Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίναι η κοινωνία μας.

Όσο βαυκαλιζόμαστε πως αυτά τα φαινόμενα περιορίζονται σε "ειδικές" ομάδες, δεν θα αντικρίσουμε την αλήθεια, που είναι απλή όσο και οδυνηρή: αυτοί είμαστε

Αυτοί είμαστε, πολύ απλά. Είμαστε η χώρα που τη ζηλευον ολοι

Δεν ειμαΣΤΕ. Αν καποιοι νομιζουν και νιωθουν οτι εκπροσωπουνται απο αυτους, να μιλανε πρωτο ενικο.

Εκτος αν θεωρουν οτι αυτοι "οι αλλοι" ειναι η πλειοψηφια, αντι για "ειδικες ομαδες" κι αυτοι ειναι οι "εκλεκτοι ολιγοι" που δεν πιστευουν σε νεφελιμ και αεροψεκασμους, elitism at its finest.

Γενικα το "αυτοι ειμαστε" και παραλληλα το "ναι κοιταξε, εγω δεν ανηκω σε αυτους ομως" ειναι το ιδιο κοροιδησιμο(?!) με τις αποψεις του Σφακιανακη και του καθε Σφακιανακη.

Αν ημασταν ο Παντελιδης, δεν θα κυκλοφορουσε ουτε γατα στους ελληνικους δρομους, και δεν ειδα καμια μανα ανεξαρτητου εθνικοτητας να βγαινει να λεει "ναι ο γιος μου ειναι μαλακας και επινε και σκοτωσε, τι να τον κανω".

Και εν πασει περιπτωσει, ο Τραμπ παει πλανηταρχης, και μπορει εμεις να εχουμε το ματι αλλα Scientology, Chemtrails, Area 59/81/42, Baptist Marlboro Church και λοιπα δεν ειναι στο δικο μας στρατοπεδο. Να μας πει κι ο Τομ Κρουζ τις αποψεις του περι συμπαντικης θεωριας που ειμαι σιγουρος οτι ειναι τουλαχιστον Hawkingου επιπεδου, ή η Madonna ας πουμε.

Χαλαρωστε και μη ζειτε σε μικροκοσμο. Τη μερα που θα παιρνουμε μαθηματα φυσικης απο τον Σφακιανακη, Φιλοσοφιας απο το Γονιδη και ηθικης απο τη παλαι ποτε Τζουλια, ο Bieber θα διδασκει στο Columbia και οι One Direction θα μπαινουν NASA, οποτε we would be fucked anyway.

ΥΓ Περιμενω ερευνα που μας βγαζει πρωτους στους θανατους απο αυτοκινητιστικα ως αντιλογο

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειμαΣΤΕ. Αν καποιοι νομιζουν και νιωθουν οτι εκπροσωπουνται απο αυτους, να μιλανε πρωτο ενικο.

Εκτος αν θεωρουν οτι αυτοι "οι αλλοι" ειναι η πλειοψηφια,

Well, yes. Εγώ αυτό νομίζω από εμπειρικές ενδείξεις. Π.χ., ποσοστό πληθυσμού που πάει (όταν μπορεί ή πήγαινε όταν μπορούσε) σε σκυλάδικο στην παραλιακή σε σχέση με αυτούς που δεν έχουνε πάει επειδή δεν θέλουν.

Στο ελληνικό τραγούδι έχουΜΕ ξεπέσει και αυτοί είμαΣΤΕ εν γένει. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι αυτό. Εξαιρέσεις.

Υ.Γ. Μιλάω αποκλειστικά για ελληνικό αστικό, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι.

Δημοσ.

@xpapia...

Δώσε τον αριθμό του κινητού σου στην διαχείριση σε περίπτωση που δεν έχεις ανοίξει κάποιο θέμα μέσα σε 24 ώρες να καλέσουμε βοήθεια. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Well, yes. Εγώ αυτό νομίζω από εμπειρικές ενδείξεις. Π.χ., ποσοστό πληθυσμού που πάει (όταν μπορεί ή πήγαινε όταν μπορούσε) σε σκυλάδικο στην παραλιακή σε σχέση με αυτούς που δεν έχουνε πάει επειδή δεν θέλουν.

Κι εδω καπου η valid απορια ειναι το τι σχεση εχει τι ακουει καποιος, με το τι αρλουμπες αμολαει ενας συγκεκριμενος καλλιτεχνης, ενος συγκεκριμενου ρεπερτοριου ή το πως αυτος οδηγαει ή το πως βαζουμε στην ιδια προταση το "ποσοστο πληθυσμου" με το "προσωπικη εμπειρια".

Κι ακομα πιο περα, αν η ερωτηση ειναι, "εσυ προσωπικα groot παιδι μου ακους σφακιανακη, και ασπαζεσαι αυτα που λεει;" φανταζομαι η απαντηση θα ειναι "ε ναι κοιταξε να δεις,, εγω προσωπικα οχι, αλλα οι περισσοτεροι που ξερω/ ενας γνωστος που ξερω/ ο μεσος ελληνας κτλ ..."

• Like 1
Δημοσ.

Κι εδω καπου η valid απορια ειναι το τι σχεση εχει τι ακουει καποιος, με το τι αρλουμπες αμολαει ενας συγκεκριμενος καλλιτεχνης, ενος συγκεκριμενου ρεπερτοριου ή το πως αυτος οδηγαει ή το πως βαζουμε στην ιδια προταση το "ποσοστο πληθυσμου" με το "προσωπικη εμπειρια".

Κι ακομα πιο περα, αν η ερωτηση ειναι, "εσυ προσωπικα groot παιδι μου ακους σφακιανακη, και ασπαζεσαι αυτα που λεει;" φανταζομαι η απαντηση θα ειναι "ε ναι κοιταξε να δεις,, εγω προσωπικα οχι, αλλα οι περισσοτεροι που ξερω/ ενας γνωστος που ξερω/ ο μεσος ελληνας κτλ ..."

Good points. Allow me to clarify.

1) Το τι σχέση πιστεύω πως έχει, το έγραψα λίγο παραπίσω. Κάνω quote:

Well.. η προσωπικότητα του καλλιτέχνη δεν θα πρέπει να έχει σχέση με το έργο του... αλλά είναι έτσι;

Δηλαδή, ένας καλλιτέχνης με κλασική παιδεία, θα δεχθεί να τραγουδήσει Μπουγά; Ή στίχους που να είναι ξεδιάντροποι; Ή μουσική εύπεπτη και ρηχή;

Οπότε, η προσωπικότητα δεν έχει σχέση αλλά με αυτό εννοείται το εάν είναι παράξενος, γκρινιάρης, αθυρόστομος κτλ. Η παιδεία του από την άλλη έχει σχέση με το έργο του.

2) Το βάζουμε βάζω στην ίδια πρόταση (το ποσοστό με την εμπειρία) βάσει του τι εγώ έχω δει (όσες φορές το έχω δει) περνώντας από την παραλιακή, ακούγοντας από τις ειδήσεις, διαβάζοντας στα ΜΜΕ. Δέχομαι ότι είναι εντελώς μη "έγκυρη" πληροφορία, αλλά αυτό είδα/διάβασα και χωρίς valid προσέγγιση. Οπότε, ας γίνει ό,τι στάθμιση πρέπει στην πληροφορία αυτή. Θα συμφωνήσω απολύτως.

3) Και στο ζουμί... ! Δεν είναι μόνο τι ασπάζεσαι. Π.χ., ναι. Ο Σφα λέει αρλούμπες. Ο τυπάκος που ακούει Σφα όταν είναι μόνος στο σπίτι μπορεί να μην έχει καν άποψη για τις απόψεις του Σφα. Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να μην πιστεύω (τονίζω το πιστεύω, διαχωρίζοντάς το έτσι από την εμπεριστατωμένη γνώση) ότι υπάρχουν παραπάνω πιθανότητες να ακούσεις τέτοιες αρλούμπες από έναν που τραγουδάει/συνθέτει/συμμετέχει σε τέτοιου είδους τραγούδια.

Άρα, πιστεύω πως υπάρχει σχέση μεταξύ του επιπέδου της ελληνικής (για να μειώσω λίγο το scope) μουσικής που ανακατεύεται ένας καλλιτέχνης με το τι είναι πιθανό να βγει από το στόμα του. Αυτή η σχέση, πιστεύω πως, επεκτείνεται και στους "οπαδούς" μουσικής με συγκεκριμένο επίπεδο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος αν θεωρουν οτι αυτοι "οι αλλοι" ειναι η πλειοψηφια, αντι για "ειδικες ομαδες" κι αυτοι ειναι οι "εκλεκτοι ολιγοι" που δεν πιστευουν σε νεφελιμ και αεροψεκασμους, elitism at its finest.

Γενικα το "αυτοι ειμαστε" και παραλληλα το "ναι κοιταξε, εγω δεν ανηκω σε αυτους ομως" ειναι το ιδιο κοροιδησιμο(?!) με τις αποψεις του Σφακιανακη και του καθε Σφακιανακη.

Αν ημασταν ο Παντελιδης, δεν θα κυκλοφορουσε ουτε γατα στους ελληνικους δρομους, και δεν ειδα καμια μανα ανεξαρτητου εθνικοτητας να βγαινει να λεει "ναι ο γιος μου ειναι μαλακας και επινε και σκοτωσε, τι να τον κανω".

Και εν πασει περιπτωσει, ο Τραμπ παει πλανηταρχης, και μπορει εμεις να εχουμε το ματι αλλα Scientology, Chemtrails, Area 59/81/42, Baptist Marlboro Church και λοιπα δεν ειναι στο δικο μας στρατοπεδο. Να μας πει κι ο Τομ Κρουζ τις αποψεις του περι συμπαντικης θεωριας που ειμαι σιγουρος οτι ειναι τουλαχιστον Hawkingου επιπεδου, ή η Madonna ας πουμε.

Χαλαρωστε και μη ζειτε σε μικροκοσμο. Τη μερα που θα παιρνουμε μαθηματα φυσικης απο τον Σφακιανακη, Φιλοσοφιας απο το Γονιδη και ηθικης απο τη παλαι ποτε Τζουλια, ο Bieber θα διδασκει στο Columbia και οι One Direction θα μπαινουν NASA, οποτε we would be fucked anyway.

ΥΓ Περιμενω ερευνα που μας βγαζει πρωτους στους θανατους απο αυτοκινητιστικα ως αντιλογο

Συμφωνώ σε όλα. Σε όλα όμως! Ειδικά εκεί που λες να βγει να πει η μανα. Πόσο τρου!!

Ταυτόχρονα συμφωνώ και με τον Snoob σε αυτά που λέει. Αν και προσωπικά το "είμαστε" το αντιλήφθηκα μεταφορικά.

Τα μεταφυσικά και το superstition γενικότερα ζουν και βασιλεύουν. Δεν τα θεωρώ απόλυτα φτου-κακό-μακριά-από-εμάς αλλά η αλήθεια είναι ότι στο βαθμό που αναλώνονται (και που πραγματικά τα πιστεύουν) έχει καταντήσει αηδία. Οπότε ναι, υπάρχουν (αρκετά) άτομα που τα πιστεύουν.

Σχετικά με τον Σφακιανάκη, υπάρχει το ενδεχόμενο να τα λέει έτσι μόνο και μόνο να πουλήσει publicity. Δεν ξέρω αλλά στη τελική έλεος ακόμα κι έτσι να είναι. Πήξαμε στις κλασικές μαλακίες "δεν έχει σημασία τι θα πεις, αλλά μόνο τι κάνεις" (wrong γιατί ο εν λόγω τραγουδιστής, αν και ναζι, έχει μια θέση επιρροής παραπάνω από τον μέσο όρο)

"Its the music industry stupid". Στις ΗΠΑ οι τραγουδίστριες κάνουν καριέρες γιατί έχουν ωραίο/μεγάλο/υπερβολικά μεγάλο κώλο. Εδώ κάνουν γιατί πετάνε ηλίθιες ατάκες...οκ λιγότερες απαιτήσεις. Το μόνο που δεν χρειάζεται σήμερα ένας τραγουδιστής είναι ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες.

Πωπω μεγάλο κι ωραίο κώλο που έχει η Sia Furler που έκανε συνεργασία με Eminem και πούλησε 2 εκατομμύρια στις ΗΠΑ...! Βέβαια στην ίδια χώρα καλά κρατεί το Bieber Fever με τον χαλασμένο Καναδέζο*.

Κατά τα άλλα διαφωνώ στις απαιτήσεις. Το σώμα του μυξιάρικου ή το κούνημα της Beyoncé σε αυτά τα επίπεδα δεν διατηρείται πηγαίνοντας ωδείο και κρατόντας το στόμα κλειστό για να μην κλείσει η φωνή.

*σκόπιμο γιατί είπαμε είναι χαλασμένος

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τι ασπάζεσαι. Π.χ., ναι. Ο Σφα λέει αρλούμπες. Ο τυπάκος που ακούει Σφα όταν είναι μόνος στο σπίτι μπορεί να μην έχει καν άποψη για τις απόψεις του Σφα. Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να μην πιστεύω ότι υπάρχουν παραπάνω πιθανότητες να ακούσεις τέτοιες αρλούμπες από έναν που τραγουδάει/συνθέτει/συμμετέχει σε τέτοιου είδους τραγούδια.

Άρα, πιστεύω πως υπάρχει σχέση μεταξύ του επιπέδου της ελληνικής (για να μειώσω λίγο το scope) μουσικής που ανακατεύεται ένας καλλιτέχνης με το τι είναι πιθανό να βγει από το στόμα του. Αυτή η σχέση, πιστεύω πως, επεκτείνεται και στους "οπαδούς" μουσικής με συγκεκριμένο επίπεδο.

Leck mire den A… recht schon,

fein sauber lecke ihn,

fein sauber lecke, leck mire den A…

ή αλλιώς

Lick my ass nicely,

lick it nice and clean,

nice and clean, lick my ass.

ξέρεις ποιος πέμπτης υποκατηγορίας γυφτοrapper έχει γράψει το παραπάνω κατακάθι? O MC fucking Wolfgang fucking Amadeus fucking Mozart.

Γνωρίζεις ποιος θα έβρισκε πολύ φυσιολογικό σε μια κουβέντα να κοιμάσαι με την ανιψιά σου και ολόγυρα στο κρεββάτι σου να έχεις μη ενήλικα γυμνά κορίτσια? Η προσωποποίηση της πάρταλης και ξεδιάντροπης ζωής, ο πρόγονος του Hugh Heffner, ο Gandhi. Ναι ο γνωστός Gandhi.

Γνωρίζεις ποιος παντρεύτηκε την ανιψιά του, την απάτησε, μετά απάτησε και την άλλη γυναίκα του με πολλές άλλες? Ο άξεστος, αμόρφωτος ...Einstein.

Και φαντάζομαι ξέρεις ποιος μικρός και άσημος καλλιτέχνης γούσταρε να αποκαλεί την μη ενήλικη κοπέλα του το π0υταν@κι του.

ή να ζητούσαμε να μας εξηγήσει ο Michael Jackson τη θεωρία του περί παιδικής συντροφιάς στη βίλα του.

Γενικά μπορώ να γράψω για πάρα πολλούς πασίγνωστους και πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες, ποιητές, μουσικούς and don't get me started on αθλητές.

Σου φαίνονται λίγο far fetched αναλογίες αυτές, αλλά το point είναι δεν μπορείς να συγκρίνεις τη μόρφωση και τα πιστεύω κάποιου με το καλλιτεχνικό του έργο. Ούτε να βγάζεις μέσους όρους από μια ειδική ομάδα καθυστερημένων. Ναι χρησιμοποιώντας τις προκαταλήψεις μας, γουστάρουμε να φτιάχνουμε "πρότυπα" που φαντάζουν τέλεια στο μυαλό μας γιατί αισθανόμαστε αυτομάτως καλύτεροι.

"Εγώ δεν είμαι σαν τη Σούλα την κομμώτρια που πιστεύει στα ζώδια, είναι αμόρφωτη, ακούει μπουζουκοτράγουδα, ψηφίζει ΓΑΠ, θέλει να της διαγραφούν τα χρέη, περνάει με κόκκινο και πιστεύει και στους εξωγήινους, εγώ ανήκω στην ελίτ της διανόησης", είπε ο μέσος insomniac καθώς κάνει reply ταυτόχρονα στο κλασσικό Παρασκευοthread περί ερωτικών απογοητεύσεων.

Σχετικά με τον Σφακιανάκη, υπάρχει το ενδεχόμενο να τα λέει έτσι μόνο και μόνο να πουλήσει publicity. Δεν ξέρω αλλά στη τελική έλεος ακόμα κι έτσι να είναι. Πήξαμε στις κλασικές μαλακίες "δεν έχει σημασία τι θα πεις, αλλά μόνο τι κάνεις" (wrong γιατί ο εν λόγω τραγουδιστής, αν και ναζι, έχει μια θέση επιρροής παραπάνω από τον μέσο όρο)

Επειδή ακριβώς τα είπε αυτός, το πιστεύω ότι τα πιστεύει. Έχει χτίσει ολόκληρη κοσμοθεωρία, αλλά μεταξύ μας αν είχα καταναλώσει το 1% των ουσιών που έχουν καταναλώσει, όχι Ανδρομέδες και ιχώρ, για βυθισμένους Παρθενώνες και τον Τσίπρα αρχηγό των Reptile-men θα συζήταγα.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή ακριβώς τα είπε αυτός, το πιστεύω ότι τα πιστεύει. Έχει χτίσει ολόκληρη κοσμοθεωρία, αλλά μεταξύ μας αν είχα καταναλώσει το 1% των ουσιών που έχουν καταναλώσει, όχι Ανδρομέδες και ιχώρ, για βυθισμένους Παρθενώνες και τον Τσίπρα αρχηγό των Reptile-men θα συζήταγα.

Fun twist: το μεγάλο κόλπο του Σφακιανάκη για να κάνει πιο πετυχημένο το appeal-to-the-crowd :P

Εγώ αν είχα καταναλώσει την ίδια ποσότητα, μάλλον θα πήδαγα τη γκόμενα του

#toomuchalcohol #invodkawetrust #itstoobigtostayinside #stotsakirkefiakoumemexrikaisfakianaki

Κάτι άλλο να ρωτήσω γιατί τώρα διάβασα την απάντηση σου στον groot (την προσπέρασα γρήγορα αφού δεν απευθυνόταν σε μένα). Το βάζω σε μικρά γιατί είναι ψιλο-offtopic. Αν θες απάντα εδώ ή κάπου αλλού.

Ερώτηση κρίσεως. Απάντησε με ένα ναι ή με ένα όχι. Με ένα x ποσό (μεταβλητή και δεδομένο αυτό το part της πρότασης), θα άλλαζες την μέθοδο τονισμού εδώ μέσα για τα επόμενα 5 χρόνια σε έντονο μπλε; (ούτε μαύρο, ούτε πορτοκαλί ή κόκκινο αλλά μπλε)

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

[...]

[...]

"Εγώ δεν είμαι σαν τη Σούλα την κομμώτρια που πιστεύει στα ζώδια, είναι αμόρφωτη, ακούει μπουζουκοτράγουδα, ψηφίζει ΓΑΠ, θέλει να της διαγραφούν τα χρέη, περνάει με κόκκινο και πιστεύει και στους εξωγήινους, εγώ ανήκω στην ελίτ της διανόησης", είπε ο μέσος insomniac καθώς κάνει reply ταυτόχρονα στο κλασσικό Παρασκευοthread περί ερωτικών απογοητεύσεων.

[...]

Και μετά, μιλάει για ελιτισμό. Διανθίζοντας το κειμενάκι με κάμποσα αγγλικά γιατί "αχ, καλέ, πώς το λέτε εσείς στην Ελλάδα..."

Ο άνθρωπος που μας καλεί να μη ζούμε στο μικρόκοσμό μας και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί για επιχείρημα (ο γκομενάκιας Γκάντι να το κάνει...) το τιμημένο "εγώ δεν ξέρω καμία μάνα ανεξαρτήτως εθνικότητας που..."

Ε, αφού δεν ξέρεις, δες εδώ μία. 

Παρενθετικά, το να μην αντέχει η καρδιά της μάνας να παραδεχτεί πως ο γιος της είναι μαλάκας, δεν είναι το ίδιο με το να επιχειρείται οργανωμένα μέσω δικηγόρων να φορτώσει η οικογένεια τις ευθύνες της εγκληματικής αμέλειας του γιόκα στα θύματά του

Τέλος πάντων, να το πω όσο πιο απλά μπορώ:

Άποψή μου είναι πως η θεωρία ότι είμαστε μια κοινωνία άξιων που ταλαιπωρείται από ανάξιες μειοψηφίες, ή μια κοινωνία όπου οι απόψεις του Σφακιανάκη ή της Άντζι κτλ. είναι περιθωριακές, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Καλή συνέχεια, κύριοι.

• Like 1
Δημοσ.

@Praetorianos
Τι λες για αυτό;

"Leck mir den Arsch fein recht schön sauber" ("Lick my ass right well and clean") is a canon for three voices in B-flat major, K. 233/382d, long thought to have been composed by Wolfgang Amadeus Mozart during 1782 in Vienna, but now thought to be the work of Wenzel Trnka.

Source.

Για τα άλλα θα απαντήσω λίγο πιο μετά. 

Δημοσ.

Παρενθετικά, το να μην αντέχει η καρδιά της μάνας να παραδεχτεί πως ο γιος της είναι μαλάκας, δεν είναι το ίδιο με το να επιχειρείται οργανωμένα μέσω δικηγόρων να φορτώσει η οικογένεια τις ευθύνες της εγκληματικής αμέλειας του γιόκα στα θύματά του.

Αυτό είναι ενδιαφέρον σαν concept με συστήματα αξιών σε άξονες (και η απόλυτη έμφαση της μίας αξίας, δημιουργεί πρόβλημα σε άλλο μέρος)

Σε μακρο-τετοιο-οπτική. Πως καταλήγει μια κοινωνία να έχει ένα τέτοιο σύστημα αξιών που για χάρη της μίας (καλής) αξίας θυσιάζει μέσω υπερπροστατευτικότητας, κάτι άλλο;

Σε μικρο-τετοιο-οπτική θυμήθηκα τον Jackie Chan και τον γιο του. Καμία σχέση βέβαια με εγκληματικές πράξεις ή με οργανωμένα σχέδια να σπαταλάνε χρόνο να δημιουργήσουν το opportunity ο άλλος να πέσει άτυχος (και να σωθεί ο βλάκας ο γιοκαρας ο "λεβέντης-που-του-εκατσε-η-μοιρα-ασχημο-παιχνιδι-με-το-τροχαιο-το-ατυχημα" κτλ κτλ). Σχεδόν τον αποκλήρωσε πριν ζητήσει δημόσια συγγνώμη και δείξει μετάνοια.

Εννοείται μεν ότι κάτι τέτοιες τακτικές είναι απλά τραγικές και δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων ήταν πραγματικά στην ανάγκη που "έπρεπε να το κάνει" (μιλάω λίγο γενικά κι αόριστα εδώ τώρα. δεν μου έρχεται παράδειγμα που να δικαιολογεί τέτοια τακτική)

Δημοσ.

Ε, αφού δεν ξέρεις, δες εδώ μία.

Μετά από δύο, ψιλομακροσκελή ποστ μου, περίμενα καλύτερη απάντηση από το να googlάρεις "mother" "sues" "son" και να μου επιστρέψεις το πρώτο αποτέλεσμα, ειδικά εσύ.

Θα μπορούσα να googlάρω κι εγώ "mom" "defenses" "serial killer son" και να σου επιστρέψω τα πρώτα 100, και πάει για πέταμα αμφότερων τα επιχειρήματα. Και να ξαναγυρίσουμε στην επιχειρηματολογία Δημοτικού.

@Praetorianos

Τι λες για αυτό;

Source.

Για τα άλλα θα απαντήσω λίγο πιο μετά.

Ναι ρε συ, λες να μην το είδα, είναι το πρώτο κείμενο στο wiki. Όμως:

However, since in six of the pieces these entries matched texts that had, in the meantime, independently come to light in original manuscripts, it was hypothesised that the remaining three may, too, have been original, including texts for K. 231 ("Leck mich im Arsch" itself), and another Mozart work, "Leck mir den Arsch fein recht schön sauber" ("Lick my arse nice and clean", K. 233; K. 382d in the revised numbering).[4] Later research has indicated that the latter composition is probably the work of Wenzel Trnka (1739–91).[5][6][7][8]

Δηλαδή ένα από τα δύο κωλο-έργα (ba dum dissss) ίσως αποδίδεται σε άλλον καλλιτέχνη. Ο καταπληκτικός αυτός στίχος όμως αποδίδεται στον Mozart. Αλλά περιμένω τις άλλες σου απαντήσεις καλύτερα, ας μην σταθούμε περαιτέρω εδώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επιχειρηματολογία δημοτικού (βασικά, τραγική αδυναμία κατανόησης της γλώσσας) είναι να μιλάς για μικροκόσμους και να φέρνεις ως "επιχείρημα" το τι ξέρεις και δεν ξέρεις. Πιο ομφαλοσκοπικό "επιχείρημα" δεν υπάρχει.

Κατά τα λοιπά, εκφράσεις (ουδόλως ελιτίστικες, είμαι βέβαιος) του στυλ "εγώ δεν ξέρω καμία μητέρα ανεξαρτήτως εθνικότητας", είναι πάσα σε κενή εστία. Συζήτησέ τα με την άμυνά σου, μην κατηγορείς τον αντίπαλο επιθετικό που σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σου απάντησα και επί της ουσίας, βεβαίως: αυτό που έγραψα εγώ για τον Παντελίδη, και αυτό στο οποίο "απάντησες" (λέμε, τώρα....) εσύ είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Χρειάζεται, μήπως, να ποστάρω κάποιο βίντεο του σεσημασμένου ελιτιστή Ιαβέρη για τη συμπεριφορά των Ελλήνων στους δρόμους; Για τη θέση που κατέχουμε σε νεκρούς ανά κατοίκους από τροχαία; Ή να "απαντήσω" στο βαθυστόχαστο, είμαι βέβαιος, επιχείρημα πως "αν ήμασταν σαν τον Παντελίδη όλοι δεν θα είχε μείνει γάτα στους δρόμους"; Εκεί είναι τα στοιχεία, όποιος θέλει τα διαβάζει, αλλιώς πάμε κόντρα στην κόντρα γιατί... έτσι.

Ξαναλέω, όποιος θέλει να νομίζει ότι απόψεις που διαθέτουν κοινοβουλευτική (μην πω υπουργική, και χαλάσω τη ζαχαρένια κανενός) εκπροσώπηση είναι "περιθωριακές", είναι ελεύθερος να το κάνει.

Υ.Γ. Επίσης, καλό είναι να μη συγχέουμε το "μακροσκελές" με το "ουσιώδες".

• Like 2
Δημοσ.

Γράφεις σήμερα στη μία και μισή:

Χρειάζεται, μήπως, να ποστάρω κάποιο βίντεο του σεσημασμένου ελιτιστή Ιαβέρη για τη συμπεριφορά των Ελλήνων στους δρόμους; Για τη θέση που κατέχουμε σε νεκρούς ανά κατοίκους από τροχαία;

Γράφω χθες στις 12 και μισή:

Περιμενω ερευνα που μας βγαζει πρωτους στους θανατους απο αυτοκινητιστικα ως αντιλογο

Προβλέψιμος. Άμα είναι να σας γράφω και τα αντεπιχειρήματα, πάω reddit.

Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει να το συνεχίσω, αν νιώθεις ότι ο τρόπος σκέψης σου εκπροσωπείται από το Σφακιανάκη, δημοκρατία έχουμε. Αν όμως ξεκινήσεις τα "ναι, όχι, χμμ, κοίταξε να δεις, εμένα δεν με εκφράζει αλλά ο μέσος Έλληνας" καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...