Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα προσπαθώ να μπουτάρω το hirens boot cd απο το usb flash drive το έκανα με το πρόγραμμα yumi αλλά δεν δουλεύει μπορεί κανείς να μου πει τι φταίει;

Το στικάκι είναι φορμαρισμένο σε ntfs.

Η μητρική είναι αυτή https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjkzPCso5DMAhWFuRQKHV5BDtIQFggbMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.gigabyte.com%2Fproducts%2Fproduct-page.aspx%3Fpid%3D2622&usg=AFQjCNF0zw7OO13jxE1UrKcSpWR5F0zXkg&sig2=BQaPNvy6Tr5hhDvUXyj4MA

Δημοσ.

Θα βάλεις το στικάκι σε μια θύρα usb του υπολογιστή και θα κάνεις restart.Θα μπεις στο BIOS και στην καρτέλα που ρυθμίζεις το boot priority θα ορίσεις σαν πρώτο δίσκο το στικάκι.

Δημοσ.

Θα βάλεις το στικάκι σε μια θύρα usb του υπολογιστή και θα κάνεις restart.Θα μπεις στο BIOS και στην καρτέλα που ρυθμίζεις το boot priority θα ορίσεις σαν πρώτο δίσκο το στικάκι.

Το έκανα αυτό άλλαξα και θύρα να δω μήπως φταίει, αλλά τίποτα

Όταν λες δεν δουλεύει,ξεκινάει από το usb αλλά κάπου κολλάει μετά ή δεν ξεκινάει καν από το usb;

δεν ξεκινάει καθόλου, φορτώνει τα windows δοκίμασα και με F12 επέλεξα την επιλογή usb-hdd τίποτα.

μήπως έχει κάποιος ιδέα, υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά; :huh:

σε σας δουλεύει το yumi;

Δημοσ.

Για multiboot εμένα μου δούλεψε το xboot.

Σαν bootloader στις ρυθμίσεις επιλέγεις το Grub4dos.

Για δοκίμασε και αυτό.

να το γ@μ@σώ μου έβγαλε την πίστη τελικά ακολούθησα αυτά που λέει εδώ, πάτησα f12 και επέλεξα το +HDD και μετά την μάρκα απο το usb που μου έβγαλε,απο το boot menu και όχι τα άλλα που λέει USB-FDD,USB-HDD,USB-CDROM,USB-ZIP κτλ.

εκεί ήταν το πρόβλημα. :-D

όσο για το πρόγραμμα μια χαρά είναι δουλεύει κανονικά και εγώ αυτό υπέθεσα αλλά τελικά ήταν αυτό που είπα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...