exypnakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Τον τελευταίο καιρό με παίρνει κάποιος και μου κάνει φάρσα στο κινητό. Δε θέλω να κάνω ούτε φραγή απορρήτου, ούτε να βρω το ονομά του κλπ κλπ. (αν και νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι). Αν μπορείτε, δώστε μου λίγες ιδέες για το τι μπορώ να κάνω για να του σπάσω λίγο τα...... νεύρα, όταν με πάρει ξανα στο τηλ., έτσι ώστε να σταματήσει. Οποιαδήποτε ιδέεα χρήσιμη Επεξ/σία 20 Απριλίου 2016 από exypnakias
*nenya* Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) <p>~Βάζεις την φωνή του Liam Neeson να του λέει ότι θα τον βρει και θα τον.....</p> <p>~Αρχίζεις και μιλάς σαν καθυστερημένο 5χρονο.</p> <p>~Αρχίζεις και γελάς ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ στο τέλος της φάρσας.</p> <p>~Εκτροπή την κλήση στο τηλέφωνο κάποιου που μισείς.</p> <p>~Του λες ανέκδοτα που έχεις διαβάσει στο ινσόμνια.</p> Επεξ/σία 20 Απριλίου 2016 από *nenya* 5
Mau-Maus Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αφού ξέρεις ποιος ειναι το σηκώνεις και λες 'ελα μωρο μου (και το όνομα της κοπέλας του) έφυγε ο μαλάκας να έρθω ?.. ' 5
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το σηκώνεις και δε μιλάς καθόλου. Κι άστον να χρεώνεται. 14
livefreeordie Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 To σηκωνεις , κανεις σιγαση μικροφωνου κι αστον να χτυπιεται μονος. Μια-δυο , θα δει πως τζαμπα χρεωνεται και θα ξενερωσει. Δοκιμασμενο
ASFE Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Του κανες κατι? Η ετσι του την παυλωσε να σου κανει φαρσα?
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γράψε καλύτερα στις ενδοσχολικές από αυτόν. 18
Vapir Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Του κανες κατι? Η ετσι του την παυλωσε να σου κανει φαρσα? Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ με πανσέληνο κατα την διάρκεια σεάνς , τον κάλεσαν και δεν απάνταγε , δεν τον σεβάστηκαν και τώρα θα πληρώσουν το τίμημα , τηλεφωνικές φάρσες μέχρι να πεθάνουν
idomeneas7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τι σου λέει? Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτοί που κάνουν φάρσες και τους πιάνω την κουβέντα ανάλογα με το τι λένε. Δυστυχώς γίνεται πολύ σπάνια αυτό βέβαια και συνήθως όταν έχω ενεργές αγγελίες.
solution1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ~Του λες ανέκδοτα που έχεις διαβάσει στο ινσόμνια. To χοντραίνουμε νομίζω.. 3
Highlander Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ένας μετά από πολλά, με είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει τη γυναίκα μου. Περιμένω 15 χρόνια.... 5
exypnakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γράψε καλύτερα στις ενδοσχολικές από αυτόν. Ενδοσχολικές αποκλείεται (πρέπει να γυρίσω 3 χρόνια πριν) . Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες. Let's start test them ?! Επίσης, επειδή σκέφτηκα να βάλω σπαστικούς ήχους από το pc, ξέρει κανείς πώς μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc και ότι ακούγεται στο pc να ακούγεται και στο κινητό. Δηλ. το μικρόφωνο του τηλεφώνου μου να είναι οι ήχοι του pc ή κάποιο πρόγραμμα για κινητό android που να λειτουργεί έτσι. Ωραία ιδέα αυτή με τον Liam Neeson . Πώς μπορώ να το κάνω να ακούγεται καλά;
DhZou Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μάλλον δεν είσαι τόσο "εξυπνάκιας" για να μας ρωτάς...
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αυτή η αυθαίρετη χρήση δύο γραμμάτων αντί για ολόκληρη λέξη είναι κάτι τραγικό. Κανονικά δεν πρέπει να επιτρέπεται στο forum. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα