιος θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Πάνε εσύ, όχι εσύ, δεν πάω εγώ πήγα χθες, @@@ το φελέκι μου δεν κάνεις τίποτα για το σπίτι, τι λες μωρή @@@ που δουλεύω τόσες ώρες, κι εγώ ρε @@@ σου καθαρίζω σου πλένω κτλ, άντε μωρή αχάριστη @@@, γκαπ γκουπ, ...................

Μέρα παρά μέρα πρέπει να γίνεται αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάτι γείτονες που μαλώνουν ποιος θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Πάνε εσύ, όχι εσύ, δεν πάω εγώ πήγα χθες, @@@ το φελέκι μου δεν κάνεις τίποτα για το σπίτι, τι λες μωρή @@@ που δουλεύω τόσες ώρες, κι εγώ ρε @@@ σου καθαρίζω σου πλένω κτλ, άντε μωρή αχάριστη @@@, γκαπ γκουπ, ...................

Μέρα παρά μέρα πρέπει να γίνεται αυτό.

Καλά περνάς.

Δημοσ.

Καλά περνάς.

Καμιά φορά φοβάμαι ότι κάποιος θα ξεφύγει και ή θα έρθει το ασθενοφόρο/νεκροθάφτης ή θα δω κάποιον από τους δύο στη νικολούλη δήθεν να ψάχνει τον εξαφανισθέντα

• Like 2
Δημοσ.

Πού ν'ακούσεις τα δικά μου ragequits στο Starcraft :P είμαι ένα πικραμένο νούμπι.

Α και το άλλο!! Τσακωμοί γειτόνων από απέναντι πολυκατοικίες κάθε φορά που έχει ματσακια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ με ξένη ομάδα. Γίνεται της πόρνης. Πάντα οι διαπληκτισμοι αυτού του είδους τελειώνουν με έναν γείτονα που πετάγεται κ ουρλιάζει 'ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ Μ*ΝΙΑ'.

Που να δεις δικά μου ragequits σε dark souls και κάτι πανδύσκολα retro platfomers :P

Αυτό με τις ομάδες μου θύμισε  σκηνικά 'loudness wars'. Κάθε φορά που κάποιος γείτονας έβαζε σκυλοτράγουδο στο τέρμα, για αντίποινα εγώ έβαζα κάτι metal. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Καμιά φορά φοβάμαι ότι κάποιος θα ξεφύγει και ή θα έρθει το ασθενοφόρο/νεκροθάφτης ή θα δω κάποιον από τους δύο στη νικολούλη δήθεν να ψάχνει τον εξαφανισθέντα

Eγινε και θρεντ από τον πάπια το κατέβασμα των σκουπιδιών το οποίο είχε την συνήθη τραγική κατάληξη...

Ολοι στο σπιτι μου, αρκετα συχνα, για ο,τι μαλακια μας κατεβει κυριολεκτικα :P

Ελπίζω μόνο όχι για το μέλι.. ΠΟΙΟ ΜΕΛΙ... Να μου πεις για καμιά σοκολατίνα για κανένα γαλακτομπούρεκο να πω άξιζε

• Like 1
Δημοσ.

Ποιοι γειτονες; Που να δειτε τους δικους μου! Καβγαδες για το γιατι αφησε ο πατερας μου στην ταδε καρεκλα το πουκαμισο του και οχι στον καλογερο. Κατι τετοια εβλεπα και σκεφτομαι μηπως μετα απο 30 χρονια συμβιωσης κανω και γω τα ιδια. :-(

Περα απο την πλακα, μετα απο χρονια καντανταει ψυχοφθορο.

• Like 4
Δημοσ.

ΜΗ ΦΤΥΝΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤ ΓΑΜΟΥ ΤΟ Χ@#@#$ Σ'

Κλασσική καθημερινή μεσημεριανή ατάκα γείτονα προς τη γυναίκα του. Σκεφτείτε τον γείτονα με φάτσα τύπου Adam Sadler και Ελληνική χωριάτικη φωνή τύπου Κώστα Βουτσά.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...