Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαρα 

γενικα εχω διαβασει οτι το να κρατας ημερολογιο εχει πολλα θετικα,πχ ξεκαθαριζεις τις σκεψεις σου,και διαφορα αλλα

προσωπικα οταν βλεπω παλια μνμ μου σε φορουμ με πιανει μια στεναχωρια :P

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αυτή τη στιγμή κρατάω το λάπτοπ και το κινητό. Ανάλογα με την ώρα της μέρας τυχαίνει να κρατάω διαφορετικά πραγματα.

Εγώ κάνω μπάκα !

Έχεις χάσει την φόρμα σου πλέον. Χάνεις στα δευτερόλεπτα τα ποστ.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ κάνω μπάκα !

Έχεις χάσει την φόρμα σου πλέον. Χάνεις στα δευτερόλεπτα τα ποστ.

Προέβλεψες τι θα πω. Respect και μόνο γι' αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

georgiou.jpg?w=618

Ρε “σείς, αυτοί είναι πολύ αργοί μιλάμε! Αφού να φανταστείτε, στην προπόνηση όταν κάνουν σπριντ ο Ζάετς δεν κρατάει χρονόμετρο. Ημερολόγιο κρατάει…

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ κρατάω από τότε που ήμουν 12 χρονών. Δεν γράφω κάθε μέρα εννοείται, συνήθως 1-2 φορές το τρίμηνο. Παλιά έγραφα συχνότερα. Όντως καθαρίζει το μυαλό και είναι ενδιαφέρον και νοσταλγικό να διαβάζω απ'την αρχή αυτά που έγραψα. Είναι σαν να διαβάζω κάποια ιστορία. Και είναι και κάπως παράξενο να ξαναμπαίνω στο παιδικό μυαλό μου και μετά να συγκρίνω τι έγραφα τότε και τι τώρα. Βλέπεις την προσωπική εξέλιξή σου αλλά και γενικότερα εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον να παρατηρώ βήμα-βήμα το πως εξελίσσεται το μυαλό του ανθρώπου.

• Like 5
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, αυτό που κρατάω εγώ λέγεται ινσομνιολόγιο. Είναι τύπου ημερολόγιο, και μπορείτε να το πείτε και περιουσιολόγιο αφού σ' αυτό περιέχονται όλα τα σημαντικά θρετζ του μπλα μπλα.

• Like 2
Δημοσ.

Απόσπασμα από το ημερολόγιό της:

Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ' ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό.

Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα.

Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη!

Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι
άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο.

Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα
αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος.

Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος.

Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

Απόσπασμα από το ημερολόγιό του::

Έχασε η πανάθα σήμερα απο τον πανιώνιο ρε πούστη μου...... αλλά τουλάχιστον γ......α

• Like 9
Δημοσ.

Ανά μήνα σημειώνω τα ψώνια μου, και τους επόμενους μήνες τι έχω ακόμη να αγοράσω από hardware η ανακαίνηση σπιτιού.
Ε μέσα σε αυτά έχω και υποσημειώσεις με άλλες επιτυχίες που είχα.

όταν διάβασα το thread μου ήρθε στο μυαλό και το γεγονός που είχε πέσει στα χέρια μου, το τετράδιο της ξαδέρφης μου με κάτι ονόματα και δίπλα "καλός", "πολύ καλός", "τεράστιος" κλπ. και όταν την ρώτησα μου είπε ότι ήταν πρώην αγόρια που είχε κάνει κάτι.. :X

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...