voltmod Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Από τότε που εξαγόρασε τo Sunrise, το δημοφιλές social calendar app, η Microsoft φέρνει όλο και περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του στα mobile apps του Microsoft Outlook. Μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το Outlook for iOS και το Outlook for Android συγχρονίζονται πια με τα Evernote, Facebook και Wunderlist (με το τελευταίο όπως είναι γνωστό να ανήκει στην Microsoft) και αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Outlook μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από αυτά τα third-party apps απευθείας στο inbox τους. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να αφορούν events, notes και tasks, κάνοντας πιο εύκολο για τους χρήστες να έχουν τον έλεγχο των προγραμματισμένων συναντήσεων τους, των υπενθυμίσεων και άλλων πραγμάτων που αφορούν στην παραγωγικότητα τους σε καθημερινή βάση. Η Microsoft μάλιστα ισχυρίζεται πως η ενσωμάτωση με τα συγκεκριμένα apps είναι μόνο η αρχή, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε ότι θα υποστηρίξει και άλλες εφαρμογές στο μέλλον. Site: Engadget
gnsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με εφαρμογή κουτσοκάνει το Outlook,το web είναι άστα βράστα σε desktop,mobile whatever
JimGer Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Κρίμα που έχω βολευτεί το google calendar. Γενικά πιο όμορφο calendar ήταν το ical (για τα γούστα μου). Όμως το google calendar εδώ και καιρό είναι επίσης ωραίο. Το πρόβλημα γενικά είναι αν κάποιος έχει android και χρησιμοποιεί gmail, chrome κλπ δύσκολα φεύγει από τη google. Για μένα μόνο τα instant messages και το dropbox αποτελούν εξαίρεση δυστυχώς.
Highlander Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Να μην μπορώ να ξεκολλήσω από το Calendar του HTC. Και έχω δοκιμάσει ένα σωρό γμτ.
mants118 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Σαν μανιακός χρήστης Calendar κι εγώ προτείνω να δοκιμάσετε και το Business Calendar 2!!!
kgian Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Και εγώ χρησιμοποιώ πολύ το ημερολόγιο αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω από αυτό του IOS. Αυτό που με βολεύει πολύ είναι πως μπορώ να πατήσω σε όποια ώρα θέλω και να γράψω το ραντεβού. Στην συνέχεια αν κρατήσω πατημένο το ραντεβού μπορώ με το ένα δάχτυλο να το μετακινήσω πάνω κάτω σε άλλη ώρα και δεξιά αριστερά σε άλλη μέρα. Αυτό το απλό πράγμα δεν το έχω βρει σε άλλο ημερολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα