Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανανέωσα το post :P

Αποφάσισα να πάω σε 570 και αναγκαστικά σε υλοποίηση της gigabyte καθώς η αγορά θέλω να γίνει από το cosmodata

και συγκεκριμένα αυτήν http://www.cosmodata...aming-4gb-gddr5  έριξα παραγγελία

Σας ευχαριστώ για την βοηθεια

Γιατι συγκεκριμενα απο cosmodata?Ποιος ο λογος?

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι συγκεκριμενα απο cosmodata?Ποιος ο λογος?

Εχει ο ξαδερφος μου ενα πιστωτικο θελιυμε να το εκμεταλευτουμε.
Δημοσ.

Όχι, θες τουλάχιστον 550W τροφοδοτικό, και για την RX 570 500W.

Η ιδια η gigabyte γραφει 500w για την RX 580 και ειναι και ανεβασμενο για να καλυψει και τα λιγοτερο ποιοτικα psu και διαφορετικα setup http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX580GAMING-4GD#sp

και 450w (και πολυ ειναι) για την 570 http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX570GAMING-4GD#sp

• Like 1
Δημοσ.

Η υλοποίηση που αναφέρω πιο πάνω πως σας φαίνεται; 

Μήπως δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα που ζητάει σε σχέση με την 480 8GB;

Επίσης, η 1060 6GB είναι κι αυτή παρόμοια κάρτα. Πολύ μπέρδεμα...

Για αυτή τι λέτε; http://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-G1-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.html

Δημοσ.

Θέλεις να μου πεις γιατί; Δεν είναι καλή κάρτα;

Απλά, επειδή το σύστημά μου είναι σχετικά παλιό, λέω να μην δώσω πολλά χρήματα και κάνω μία μεγάλη αναβάθμιση μετά από δύο χρόνια.

Αλλά αν είναι να μην δω καμία διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη κάρτα μου (7950) τότε να μην μπω στον κόπο.

Δημοσ.

η 970 ειναι καλυτερη της 7950 αλλα και οι 2 ειναι πλεον ας πουμε ξεπερασμενες τεχνολογιες, ειναι καλυτερο value for money θεωρητικα να παρεις μια συγχρονη καρτα που θα εχει και εγγυηση και ολα. αμφιβαλλω επισης πως εκτος απο πολυ απλα παιχνιδια οτι η 970 μπορει να τρεξει 4K@60Hz

• Like 1
Δημοσ.

Μαγκες καλησπερα. Εχω το μηχανημα της υπογραφης μου, με την gpu αγορασμενη προ βδομαδας απο πλαισιο εναντι 170€ (DONT JUDGE :P ). 

Μεχει φαει το κεφαλι μου αυτες τις μερες να παω να την αλλαξω για αυτην Link.png Site: GTX1050Ti σκεφτόμενος και τις καλυτερες αποδόσεις αλλα και την διπλασια vram που μπορει να φανει σωτηρια ως futureproof, αν μελλοντικα κανω αλλαγες στο συστημα (ξεφευγοντας απο την μπουλντοζα :P )... Τι  λετε? Αξιζει να προσπαθησω να παω στην ti ?

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω στα 1440p... πιθανως με Dell U2515H

Σκοπεύω να αλλαξω και κάρτα γραφικών, αν οχι ταυτόχρονα, πιθανως μετα απο λιγο καιρο..
Πιστευω μια RX 480 8GB θα ειναι μια καλη επιλογη που θα καλυψει gaming στα 1440p.
Προτείνετε κάτι άλλο;;

το υπολοιπό μου (φτιαγμένο το 2010) συστημα θα ανταπεξέλθει ή θα δημιουργει bottleneck στη 480 ?
Intel Core i7 i7-860 2.8 GHz Quad Core
Gigabyte GA-P55A-UD4  (rev. 1.0)
16GB Ram

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω στα 1440p... πιθανως με Dell U2515H

Σκοπεύω να αλλαξω και κάρτα γραφικών, αν οχι ταυτόχρονα, πιθανως μετα απο λιγο καιρο..

Πιστευω μια RX 480 8GB θα ειναι μια καλη επιλογη που θα καλυψει gaming στα 1440p.

Προτείνετε κάτι άλλο;;

το υπολοιπό μου (φτιαγμένο το 2010) συστημα θα ανταπεξέλθει ή θα δημιουργει bottleneck στη 480 ?

Intel Core i7 i7-860 2.8 GHz Quad Core

Gigabyte GA-P55A-UD4  (rev. 1.0)

16GB Ram

Η κάρτα δεν είναι αρκετή για 1440p ο cpu δεν είναι αρκετός για την 480 εκτός άν τον κλοκάρεις αρκετά.

Στα 1080p θα συμβιβαζόμουν.

Σαφώς παίζουν ρόλο και για ποια παιχνίδια μιλάμε.

Δημοσ.

Μαγκες καλησπερα. Εχω το μηχανημα της υπογραφης μου, με την gpu αγορασμενη προ βδομαδας απο πλαισιο εναντι 170€ (DONT JUDGE :P ). 

Μεχει φαει το κεφαλι μου αυτες τις μερες να παω να την αλλαξω για αυτην Link.png Site: GTX1050Ti σκεφτόμενος και τις καλυτερες αποδόσεις αλλα και την διπλασια vram που μπορει να φανει σωτηρια ως futureproof, αν μελλοντικα κανω αλλαγες στο συστημα (ξεφευγοντας απο την μπουλντοζα :P )... Τι  λετε? Αξιζει να προσπαθησω να παω στην ti ?

Δεν έχει νόημα, μεταχειρησμένη η δικιά σου φεύγει στα 90 ευρώ πάνω κάτω.

Μια ti κάνει ~160. Θα χάσεις 70 ευρώ, που δεν αξίζουν την διαφορά.

Ποτέ ξανά απο πλαίσιο. Χρυσά τα αγοράζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...