Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξ - αυτό δε γίνεται από δυσλειτουργία... Η κάρτα έχει φάει τράκο γερό...Δεν ξέρω τι μπορεί να σας έχει περάσει από το μυαλό, πάντως για RMA δεν περνάει αυτό...

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά οπως ειπα η καρτα δεν επεσε ποτέ κατω ουτε την χτύπησα ποτέ ηταν το τελευταίο πραγμα που εβαλα στον υπολογιστή ακριβώς για να μην την βρω πουθενα, δεν εχω κανενα οφελος να σας πω ψέματα οτι δεν την χτύπησα ενω την εχω χτυπήσει, δεν εχει νοημα αλλωστε εδω, κουβέντα κανουμε.

Αμα δείτε απο κοντά την καρτα γραφικών θα δείτε οτι δεν μοιάζει εντελώς για χτύπημα (και δεν ειναι και τοσο μεγάλο), εγω εβγαλα μεταγλες τις φωτογραφίες για να φαίνονται οι λεπτομέρειες, τώρα εαν ηταν να μην περάσει RMA γιατι να μπει στην διαδικασία το καταστημα να χρεωθεί εξοδα αφου ο τεχνικος τους πρώτα την πήρε και την τσέκαρε και μετα μου ειπε οτι θα την στείλει.

Δημοσ.

τo κομματάκι που λείπει από το pcb τα βρήκες πουθενά μέσα στο case? ήταν καρβουνιασμένο?

Δημοσ.

Είχα πάθει το ίδιο με δύο 7950 που εσβησε η οθόνη και δεν ξαναμπορουσα να χρησιμοποιήσω την κάρτα με drivers.. Δεν ξέρω άμα λέμε το ίδιο γιατί δεν τσέκαρα καν να δω άμα ήταν καρβουνιασμενο απλά εμένα και τις δύο φορές με έσωσε η εγγύηση

Δημοσ.

τo κομματάκι που λείπει από το pcb τα βρήκες πουθενά μέσα στο case? ήταν καρβουνιασμένο?

Να σου πω την αλήθεια δεν είδα και τώρα εχω ερθει Αθήνα οποτε δυσκολο να το δω :Ρ

Δεν εψαξα καν απλα την ξεβίδωσα την εβαλα στο κουτί στην βαλίτσα και την εφερα μετά.

Δημοσ.

δηλαδη ειδες μια σπαμενη-μουχλιασμενη-καμμενη η οτι αλλο ειναι αυτο καρτα και απλα ειπες εε δεν γαμιεται ας την βγαλω και βλεπουμε...δεν ελεγξες αν εχει αλλο κομματι του υπολογιστη σου προβλημα?ετσι θα σιγουρευοσουν αν ειναι κατι πιο γενικο!

Δημοσ.

Και εγω εχω πει οτι τα τελευταια χρονια εχει πεσει η ποιοτητα των τροφοδοτικων της Corsair ενω ειναι υπερτιμημενα, οπως ειπαν τα παιδια,αλλα και η σειρα CS δεν ειναι καλη για gaming, ουτως η αλλως. Αν ειναι τα πραγματα οπως τα περιεγραψες αλλαξε τροφοδοτικο γιατι αν ξανακαει η νεα καρτα,δεν το βλεπω να υφισταται αλλο rma.  :) Και να σου πω οτι η Gigabyte στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν υπερ του δεοντος εξυπηρετικη γιατι κατα 90% δεν εφταιγε η καρτα της που εγινε ετσι.

Μηπως εν τω μεταξυ εχεις κεραυνους εκει που εισαι κι επισης,εχεις ups?

• Like 3
Δημοσ.

δηλαδη ειδες μια σπαμενη-μουχλιασμενη-καμμενη η οτι αλλο ειναι αυτο καρτα και απλα ειπες εε δεν γαμιεται ας την βγαλω και βλεπουμε...δεν ελεγξες αν εχει αλλο κομματι του υπολογιστη σου προβλημα?ετσι θα σιγουρευοσουν αν ειναι κατι πιο γενικο!

Μέσα σε μια εβδομάδα έγινε ένας μικρός χαμός κάηκε η κάρτα γραφικών χάλασε το κινητό είχα και κάτι προβλήματα στο σπίτι και έπρεπε να φύγω και για Αθήνα όποτε δε έκατσα να το σκεφτώ απλά την έβγαλα την είδα πως ήταν την έβγαλα φωτογραφίες να την ανεβάσω εδώ και δεν εκανα κάτι περαιτέρω

Και εγω εχω πει οτι τα τελευταια χρονια εχει πεσει η ποιοτητα των τροφοδοτικων της Corsair ενω ειναι υπερτιμημενα, οπως ειπαν τα παιδια,αλλα και η σειρα CS δεν ειναι καλη για gaming, ουτως η αλλως. Αν ειναι τα πραγματα οπως τα περιεγραψες αλλαξε τροφοδοτικο γιατι αν ξανακαει η νεα καρτα,δεν το βλεπω να υφισταται αλλο rma. :) Και να σου πω οτι η Gigabyte στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν υπερ του δεοντος εξυπηρετικη γιατι κατα 90% δεν εφταιγε η καρτα της που εγινε ετσι.

Μηπως εν τω μεταξυ εχεις κεραυνους εκει που εισαι κι επισης,εχεις ups?

Κάτσε να δούμε εάν θα γίνει πρώτο RMA :P με έχετε κάνει να θεωρώ ότι δεν θα παίξει RMA και ήδη κοιτάω για νέα κάρτα :Ρ UPS δεν έχω ούτε και κεραυνούς άλλωστε την ημέρα που κάηκε ήταν απο τις πιο θερμές ημέρες. Πιστεύω και εγώ ότι δεν φταίει η κάρτα γιατί αγόρασα 2 μαζί μια για εμένα και μια για έναν φίλο μόνο σε εμένα παρουσίασε πρόβλημα ενώ αυτού δουλεύει ακόμη σαν σκυλί. Δεν μπορώ να φανταστώ πως η corsair μου έκανε την ζημιά δηλαδή πήρα τροφοδοτικό δικό της λόγο του ονόματος για να μην έχω προβλήματα και να που είχα :Ρ θα το πάω για έλεγχο και πιθανόν να αλλάξω μητρική εάν δεν αλλάξω μητρική θα παω και την μητρική για ένα τσεκάρισμα

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ πως η corsair μου έκανε την ζημιά δηλαδή πήρα τροφοδοτικό δικό της λόγο του ονόματος για να μην έχω προβλήματα και να που είχα :Ρ

Το κάλο όνομα το απέκτησε πριν μια δεκαετία, τώρα άπλα τα corsair psu τα αποφεύγουμε, έκτος από τα πολύ ακριβά μοντέλα(150-400 εύρο). Το psu που έχεις καλύτερα να το πετάξεις κατευθείαν μην σου ξανασυμβεί τίποτα τέτοιο.

corsair (AX / AXi / HXi / RMi) κορυφαία ποιότητα

corsair (CS / RM) κακής ποιότητας

corsair (CX / CXM / VS) μακριά και αγαπημένη

ανάλογα το μοντέλο αλλάζει δραματικά και η ποιότητα, οπότε να το προσέξεις αυτό την επομένη φορά πού θα αγοράσεις corsair psu η οποιασδήποτε άλλης μάρκας psu.

• Like 1
Δημοσ.

Το κάλο όνομα το απέκτησε πριν μια δεκαετία, τώρα άπλα τα corsair psu τα αποφεύγουμε, έκτος από τα πολύ ακριβά μοντέλα(150-400 εύρο). Το psu που έχεις καλύτερα να το πετάξεις κατευθείαν μην σου ξανασυμβεί τίποτα τέτοιο.

corsair (AX / AXi / HXi / RMi) κορυφαία ποιότητα

corsair (CS / RM) κακής ποιότητας

corsair (CX / CXM / VS) μακριά και αγαπημένη

ανάλογα το μοντέλο αλλάζει δραματικά και η ποιότητα, οπότε να το προσέξεις αυτό την επομένη φορά πού θα αγοράσεις corsair psu η οποιασδήποτε άλλης μάρκας psu.

Και τα TX φόλα ήταν...

Δημοσ.

Οταν ανοιξες το κουτι της καρτας πριν την βαλεις πανω προσεξες αν το κουτι ηταν ανοιγμενο απο πριν για παραδειγμα???

Η συσκευασια ηταν οκ?????. Παιδια διολου απιθανο το σπασιμο που λετε να ηταν απο πριν και μεσα στην καλη χαρα να βαλει πανω την καινουργια καρτα να μην το προσεξε. (Αν εχει φαει τρακο απο πριν διολου απιθανο να τα επαθε ολα αυτα γιαυτο τον λογο)

Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη διοτι δεν ειμαι και γνωστης τρομερος. Αλλα το να ηταν η καρτα ανοιγμενη μπορει να παιζει και να μην το προσεξε. Και προφανως (λεω εγω τωρα) γιαυτο και την πηρε στο μαγαζι χωρις μανουρα. (εδω δικιο εχεις αποδεδειγμενα και προσπαθουν να σε βγαλουν τρελο στο Ελλαντα). Εγω θα ελεγα να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει χωρις να γινομαστε μαντεις κακων. Βεβαια καλο θα ειναι να ελεγξεις το υπολοιπο συστημα πριν βαλεις οτιδηποτε επανω.

Δημοσ.

Οπως είπα θα αλλαξω μητρική (το αποφάσισα τελικα :D) και μαλλον και το τροφοδοτικό, τώρα αυτο που ειπες δεν το θυμαμαι καθολου, δεν θυμαμαι καθολου εαν ηταν σφραγισμένο το κουτί κλπ γιατί πανω στην χαρά που πηρα τοσο καλη καρτα δεν νοιαστηκα καθολου την εβαλα κατευθείαν (εντάξει για μερικούς μπορεί να μην ειναι καλή, αλλα πρώτη φορα εγω αγόραζα καρτα 220ευρώ) :D 

Δημοσ.

Οπως είπα θα αλλαξω μητρική (το αποφάσισα τελικα :D) και μαλλον και το τροφοδοτικό, τώρα αυτο που ειπες δεν το θυμαμαι καθολου, δεν θυμαμαι καθολου εαν ηταν σφραγισμένο το κουτί κλπ γιατί πανω στην χαρά που πηρα τοσο καλη καρτα δεν νοιαστηκα καθολου την εβαλα κατευθείαν (εντάξει για μερικούς μπορεί να μην ειναι καλή, αλλα πρώτη φορα εγω αγόραζα καρτα 220ευρώ) :D

Μην αλλάξεις μητρική εφόσον λειτουργεί κανονικά, άλα τροφοδοτικό σου πρωτινό να αγοράσεις κάτι ποιοτικό και ας μην είναι πολλά watt αν δεν θες να ξοδέψεις πολλά λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...