Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

Θα κοιτούσα και τη Β580 στα ~300€ αλλά θα έχεις πέναλτι λόγω cpu overhead σε αρκετούς τίτλους με τη cpu σου .

Προσωπικά για καινούρια θα σκεφτόμουν μόνο τη Β580 , τις υπόλοιπες μόνο μτχ

Πως είδες την cpu μου?

Δεν ξέρω αν cpu overhead εννοείς ένα είδος bottleneck, αλλά νομίζω πως ο Ryzen 5 5600 είναι υπεραρκετός για να τρέξει σχεδόν τα πάντα στα 60fps χωρίς να φρενάρει τη gpu.

Σκέφτηκα να αγοράσω μια εκ των 7600 και 3060 σε μεταχειρισμένη αλλά απ ότι βλέπω, οι τιμές είναι 200+ ευρώ στις αγγελίες και να δώσω 200 ευρώ για μεταχειρισμένη gpu εκτός εγγύησης που μπορεί να βγάλει πρόβλημα τον επόμενο μήνα, το θεωρώ ρίσκο. Καλύτερα να δώσω 60-80 παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Την Β580 δεν την είχα καθόλου στα υπόψιν και θα τη τσεκάρω. Σ' ευχαριστώ για την πρόταση.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Δεν ξέρω αν cpu overhead εννοείς ένα είδος bottleneck, αλλά νομίζω πως ο Ryzen 5 5600 είναι υπεραρκετός για να τρέξει σχεδόν τα πάντα στα 60fps χωρίς να φρενάρει τη gpu.

όχι , άλλο εννοώ , η Β580 φορτώνει παραπάνω τη cpu και κόβονται τα fps σε σχέση με τις άλλες κάρτες . Όσο ποιο παλιά η cpu τόσο και χειρότερα , ειδικά σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν αρκετά τη cpu

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , άλλο εννοώ , η Β580 φορτώνει παραπάνω τη cpu και κόβονται τα fps σε σχέση με τις άλλες κάρτες . Όσο ποιο παλιά η cpu τόσο και χειρότερα , ειδικά σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν αρκετά τη cpu

A, οκ, σορυ. Άλλα κατάλαβα :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...