Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Βλέπω πολλούς τις εργάσιμες ώρες να τα δίνουν όλα στο μπλα μπλα (και στο ινσόμνια γενικότερα) και παραξενεύομαι, ειδικά με κάποιους που δουλεύουν. Επίσης πολλά τρολλοθέματα ανοίγουν κατά τη διάρκεια της εργάσιμης μέρας, και όχι δήθεν παρασκευή βράδι που λέτε εδώ μέσα. Εγώ από τη δουλειά δεν μπορώ να γράφω σε φόρουμ, καμιά φορά όταν χαζολογάω ίσως από το κινητό στο διάλειμμα, ή στη διαδρομή από και προς, αλλιώς όταν γυρίσω σπίτι το απόγευμα. (και βρίσκω τα καλύτερα θέματα κλειδωμένα Εσείς πού βρίσκεστε συνήθως όταν γράφετε εδω;
Lanike71 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μπορώ να σου αναφέρω πολλά επαγγέλματα και δουλειές που δεν είναι το αυστηρό 07:00-15:00... 2
Pa0ki Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Διάβασα μόνο τον τίτλο και περίμενα ts xpapia Εγώ μπαίνω από παντού, ανάλογα την ώρα και τη μέρα 5
LongTom Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μπροστά στον γκομπιούτερ. Btw: Εργάσιμες ώρες =! εργασία, έχουμε διαλείμματα,λάντς μπκρέηκ, ρούχλα-φίδιασμα και περίμενε-αναμονή για διάφορους λόγους(π.χ. για το τέλος του sim-εργασίας) που γεμίζουν με μπρόουζινγκ. 4
mylo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το να είναι κάποιος άνεργος ή να έχει μαγαζί που βαράει μύγες δε σου πέρασε από το μυαλό; 2
hliastsek Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Περιμένω απάντηση από vsl.. Ολοι μας, ας ελπισουμε να μην ειναι πολυ αναλυτική 1
xpapias Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στο κρεβατι πριν πεσω για υπνο. Στην κουζινα παιρνωντας πρωινο/καφε πριν φυγω. Αντε και καμια φορα με το μεσημεριανό στο εστιατόριο στη δουλειά.
D4rkshadow Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Διάβασα μόνο τον τίτλο και περίμενα ts xpapia Εγώ μπαίνω από παντού, ανάλογα την ώρα και τη μέρα Και εγω αυτον σκεφτηκα μολις ειδα τον τιτλο!!!και οταν ειδα οτι δεν το ξεκινησε.... δεν το πιστευα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα