evoracing Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Καλησπέρα! γνωρίζετε που μπορώ να βρω πουκάμισα (φτηνά για δουλειά) με slim fit γραμμή χρώμα μαύρο. Είχα πάρει παλιότερα από τα pull and bear όπου είναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλά δεν έχουν φέρει πάλι. Ξέρετε κάποια αλυσίδα καταστημάτων που θα μπορούσα να βρω? Θέλω μαύρο μονόχρωμο σκέτο χωρίς πολλά πολλά. Είναι για δουλειά οπότε θα πάρω 2-3 και δεν θέλω να είναι πάνω από 15-20€ (αυτό από τα pull and bear το πήρα 12€ σε προσφορά τότε)
evoracing Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Κορακι; Μπα παίρνουν παραπάνω αυτοί Σε μεγάλη εταιρία ταξί (τηλεφωνικό) στην Ελλάδα, και έχουν dresscode.. 1
lifeowner771 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Η&Μ ειχα παρει πριν καποιους μηνες τετοιου στυλ μαυρο. Πολυ καλη γραμμη για τα δικα μου μετρα τουλαχιστον, αλλα δεν θυμαμαι αμα εκανε 20 η 25.
evoracing Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Η&Μ ειχα παρει πριν καποιους μηνες τετοιου στυλ μαυρο. Πολυ καλη γραμμη για τα δικα μου μετρα τουλαχιστον, αλλα δεν θυμαμαι αμα εκανε 20 η 25. Δεν εννοείς αυτά που έχει με 12€ έτσι? γιατί αυτά αν και έχουν ωραία γραμμή αλλά στην μασχάλη έχει πολύ άνοιγμα και είμαι σαν νυχτερίδα 1 1
lifeowner771 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν εννοείς αυτά που έχει με 12€ έτσι? γιατί αυτά αν και έχουν ωραία γραμμή αλλά στην μασχάλη έχει πολύ άνοιγμα και είμαι σαν νυχτερίδα Oχι δεν εννοω εκεινα με 12. Αυτα που λεω, δεν ηταν σε κρεμαστρες αν βοηθαει. Ηταν σε ντανα, και τα ειχαν "τυλιγμενα" με χαρτονι στο ενδιαμεσο. Σου βγαινει το λαδι να τα δοκιμασεις γιατι ειναι τιγκα σε τσιμπιδακια. Η 20 κανανε η 25. Αυτο δεν θυμαμαι.
evoracing Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μμμ θα παναδω.. Αυτά τα μαγαζιά στην Αγία Βαρβάρα είναι ανοιχτά τις Κυριακές?
mindreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/4/2016 στις 1:31 ΠΜ, evoracing είπε Δεν εννοείς αυτά που έχει με 12€ έτσι? γιατί αυτά αν και έχουν ωραία γραμμή αλλά στην μασχάλη έχει πολύ άνοιγμα και είμαι σαν νυχτερίδα Θελω να παω κι εγω στα H & M να δω για πουκαμισα. Τι εννοεις για την μασχαλη;
donblunts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Θελω να παω κι εγω στα H & M να δω για πουκαμισα. Τι εννοεις για την μασχαλη; Εννοεί οτι έχει μεγάλο άνοιγμα και φαίνεται σαν νυχτερίδα. Έκλαψα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα