Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου απαντήσατε όμως ρε μάγκες μου, σε αυτά τα λεφτά αξίζει να κοιτάξω για τίποτα μεταχειρισμένο τετραπύρηνο ή να αγοράσω νέας γενιάς διπύρηνο να τελειώνω; Το θέμα είναι τι χρειάζεται η dota εμένα αυτό με νοιάζει.

Όχι, το θέμα είναι τι θες εσύ από το dota, σε αφήνει να ορίσεις τα γραφικά και να τα κατεβάσεις στα τάρταρα,σαφώς και δεν λέει,αλλά γίνεται.

Μέχρι τώρα παίζει με,μέχρι και,4 νήματα,αν φτιάξουν ποτέ το dx12/vulkan να παίζει καλά θα παίζει με ένα νήμα λιγότερο αφού δεν θα έχει νήμα driver (10-15% στο πάνω λίνκ/βίντεο) που θα έτρεχε ποιο γρήγορα το παιχνίδι αφού δεν θα χρειαζόταν ο 2core να τρέχει δεύτερο νήμα μαζί με το κεντρικό.

Ένας haswell celleron το παίζει με 40-50 FPS,έχει όμως και τα drops του,με έναν skylake pentium θα είσαι μια χαρά απλά θα περιοριστείς ίσως κάπως στα γραφικά μέχρι να μπορέσεις να πάρεις μια καλή κάρτα,που όπως βλέπεις από το βίντεο δεν χρειάζεται και κάτι τρελό.

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει καποιος απο εσας να μου στειλει pm για να του δειξω τι αγγελιες εχω βρει και να μου πει την γνωμη του; Γιατι καποιος απο εδω μεσα πηγε και μου "εφαγε" μια που ηθελα να κλεισω.

Δημοσ.

Αδερφέ το παιχνίδι δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο κάποιοι νομίζουν. Εκτός από επεξεργαστή να κοιτάξεις και για μια τίμια κάρτα γραφικών. Μην πέσεις κάτω από 750ti αν και θα σου πρότεινα κάποια ακόμα λίγο ποιο δυνατή. Αυτά σε περίπτωση που θες να έχεις πάνω από 60 fps σε max settings ακόμα και σε 5v5 μάχες. Ssd δεν αξίζει για την dota καθώς θα περιμένεις έτσι κι αλλιώς τους άλλους. Μπορείς να μεταθέσεις την αγορά του για λίγο πιο μετά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας haswell celleron το παίζει με 40-50 FPS,έχει όμως και τα drops του,με έναν skylake pentium θα είσαι μια χαρά απλά θα περιοριστείς ίσως κάπως στα γραφικά μέχρι να μπορέσεις να πάρεις μια καλή κάρτα...

Δηλαδή με τον πιο καινούριο skylake celeron θα είμαι κομπλέ σε fps μόλις βάλω και μια καλή κάρτα γραφικών;

Η διαφορά του 0,5 ghz με τον g4400 παίζει κάποιο ρόλο γενικά για την χρήση που τον θέλω εγώ;

http://www.e-shop.gr/cpu-intel-celeron-g3900-280ghz-lga1151-box-p-PER.558515

Δημοσ.

Δηλαδή με τον πιο καινούριο skylake celeron θα είμαι κομπλέ σε fps μόλις βάλω και μια καλή κάρτα γραφικών;

Η διαφορά του 0,5 ghz με τον g4400 παίζει κάποιο ρόλο γενικά για την χρήση που τον θέλω εγώ;

Ναι αν είσαι οκ με τα FPS που βλέπεις σε εμένα + μερικά παραπάνω ( ~10%) τότε θα είσαι οκ.

Ναι παίζουν ρόλο τα 0,5Ghz και όσο ανεβαίνεις τόσο καλύτερα αλλά πρέπει να ξέρεις εσύ πόσα σου αξίζει να δώσεις για επεξεργαστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από κουτί ποιο είναι καλύτερο από αυτά τα 2:
http://www.e-shop.gr/case-zalman-z9-neo-black-p-PER.815933
http://www.e-shop.gr/case-zalman-z11-neo-atx-mid-tower-black-p-PER.815008

Έχει καμία διαφορά dual channel ram με την κανονική ram; Σε τι θα δω διαφορά;

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.

εκτός απο ninja είσαι και κάγκουρας;

Για το κουτί μιλάω μην παρεξηγηθείς- dual καλύτερα με κλάιν μειονέκτημα την περισσότερη κατανάλωση

Δημοσ.

Φίλε δεν παρεξηγώ και ναι εννοείται ότι είμαι μεγάλος κάγκουρας :-D και για αυτό έβαλα αυτό το κουτί αλλά πέραν αυτού στα 60€ δεν νομίζω να βρίσκεις κάτι καλύτερο. Όσον αφορά τις μητρικές, ξέρεις αν υπάρχει κάποια άλλη 1151 socket ddr4 που να υποστηρίζει dual channel αρχιτεκτονική από το eshop και να είναι άμεσα διαθέσιμη (η τιμή της όμως όχι πάνω από 80€);

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...