Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας βρηκα την ιστοσελιδα ioffer και βλεπω οτι εχει ρουχα πολυ φθηνα.

Ειναι σιγουρα απομιμησεις το ξερω

Απλα θελω να ρωτησω αμα ειναι αξιοπιστο σιτε και μου ερθουν τα προιοντα που παραγγείλω.

Επισης να εμπιστευτω να βαλω καρτα για να αγορασω πραγματα?

Δημοσ.

τα περισσοτερα ειναι fake...

Γεια σας βρηκα την ιστοσελιδα ioffer και βλεπω οτι εχει ρουχα πολυ φθηνα.

Ειναι σιγουρα απομιμησεις το ξερω

Απλα θελω να ρωτησω αμα ειναι αξιοπιστο σιτε και μου ερθουν τα προιοντα που παραγγείλω.

Επισης να εμπιστευτω να βαλω καρτα για να αγορασω πραγματα?

τα περισσοτερα ειναι fake οντως....στα περισσοτερα αντικειμενα υπαρχει ενα εικονιδιο paypal απο κει 100% δεν χανεις τα λεφτα σου....Δεν ξερω αμα το εχεις παρει χαμπαρι αλλα προσεξε το εξης...ολοι εχουν δωρεαν μεταφορικα γιατι τα προιοντα φευγουν απο αμερικη που σημαινει το εξης:αν το αντικειμενο στοιχιζει πανω απο 25 ευρω περναει τελωνειο στα λογια στα χαρτια ειναι θεμα τυχης που σημαινει γινεται ασυμφορο επιπλεον αν παραγγειλεις με ems κουριερ εκει δεν γλυτωνεις το τελωνειο και το χαρατσι.Μια φορα εκανα παραγγελια ευτυχως μικρο ποσο και γλυτωσα τελωνειο.Για μενα δεν αξιζει τωρα να σου πουν και αλλοι την γνωμη τους να αποφασισεις καλυτερα

Δημοσ.

Ειχα κανει προσφατα 2 αγορες κατι μπλουζακια εκτος απο κακες αντιγραφες με χαλια υφασματα ηταν και μικροτερα σε μεγεθος απο τα κανονικα, Τιποτα πεταμενα λεφτα οτι πληρωνεις παιρνεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα ξεχωριζουν απο χιλιομετρτα.

Οσο αφορα το θεμα της αξιοπιστιας με βαση τις αξιολογισεις του πωλητη κρινεις αν πρεπει να τον εμπιστευτεις. Σιγουρα κοιτας να εχει κλεισει χρονο και να εχει αρκετες πωλησεις.

Για τις πληρωμες στην μια πληρωσα με καρτα και αντι να χρεωθω 22 ευρω που ηταν το ποσσο της αγορας με χρεωσε γυρω στα 26,50 δηλαδη συν 5 ευρω επιπλεων που αναθεμα την ωρα και την στιγμη.

Η δευτερη εγινε με paypal ο τυπος μoυ εστειλε μια αποδειξη πληρωμης για "goods or services" και οχι μια αναλυτικη που να περιγραφει το προιον που αγορασα. Με λιγα λογια να μου αν τυχαιναι μια στραβη δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω και κατι.

Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια απο το ioffer και σιγουρα δεν προκειται να το ξαναπροτιμησω θα περιμενω τις εκπτωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...