Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό, και εξαιτίας κάποιων διαρροών, γνωρίζουμε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νέου HTC 10, του κορυφαίου επερχόμενου smartphone της Ταϊβανέζικης εταιρείας, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, στις 12 Απριλίου.

Μία μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση, διέρρευσε ένα επίσημο video για την προώθηση της συσκευής, που δεν αφήνει και πολλά για την εμφάνιση του HTC 10 στην φαντασία.

Σύμφωνα με παλαιότερες διαρροές, θα ενσωματώνει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης WQHD, και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC, ενώ θα ενσωματώνει 4GB RAM. Επίσης φημολογείται ότι διαθέτει μπαταρία 3000mAh και κύρια κάμερα UltraPixel 2 με αισθητήρα 12 Megapixels, σε συνδυασμό με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας, με laser autofocus και με σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8.

Χάρη στο video που διέρρευσε, μαθαίνουμε επίσης ότι η κύρια κάμερα συνοδεύεται από dual-tone LED flash και ότι η συσκευή κατά πάσα πιθανότητα απομακρύνεται από την λογική BoomSound και τα διπλά ηχεία στην πρόσοψη (εκτός και αν το μεγάλου μεγέθους ακουστικό είναι και κάτι άλλο), για μία περισσότερο συμβατική λύση ηχείου που βρίσκεται στο κάτω μέρος, μαζί με υποδοχή USB Type-C και έναν πόρο μικροφώνου.

Επίσης παρατηρούμε ότι το μεταλλικό πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης χαρακτηρίζεται από ένα σκαλιστό μοτίβο, για να δίνει διαφορετική αίσθηση στο άγγιγμα και να διαφέρει από τον μεγάλο volume rocker. Ακόμη, υπάρχει συρταρωτή υποδοχή για την κάρτα SIM (και ενδεχομένως και την microSD). Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα για το HTC 10, που θα κυκλοφορήσει σε ασημένιο, σε μαύρο και χρυσαφί χρώμα.

Link.png Site: VentureBeat

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα καλα νεα ειναι οτι τελος η γνωστη μαυρη μπαρα που επιανε τσαμπα χωρο στην οθονη.Τα κακα νεα ειναι οτι πλεον απο μπροστα μοιαζει περισσοτερο με ενα Galaxy :P

• Like 3
Δημοσ.

αρα το S7 Edge : 

1) φοραει καλυτερο επεξεργαστη. 

2) εχει μεγαλύτερη & καλύτερη οθόνη. (στις ιδιες διαστασεις)

3) έχει 20% μεγαλύτερη μπαταρία. 

4) και τα 2 δεν θα εχουν στερεοφωνικά ηχεία μπροστά. 

Πόσο δύσκολο ειναι η HTC να στοχευσει στην ποιότητα κατασκευης , και στην διατηρηση του sense της ενω θα συμβαδίζει με τους καιρούς? 5.2 συσκευή στις διαστάσεις 5.7. 

Ελπίζω να αλλάξει κάτι και να μην επιβεβαιωθούν τα παραπανω

ps : δεν ειμαι samsung FanBoy Apple εχω, απλα βλεπω συγκριτικά μεταξυ των Android. Αυτη τη στιγμη εαν καποιος τα εχει να τα σκασει το s7 edge παραμενει μονοδρομος

• Like 1
Δημοσ.

αρα το S7 Edge : 

Πόσο δύσκολο ειναι η HTC να στοχευσει στην ποιότητα κατασκευης , και στην διατηρηση του sense της ενω θα συμβαδίζει με τους καιρούς? 5.2 συσκευή στις διαστάσεις 5.7. 

ps : δεν ειμαι samsung FanBoy Apple εχω, απλα βλεπω συγκριτικά μεταξυ των Android. Αυτη τη στιγμη εαν καποιος τα εχει να τα σκασει το s7 edge παραμενει μονοδρομος

1)Το οτι φοραει καλυτερο επεξεργαστη το S7 edge απο που προκυπτει παλι??Σε αλλες χωρες με τον ιδιο snapdragon 820 ειναι τα S7,στην Ευρωπη αν θυμαμαι καλα ειναι με τον Exynos.

2)Το μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη απο που προκυπτει παλι????Βασικα σε αυτο γιατι το συγκρινεις με το S7 edge και οχι με το απλο S7??

3)Και η μπαταρια αν ισχυουν τα παραπανω ειναι στα ιδια επιπεδα με του S7.

4)Αυτο ισχυει βεβαια με προβληματισε που δεν ειδα on screen buttons στο παραπανω promo.

• Like 1
Δημοσ.

αρα το S7 Edge : 

από που κι ως που φοράει καλύτερο επεξεργαστή το s7 edge?

• Like 1
Δημοσ.

από που κι ως που φοράει καλύτερο επεξεργαστή το s7 edge?

1)Το οτι φοραει καλυτερο επεξεργαστη το S7 edge απο που προκυπτει παλι??Σε αλλες χωρες με τον ιδιο snapdragon 820 ειναι τα S7,στην Ευρωπη αν θυμαμαι καλα ειναι με τον Exynos.

2)Το μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη απο που προκυπτει παλι????Βασικα σε αυτο γιατι το συγκρινεις με το S7 edge και οχι με το απλο S7??

3)Και η μπαταρια αν ισχυουν τα παραπανω ειναι στα ιδια επιπεδα με του S7.

4)Αυτο ισχυει βεβαια με προβληματισε που δεν ειδα on screen buttons στο παραπανω promo.

μα καλα που ζειτε ? 

exynos > SNAP 820 ΚΑΙ φέτος. 

και στο απολυτο κομμάτι των Benchmark αλλα ΚΥΡΊΩΣ στο κομμάτι του multitask. 

δειτε συγκριτικά βιντεος online Exynos vs Snapdragon και θα καταλάβετε. 

Οσων αφορά το κομμάτι της Οθόνης, λεω οτι το Samsung θα εχει καλυτερη οθόνη γιατι .. Ως γνωστο , κανενα τηλέφωνο δεν μπορει να ξεπεράσει την sammy σε ποιότητα panel (ΟLED) 

Δημοσ.

Παιδια εγω ειμαι φαν σαμσουνγκ. Εχω παρει ολη την σειρα s απο το s1 εως το s6 edge plus. Παρολα αυτα δεν περιμενω να δω καλυτερα χαρακτηριστικά απο την htc απο οτι στα σαμι. Περιμενω να δω καλυτερο τηλέφωνο οπως με το m8 και το s5. Καποιοι θα πουν οτι το s5 ηταν εκτρωμα και συμφωνω αλλα μεσα σε μια μερα με ενα απντειτ εγινε τηλεφωναρα και καλυτερο απο το μ8 σε οθωνη καμερες και τετοια παρολα αυτα το m8 και το htc sence ηταν κατι διαφορετικο

Δημοσ.

Οι σχεδιαστές της HTC πρέπει να αυτομαστιγωθούν δημοσίως...θίχτηκαν στο παρελθόν επειδή τους κατηγορούσε ο κόσμος πως αντιγράφουν το iPhone και είπαν να κάνουν την επανάσταση τους...πλέον αντιγράφουν τα κινητά της Samsung...

• Like 2
Δημοσ.

δυστυχως με αυτα που διαρρεονται το Μ10 θα ειναι μεγαλυτερο fail και απο το Μ9.

Εκτος απο κακασχημο, με τραγικα μπεζελ, δεν εχει τιποτα το σπουδαιο να προσφερει ενω με 3000ΜΗΑ μπαταρια στα 2Κ αναλυση και με τον 820, τα βλεπω σκουρα..

Δημοσ.

Καλλιτεχνική άποψη πάντως το διαφημιστικό... Ότι να 'ναι.

Η μουσική και όλο το mood είναι Splinter Cell και το φόντο της συσκευής είναι φάση Candy Crush Saga.

Δημοσ.

Παιδια εγω ειμαι φαν σαμσουνγκ

περαστικα σου.

προτείνω δυο χαπακια antifanboymoll πρωί μεσημέρι βράδυ μετα απο καθε γεύμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...