NinjaMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγω θα'θελα να δημιουργησω ενα ημερολογιο με φωτογραφιες το οποιο θα το εχω κλειδωμενο σε ενα συρταρι μονο για εμενα με φωτογραφιες ολων των γυναικων που εχουν περασει απο την ζωη μου και μια μικρη περιγραφη για την καθε μια, κατι σαν προσωπικη μου ψυχολογικη αξιολογηση...
Pokemon640 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εγω θα'θελα να δημιουργησω ενα ημερολογιο με φωτογραφιες το οποιο θα το εχω κλειδωμενο σε ενα συρταρι μονο για εμενα με φωτογραφιες ολων των γυναικων που εχουν περασει απο την ζωη μου και μια μικρη περιγραφη για την καθε μια, κατι σαν προσωπικη μου ψυχολογικη αξιολογηση... το έχω ήδη κάνει σε ψηφιακή μορφή, Photo, desc, λεπτομέρειες, συν, πλην. Κάθε εμπειρία είναι για να μαθαίνεις και κάτι εξάλλου. Σε βοηθάει να μη κάνεις λούπες και να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Μεγάλο+ για μένα. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εσύ μας έχεις όλους φακελωμένους, είμαι σίγουρος! . Tα πάντα καταγράφονται φίλε, τα πάντα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα