Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Άρα συμφωνείς κι εσύ ότι δεν είμαΣΤΕ με σιγουριά. Ίσως ναι. Ίσως όμως και να μην είμαστε τόσο βλάκες. Αγαπητέ triapoulakia, δεν με ενδιαφέρει να ψάξω διαστήματα εμπιστοσύνης και αυτοπαλίνδρομα υποδείγματα. Ειπώθηκε ότι ηλίθιες/εξωφρενικές σκέψεις μπορούν να κάνουν μόνο χαμηλού επιπέδου καλλιτέχνες. (Νομίζω ότι) το κατέρριψα με τα παραδείγματα που πρόσεξες. Και μετά άρχισε πάλι η ολοκλάσσικη καφενειακή κουβέντα "αυτοί είμαστε", "ο μέσος Έλληνας", "να τη η κοινωνία μας", κουβέντα που θα στην ξεκινήσει κάθε ταξιτζής (<<---Snoob αν διαβάζεις, το ΚΑΘΕ ταξιτζής είναι ειρωνικό εδώ. Ειρωνικό σημαίνει το έβαλα εν γνώσει μου. Μην το ξανακάνεις quote). Κι αν πιάσεις ένα προς ένα αυτούς που τα λένε ""ε ναι κοιταξε να δεις,, εγω προσωπικα δεν τα κάνω, αλλα οι περισσοτεροι που ξερω/ ενας γνωστος που ξερω/ ο μεσος ελληνας κτλ ..." ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ τέλος πάντων. Αφού κι ο Snoob κατέληξε ότι "ντάξει, ο ίδιος δε συμφωνεί με Σφακ, αλλά γενικά ο μέσος..." ΠΟΙΟΣ είναι ο ΜΟ τελικά? Αλήθεια ο Trump είναι ελληνική πατέντα? Οι reptilemen είναι ελληνική πατέντα? Τα Chemtrails? Οι Illuminati? Μήπως δεν είναι ελληνικό χαρακτηριστικό, αλλά είναι χαρακτηριστικό απλά λίγο χαζούληδων ανθρώπων? Μήπως όλοι έχουμε φτιάξει ένα υπόδειγμα βλαμμένης κυραΣούλας (<<-- επ, ωπ, το 'κανα ξανά) στο μυαλό μας και νομίζουμε ότι αυτός είναι ο ΜΟ και εμείς είμαστε καλύτεροι? Μήπως γουστάρουμε λίγο που "εγώ δεν είμαι έτσι". Τέλος πάντων, ας κλείσουμε λίγο ανάλαφρα, γιατί το σκίσαμε, τα 'χει πει καλύτερα ο Munroe: Πολύ χαοτικός ο τρόπος που σκέφτεσαι. Και σωστός και λάθος ταυτόχρονα. Προσωπικά, και μ'αρέσει και δε μ'αρέσει. Αλλά το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι, εν τέλει, δεν απευθύνεσαι σε μένα αλλά απευθύνεσαι στη κοινωνία. Το ποιος είναι τελικά ο μέσος όρος δεν είναι γνωστό γιατί κανένας ασχολήθηκε να κάνει έρευνα. Αυτό φαντάζομαι προϋποθέτει διαστήματα, ποσοτικοποιήσεις και νουμερικές φανφάρες. Οι Αρχαίοι Έλληνες έδωσαν τα φώτα στο δυτικό πολιτισμό και τους δίδαξαν τι εστί επιστήμη. Τώρα βλέπεις οι αριθμοί είναι μόνο για τους τεχνοκράτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα