Προς το περιεχόμενο

Κάποιο καλό αρωματικό αυτοκινήτου;


DragonDagger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αλλάξει αρκετά αρωματικά αυτοκινήτου και μπορώ να πω πως δεν έχω πετύχει ακόμα κάποιο σταθερό το οποίο να μη ξεφτιλίζεται μετά από μερικές μέρες. Κάπου είχα μυρίσει ένα βανίλια δεντράκι και νομίζω ήταν της wurth πάρα πολύ καλό άλλα δεν το έχω βρει πουθενά, μόνο στο skroutz και τα το πάρω αυτές τις μέρες χωρίς να είμαι σίγουρος εάν είναι το συγκεκριμένο. Αύριο μάλλον κλείνω το νέο μου μεταχειρισμένο ( εάν όλα πάνε καλά ) και είμαι λίγο βιαστικός  :-D .

 

Παρόλα αυτά εάν χρησιμοποιείτε κάτι καιρό πείτε μου μια γνώμη. Αν και το βανίλια είναι κάπως δυνατό σε εξαίρεση προτιμώ τα απαλά αρώματα και όχι αυτά που φρικάρουν κόσμο και είναι έτοιμοι για ρουκέτα στο αμάξι.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω πάρει διάφορα μπουκαλάκια αιθέρια έλαια και βάζω 2-3 σταγόνες μέσα σε μαγειρική σόδα σε γυάλινο μπουκαλάκι στο οποίο έχω κάνει στο καπάκι τρυπούλες.

Όποτε ξεθυμαίνει του ξαναρίχνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οσα δοκιμασα over the years (και ειναι πολλα), μονο ενα ειχε και δυνατο αρωμα και διαρκεια και ηταν κοκοι που τους βαζεις στο τασακι. Αν καποιος βρει τετοιου τυπου αρωμα ας πασαρει link.

 

Οπως και να 'χει:

-Μακρια απο υγρα

-Προσοχη στα δεντρακια μην ακουμπησουν πλαστικο-υφασμα, αφηνουν σημαδι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισχύει πως αν χρησιμοποιήσει κάποιος ένα συγκεκριμένο άρωμα ( βανίλια για παράδειγμα ) το αυτοκίνητο κρατάει τη μυρωδιά και καλό είναι μετά να χρησιμοποιήσεις κάτι παρόμοιο ( όχι ίδιο άρωμα άλλης μάρκας ); Να έχεις βανίλια και μετά να πας σε φράουλα θα γίνει μπέρδεμα και θα χαλάσει η μυρωδιά ή θα αντικατασταθεί με το νέο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...