Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαινεται απλό σαν ιδέα,αλλα σιγουρα δεν ειναι ευκολη η υλοποίηση.
Μακάρι να "δουλευτεί" αρκετά και να γινει πιo προσιτο σε ολους γρήγορα,και οχι 1-2 "πειραματοζωα".
Και φυσικά,φορητό..

ps. Science,biatches

Αν είναι έτσι τότε όλοι οι γιατροί επιτελούν το έργο του διαβόλου. Σύνελθε, είσαι τελείως λάθος. Ο Θεός μας έδωσε και μυαλό και μας το έδωσε για να το χρησιμοποιούμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Άγιε Νικόλα βόηθα, κούνα και συ το χέρι σου που λέει και η παροιμία. Και σε αυτή την περίπτωση με την βοήθεια της επιστήμης κάποιος παράλυτος κατάφερε να κουνήσει το χέρι του! Αυτό είναι υπέροχο. Είναι η ανθρωπότητα στα καλύτερά της. Μακάρι όλες οι ειδήσεις που διαβάζαμε να ήταν σαν κι αυτήν.

-Κάτσε,αφού του χάλασαν το divine plan.Ο γιαχβέ ηθελε να ειναι παραλυτος και πηγανε και τον "φτιαξανε" οι αλητες.
-Αυτό δεν ήταν "συν αθηνα και χείρα κινει?"Αλλαγή φυλου την κάναμε την καημένη την Αθηνούλα?Μια χαρά γκομενάκι την παρουσίαζαν πάντως,κρίμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Θεός μας έδωσε και μυαλό και μας το έδωσε για να το χρησιμοποιούμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Μαζι με το μυαλο μας εδωσε και καρκινο, ευλογια, λεπρα, AIDS, τυφοειδη πυρετο, ελονοσια, πανουκλα και λοιπα συμπαθητικα βακτηρια και ιους για να κραταμε ως pets...

• Like 4
Δημοσ.

Τρία πράγματα μου έρχονται στο νου.

1 μεγάλα μπράβο σε όσους προσπαθούν για επιτεύγματα σαν αυτο.

2 αναρωτιέμαι πως μπορείτε και απαντατε στον άκυρο τύπο που λεει μπούρδες.

3 ........

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τότε όλοι οι γιατροί επιτελούν το έργο του διαβόλου. Σύνελθε, είσαι τελείως λάθος. Ο Θεός μας έδωσε και μυαλό και μας το έδωσε για να το χρησιμοποιούμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Άγιε Νικόλα βόηθα, κούνα και συ το χέρι σου που λέει και η παροιμία. Και σε αυτή την περίπτωση με την βοήθεια της επιστήμης κάποιος παράλυτος κατάφερε να κουνήσει το χέρι του! Αυτό είναι υπέροχο. Είναι η ανθρωπότητα στα καλύτερά της. Μακάρι όλες οι ειδήσεις που διαβάζαμε να ήταν σαν κι αυτήν.

Είναι τραγικό που δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι εγώ και ο kirileman σαρκαστικοί.Προφανώς και η θρησκεία δεν έχει κανένα ρόλο στην εξέλιξη της επιστήμης και της ιατρικής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαζι με το μυαλο μας εδωσε και καρκινο, ευλογια, λεπρα, AIDS, τυφοειδη πυρετο, ελονοσια, πανουκλα και λοιπα συμπαθητικα βακτηρια και ιους για να κραταμε ως pets...

Ο Θεός, δεν σου έχει δόσει τίποτα από αυτά φίλε μου. Όλες οι αρρώστιες που αναφέρεις είναι δημιουργήματα του ανθρώπου, λόγω της ανεξέλεγκτης ανάπτυξής του. Σου είπε ο Θεός κάνε πυρηνικό πόλεμο ή κατασκεύασε πυρηνικά όπλα; Σου είπε μήπως, μόλυνε το περιβάλλον; Ή μήπως τον άκουσες να λέει πάνε με 30 γυναίκες; Κάθε πράξη μας έχει τις συνέπειές της. Καρκίνος, AIDS κλπ. Η πανούκλα, η φτώχεια και πολλά άλλα που συναντάμε κυρίως σε 3ο κοσμικές χώρες, είναι το αποτέλεσμα αυτών των έξυπνων 3-4 οικογενειών που κυβερνούν τον πλανήτη. Μην τα ρίχνουμε όλα στον Θεό ! Σκέψου λίγο....

Όπως είπε κάποιος πιο πάνω, τέτοιες εμφυτεύματα γίνονται εδώ και καιρό... σκοπός είναι να μειωθεί το κόστος :)

Επεξ/σία από TzortzisJosh
  • Like 1
Δημοσ.

Ο Θεός, δεν σου έχει δόσει τίποτα από αυτά φίλε μου. Όλες οι αρρώστιες που αναφέρεις είναι δημιουργήματα του ανθρώπου, λόγω της ανεξέλεγκτης ανάπτυξής του. Σου είπε ο Θεός κάνε πυρηνικό πόλεμο ή κατασκεύασε πυρηνικά όπλα; Σου είπε μήπως, μόλυνε το περιβάλλον; Ή μήπως τον άκουσες να λέει πάνε με 30 γυναίκες; Κάθε πράξη μας έχει τις συνέπειές της. Καρκίνος, AIDS κλπ. Η πανούκλα, η φτώχεια και πολλά άλλα που συναντάμε κυρίως σε 3ο κοσμικές χώρες, είναι το αποτέλεσμα αυτών των έξυπνων 3-4 οικογενειών που κυβερνούν τον πλανήτη. Μην τα ρίχνουμε όλα στον Θεό ! Σκέψου λίγο....

Όπως είπε κάποιος πιο πάνω, τέτοιες εμφυτεύματα γίνονται εδώ και καιρό... σκοπός είναι να μειωθεί το κόστος :)

Λαθος απαντησεις, οπως δινουν παντα αυτοι που δικαιολογουν τα θεια.. Δεν ειπε οτι ο θεος εξαπλωσε τις ασθενειες. Ειπε οτι τις εδωσε.

Γιατι αυτες δεν τις δημιουργησαμε εμεις (καρκινο, ευλογια, λεπρα, AIDS, τυφοειδη πυρετο, ελονοσια, πανουκλα). 

Τις πυρηνικες και την μολυνση οκ, εμεις φταιμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δικαιολογώ κανένα "Θείο" φίλε μου.. Αντιθέτως βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά και το βάζω λίγο να λειτουργήσει ! Ούτε εγώ είπα ότι ο Θεός εξάπλωσε τις ασθένειες, είπα ότι δεν τις έδωσε καν, αλλά είναι αποτελέσματα της ζωής του ανθρώπου. Δηλαδή μου λές ότι: Λες σε ένα παιδί μην το κάνεις αυτό γιατί θα χτυπήσεις. Αυτό δεν σε ακούει και το κάνει και γυρίζει με μια πληγή. Εσύ του <<έδωσες>> ή προκάλεσες την πληγή αυτή ; 

Και τον καρκίνο, και το AIDS εμείς οι άνθρωποι τα δημιουργήσαμε. Ακόμα και ο έμπολα, είναι τεχνητή νόσος πίσω από την οποία βρίσκονται τα μεγάλα μυαλά των φαρμακευτικών εταιρειών ! 

Στην τελική, αφού ο Θεός μας έδωσε τον καρκίνο, γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν βγάζουν στην φόρα το <<αντίδοτο>> ; Μήπως βγάζουν χαρτζιλίκι από αυτό ; 

Μήπως ΤΕΛΙΚΑ ο άνθρωπος δεν κάνει κάτι σωστά; Μήπως ΤΕΛΙΚΑ δεν φταίνε πάντα οι άλλοι ;

Think !

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο λάθος εδώ. Έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες Μηχανικούς υπολογιστών, πως δεν έχει νόημα η παραπάνω αύξηση της συχνότητας του επεξεργαστή. Η απόδοση βελτιώνεται πλέον, μόνο με αυτά που αναφέρεις, δηλαδή (multi-cores, multi-tasking).

.....για τέτοια επιτεύγματα, μακάρι οι πυρήνες να γίνουν χιλιάδες και όχι απλά δεκάδες και η επεξερξαστική ισχύς να γιγαντωθεί...

Αλλά στον πόλεμο των hyper-smartphones (multi-cores, multi-tasking,multi-features, multi-etc) επενδύονται τα περισσότερα κεφάλαια, δυστυχώς... :(

Τώρα προς τους πιο πάνω βλάσφημους, τι να σας πω. Ελπίζω να πάθετε κάτι (πολύ απλό πχ να σπάσετε ένα πλευρό), και να δω μετά αν θα έχετε κουράγιο να σαρκάζετε τέτοιου είδους θέματα. Επίσης, κάποιος να είναι παραπληγικός και θρήσκος και επιστήμονας, είναι τρία πράγματα ασύμβατα? Ειλικρινά σκέφτεστε πριν μιλήσετε/γράψετε ?

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο λάθος εδώ. Έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες Μηχανικούς υπολογιστών, πως δεν έχει νόημα η παραπάνω αύξηση της συχνότητας του επεξεργαστή. Η απόδοση βελτιώνεται πλέον, μόνο με αυτά που αναφέρεις, δηλαδή (multi-cores, multi-tasking).

Τώρα προς τους πιο πάνω βλάσφημους, τι να σας πω. Ελπίζω να πάθετε κάτι (πολύ απλό πχ να σπάσετε ένα πλευρό), και να δω μετά αν θα έχετε κουράγιο να σαρκάζετε τέτοιου είδους θέματα. Επίσης, κάποιος να είναι παραπληγικός και θρήσκος και επιστήμονας, είναι τρία πράγματα ασύμβατα? Ειλικρινά σκέφτεστε πριν μιλήσετε/γράψετε ?

εγω παντος οταν σπασω τα πλευρα μου οταν θα πεσω με αλεξίπτωτο δεν θα πω "Παναγια βοήθα με" να γίνω καλα αλλα "γιατρε τελειώνεις γιατι εχουμε και δουλειες;"

• Like 5
Δημοσ.

Προσωπικά σέβομαι την γνώμη όσων πιστεύουν στον Χριστιανισμό και όσων δεν πιστεύουν.

Αυτό όμως που βλέπω και ζω είναι οτι αν κάποιος αρρωστήσει η πάθει κάποιο ατύχημα,δεν είναι ασφαλισμένος και δεν έχει να πληρώσει κάποιο σχετικά μεγάλο ποσό δεν θα γίνει καλά όσο και πιστός να είναι,όσες προσευχές και αν κάνει.

Δεν θεραπεύτηκε ποτέ κανείς με κάποιο θαύμα πχ απο καρκίνο.Ούτε καν απο κάποιον απλό τραυματισμό η ασθένεια.Τώρα αν θεραπεύτηκε στην άλλη ζωή δεν το γνωρίζουμε.Η θεραπεία γίνεται η με κάποια χειρουργική επέμβαση,η με χορήγηση φαρμάκων η με συνδυασμό και των 2.

• Like 4
Δημοσ.

Όλους εσάς που ψάχνετε απεγνωσμένα αντιφρονούντες να γαμήσετε δε θα σας καταλάβω ποτέ. Μια χαρά νήμα είναι και πάει για λουκέτο. Υπάρχει το Μπλα Μπλα για να βγάλετε το άχτι σας.

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ σκέφτεσαι γενικότερα που μπλέκεις τις θρησκείες σε τέτοια πράγματα?

Εγω φίλε τοτε θέλω να πάθεις κατι χειρότερο απο αυτό που λες εσυ (έτσι γιατί δεν μπορείς εσυ να θέτεις ορια οπου γουστάρεις, τα αλλάζω εγω) και να βλέπεις συνέχεια τα επιτεύγματα να αγγίζουν τις κοντινές αρρώστιες αφήνοντας έξω την δική σου, να δουμε τότε.

Θα παρακαλάς "μόνο" τον Θεό η θα διαβάζεις τα χείλη του κάθε τηλεπαρουσιαστη μπας και πει κάτι και για εσένα.

Το "μονο" το έβαλα γιατί ειναι λογικό να παρακαλέσει ο καθένας τον θεο η ακόμα και την γάτα του για να τα πει στον θεο οταν βλέπει οτι δεν γίνετε κατι.

Οσο για τον "εξυπνακια" που ξεκίνησε αυτη την κουβέντα ειμαι σιγουρος οτι μπορεί να "διαβάζει" παλάμες και να λεει το μέλλον με τόσες που θα βλέπει κάθε μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Tι σχεση εχει ο πυρηνικος πολεμος με την ευλογια για παραδειγμα, η οποια σκοτωνει κοσμο εδω και χιλιαδες χρονια? 

Όλες οι αρρώστιες που αναφέρεις είναι δημιουργήματα του ανθρώπου, λόγω της ανεξέλεγκτης ανάπτυξής του

Την ελονοσια, την πανουκλα και τον τυφοειδη πυρετο οι φαρμακευτικες εταιριες των φτιαξανε? Ποτε, 3000 χρονια πριν? 

• Like 2
Δημοσ.

Tι σχεση εχει ο πυρηνικος πολεμος με την ευλογια για παραδειγμα, η οποια σκοτωνει κοσμο εδω και χιλιαδες χρονια? 

Την ελονοσια, την πανουκλα και τον τυφοειδη πυρετο οι φαρμακευτικες εταιριες των φτιαξανε? Ποτε, 3000 χρονια πριν? 

Ο πυρηνικός πόλεμος έχει σχέση με τον καρκίνο που ανέφερες. Άνθρωποι στον μεσαίωνα πίστευαν ότι οι ασθένειες όπως ελονοσία και πανούκλα ήταν Θεόσταλτες.. Εάν έχεις και εσύ αυτήν την αντίληψη ίσως πρέπει να ανοίξεις κανένα βιβλίο παραπάνω, μιλάμε άσκοπα για αυτό το θέμα και έχουμε βγει off topic... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...