Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πριν καποιες βδομαδες μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι μπορω απο εδω και περα να κανω χρηματικες αποστολες με την westerunion χωρις να εχω ποτε κανει καποια εγγραφη κτλ. Σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα που λεει 

from westerunion : NADIYAH HASAN picked up your money transfer. Thank you. 

Τι παιζει με αυτο? Εννοειται πως δεν εστειλα τιποτα,ουτε καν ειχα ασχοληθει με αυτο το θεμα και δεν ηξερα καν τι ειναι η westerunion.

Δημοσ.

η westerunion ειναι μια εταιρεια μεταφορας και παραλαβης χρηματικων ποσοων σε ολο τον κοσμο..μπορει να εχει γινει και λαθος,να μπερδεψαν τηλεφωνα.θα εστειλε καποιος αλλος χρημματα και μπερδεψαν μαλλο το τηλ.

Δημοσ.

Μπορώ να φανταστώ 4 σενάρια (τυχαία σειρά)

Α. Είναι κάποια διαφημιστική προώθηση

Β. Είναι κάποιο spam/phising (όπως τα αντίστοιχα του paypal)

Γ. Εχει γίνει λάθος ή μπέρδεμα στα νουμερα και σου ήρθε λάθος

Δ. Κάποιος χρησιμοποιήσε τα στοιχεία σου για να στείλει χρήματα

Εγω θα τηλεφωνουσα στη wu και θα ζητουσα εξηγήσεις με βάση το κινητό. Μπορεί να εγινε λάθος, αλλά για φαντάσου κάποιος να έστειλε μαυρα χρήματα με αποστολέα δικό σου κινητό ... 

Δημοσ.

τι ειδους απατη δηλαδη ? για να τηλεφωνησω εκει πρεπει να παρω απο σταθερο και δεν εχω σταθερο στο σπιτι. Υπαρχει περιπτωση να εγινε το Δ δηλαδη ? Κι αυτο μπορει να με μπλεξει καπως ?

Δημοσ.

τι ειδους απατη δηλαδη ? για να τηλεφωνησω εκει πρεπει να παρω απο σταθερο και δεν εχω σταθερο στο σπιτι. Υπαρχει περιπτωση να εγινε το Δ δηλαδη ? Κι αυτο μπορει να με μπλεξει καπως ?

Καταρχήν ΔΕΝ λέω οτι εγινε το Α ή Β ή κάποιο αλλο. Ειπα σενάρια που σκεφτομαι. Προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό το Γ, αλλά εστω οτι εγινε το Δ, δηλαδή αποστολέας Χ με δήλωση δικου σου κινητού και αυτός εστειλε χρήματα σε τζιχαντιστή, λες η ασφάλεια να μη σου χτυπήσει την πόρτα; 

Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πάρε μια τηλεκάρτα και τηλεφώνησε απο θάλαμο ή συμπλήρωσε τη φορμα επικοινωνίας του site. 

Δημοσ.

Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πάρε μια τηλεκάρτα και τηλεφώνησε απο θάλαμο ή συμπλήρωσε τη φορμα επικοινωνίας του site. 

μπορεις να μου στειλεις την φορμα επικοινωνιας του site? 

Δημοσ.

σορυ ρε φιλε απλα εχω ξενερωσει τωρα κι εχω αγχωθει και λιγο. βλεπω ζηταει πολλα στοιχεια ομως

Και τι θες να κάνω εγω; 

Να στα μειώσω;

• Like 4
Δημοσ.

δε νομιζω να ειναι κατι μην αγχωνεσαι. κι εμενα μου εστελναν παλια πριν αλλαξω αριθμο κατι τετοιες βλακειες , δεν εκατσα να ασχοληθω ποτε.

Δημοσ.

Κάποιος κατα λάθος ή έτσι απλά δήλωσε το δικό σου τηλέφωνο. Κλάιν. Θα επικοινωνήσεις με την WU και θα λυθεί το θέμα.

Το πολύ πολύ να έστειλαν λεφτά για αγορά λαθραιων όπλων στο όνομα σου. Μην αγχωνεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...