Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά θέλω κι εγώ μια βοήθεια... Έχω τα εξής:

CPU: C2Quad Q9550 @3.4Ghz

RAM: 8 GB

GPU: R9 270 2 GB

Λέω να πάω σε μια RX 570 4GB, καθώς το budget είναι έως 220€ βαριά. Η εναλλακτική μου έιναι να πάρω μια GTX 970 μεταχειρησμένη. Τα λεφτά είναι πάνω κάτω τα ίδια. Προτιμώ την RX 570 καθώς θα αναβαθμίζεται με τον καιρό λόγω drivers ενώ η GTX 970 θα μένει πίσω.

Εσείς τι γνώμη έχετε; Αν προτείνετε την 570, πείτε για καμιά καλή υλοποίηση :)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θέλω να αγορασω μια rx 580 8gb!

Το τροφοδοτικο με υπερκαλυπτει μιας και ειναι 750 gold! Η οθονη ειναι 1080p 60hz και ο επεξεργαστης phenom 2 x 6 1090t χωρις oc! Το ξερω οτι θα υπαρχει σχετικό μπουκαλι απο τη cpu αλλα καποια στιγμη στο μελλον θα αναβαθμιστουν! Η κεντρικη μνημη ειναι 8gb και το κουτι μου coolermaster 912 plus χωραει τα παντα!

Μελλοντικα θα αγοραστει freesync monitor επισης!

Ποια προτείνετε γιατι η hd 4850 δεν μπορει να μου καλυψει τις αναγκες πλεον μια και τελειωνω το τελευταιο παιχνιδι στη συλλογη μου απο αυτα που υποστηριζει και θελω να αγορασω καποια καινουργια που δεν τα υποστηρίζει οπως witcher 3, dark souls 3, mass effect andromeda και bf1!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Δες αυτη οταν τη ξαναφερει αν και δε λες budget http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/AMD%20RX%20580%7CSapphire%20Pulse%20Radeon%20RX%20580%208G-%208192%20MB%20GDDR5%20(%2011265-05-20  

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι μου εχει τον ι5 660 και την gtx 460 εδω και 6 χρονια και θελει να αλλαξει καρτα γραφικων τωρα στα κοντα..γενικα παιζει αρκετα παιχνιδια αλλα δεν ειναι απαιτητικος χρηστης, θελει δηλαδη medium-high, εκει περα..Η φραση του ηταν "να μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια του σημερα και η τιμη της να βλεπεται", οποτε καταλαβαινετε :P

Εγω εχω σταματησει λιγο να παρακολουθω την τεχνολογια σε αυτο τον τομεα και δε ξερω τι παιζει.

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι μου εχει τον ι5 660 και την gtx 460 εδω και 6 χρονια και θελει να αλλαξει καρτα γραφικων τωρα στα κοντα..γενικα παιζει αρκετα παιχνιδια αλλα δεν ειναι απαιτητικος χρηστης.Η φραση του ηταν "να μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια του σημερα και η τιμη της να βλεπεται", οποτε καταλαβαινετε :P

Εγω εχω σταματησει λιγο να παρακολουθω την τεχνολογια σε αυτο τον τομεα και δε ξερω τι παιζει.

Είναι 2C/4T ο επεξεργαστής, σαν i3 με turbo boost. Αλλά μια RX460/GTX1050 του έρχεται κουτί.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά απο αρκετό καιρό νομίζω ότι ήρθε η ώρα πια να προχωρήσω

έστω και ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, σε ότι αφορά τα γραφικά του υπολογιστή μου.

Λόγω των όχι και τόσο καλών οικονομικών μου αναγκαστικά δεν έχω θέσει τον πήχη ψηλά.

Οι τρείς λύσεις που σκέφτηκα είναι οι: R7 370 2G, RX 460 και απο NVidia η GTX 1050.

Και αυτές φυσικά μεταχειρισμένες...

Σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο υπολογιστής μου

ποια θα είναι σοφότερο να πάρω ώστε να έχω απόδοση και όχι Bottleneck;

CPU : i5 2500k @ 3,6Ghz (Stock Cooler)

MEMORY : Corsair Vengeance 8GB RAM @ 1600Mhz

GPU : AMD Radeon HD 6870

MB: Gigabyte Z68XP-UD3

PSU : OCZ StealthXstream II 600W

Το μόνιτορ μου παίζει στα 1440x900 και απο παιχνίδια ασχολούμαι

περισσότερο με FPS και αθλητικά όλων των ειδών...

Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες :)

Δημοσ.

Είναι 2C/4T ο επεξεργαστής, σαν i3 με turbo boost. Αλλά μια RX460/GTX1050 του έρχεται κουτί.

1050ti δεν αξιζει αντι της απλης?

Δημοσ.

Ναι, αλλά είναι και αρκετά ακριβότερη. Όποιος πυρήνας πάντως, πάντα στην pascal την φθηνότερη υλοποίηση κάθε πυρήνα. Αν ψάχνουμε το VFM φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά απο αρκετό καιρό νομίζω ότι ήρθε η ώρα πια να προχωρήσω

έστω και ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, σε ότι αφορά τα γραφικά του υπολογιστή μου.

Λόγω των όχι και τόσο καλών οικονομικών μου αναγκαστικά δεν έχω θέσει τον πήχη ψηλά.

Οι τρείς λύσεις που σκέφτηκα είναι οι: R7 370 2G, RX 460 και απο NVidia η GTX 1050.

Και αυτές φυσικά μεταχειρισμένες...

Σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο υπολογιστής μου

ποια θα είναι σοφότερο να πάρω ώστε να έχω απόδοση και όχι Bottleneck;

CPU : i5 2500k @ 3,6Ghz (Stock Cooler)

MEMORY : Corsair Vengeance 8GB RAM @ 1600Mhz

GPU : AMD Radeon HD 6870

MB: Gigabyte Z68XP-UD3

PSU : OCZ StealthXstream II 600W

Το μόνιτορ μου παίζει στα 1440x900 και απο παιχνίδια ασχολούμαι

περισσότερο με FPS και αθλητικά όλων των ειδών...

Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες :)

Καλυτερα να κοιταξεις να αλλαξεις οθονη πρωτα απο ολα αν θες να κανεις ουσιαστικη αναβαθμιση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερα να κοιταξεις να αλλαξεις οθονη πρωτα απο ολα αν θες να κανεις ουσιαστικη αναβαθμιση.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά δυστυχώς στην παρούσα φάση είμαι εγκλωβισμένος λόγω χώρου...

Mετά το καλοκαίρι θα μπορέσω να κάνω κάτι γι αυτό πέρνωντας κάποιο άλλο έπιπλο,

γιατί η 19" που έχω τώρα χωράει ίσα ίσα στο ράφι μιας βιβλιοθήκης που έχω... :(

Για ποια καρτούλα να κινηθώ απο αυτές που αναφέρω παραπάνω ή έστω

κάποια άλλη δυνατούτσικη αλλά οικονομική δεν έχεις κάποια πρόταση

ώστε να με καλύψει για τώρα και ίσως για μια μεταγενέστερη αναβάθμιση οθόνης;;

Επεξ/σία από newmail115
Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι σε διαδικασια χτησιματος ενος pc με τα παρακατω αγορασμενα:

Ryzen 1600

Msi tomahawk arctic

Corsair vengeance 8gb 2400mhz c14 (με αναβαθμιση συντομα)

Samsung 850evo 250gb

Xfx xtr 550w

Και ολα αυτα μεσα στο dukase v2.

Μου μενει η καρτα γραφικων, το budget ειναι γυρω στα 300, μαξ 320 με μεταφορικα.

Εμφανησιακα αλλα και λογω κολληματος κοιταω περισσότερο προς την rx580 strix o8g, αλλα εχω δει οτι μερικες καλες υλοποιησεις ειναι και της sapphire και xfx. Ποια καρτα θα μου προτεινατε αναμεσα απο αυτες τις 3; εχουν κατι να ζηλεψουν οι αλλες 2 απο τη strix περαν της εξωτερικης εμφανισης; Απο οτι βλεπω η nitro ειναι γυρω στα 270, η xfx στα 299 και η strix στα 302.

Αξιζει η οποια χρηματικη διαφορα;;

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι σε διαδικασια χτησιματος ενος pc με τα παρακατω αγορασμενα:

Ryzen 1600

Msi tomahawk arctic

Corsair vengeance 8gb 2400mhz c14 (με αναβαθμιση συντομα)

Samsung 850evo 250gb

Xfx xtr 550w

Και ολα αυτα μεσα στο dukase v2.

Μου μενει η καρτα γραφικων, το budget ειναι γυρω στα 300, μαξ 320 με μεταφορικα.

Εμφανησιακα αλλα και λογω κολληματος κοιταω περισσότερο προς την rx580 strix o8g, αλλα εχω δει οτι μερικες καλες υλοποιησεις ειναι και της sapphire και xfx. Ποια καρτα θα μου προτεινατε αναμεσα απο αυτες τις 3; εχουν κατι να ζηλεψουν οι αλλες 2 απο τη strix περαν της εξωτερικης εμφανισης; Απο οτι βλεπω η nitro ειναι γυρω στα 270, η xfx στα 299 και η strix στα 302.

Αξιζει η οποια χρηματικη διαφορα;;

Μιλας για τιμες Γερμανιας ετσι;

Γιατι η Nitro στα 270 απο Mindfactory, εχει ενα 30αρι μεταφορικα, δηλαδη 300 συνολο. Ελλαδα κανει 300 + 5 μεταφορικα (για Αθηνα) ή +11 για επαρχια απο MGManager.

Κατα τ' αλλα επειδη ψαχνομαι και γω για 580 αυτον τον καιρο, καλες υλοποιησεις θεωρουνται οι Nitro, Aorus XTR και λογικα οι GTR(?) απο XFX. Για την Strix δεν εχω ακουσει κατι, αλλα αν κρινω απο 480 πρεπει να ειναι κομπλε. Η Gaming X νομιζω ειναι οκ υλοποιηση, ειχαν ακουστει αρχικα καποια παραπονα για θορυβο σε load, αλλα νομιζω το περιορισαν σε 40-41dΒA, θερμοκρασιες νομιζω καπου 70-72C.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...