Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και medium kai high να παιζω  τροφοδοτικό ένα 500ρι και τιμή μέχρι 75 σε μεταχειρισμενη και ως 120-125 μαξ  σε καινούργια !

ΑΝΑΛΥΣΗ οθόνης, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, και ΜΑΡΚΑ τροφοδοτικού.

Με το τσιγκέλι, ειλικρινά.

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΝΑΛΥΣΗ οθόνης, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, και ΜΑΡΚΑ τροφοδοτικού.

Με το τσιγκέλι, ειλικρινά.

χιλια συγνωμη τροφοδοτικο ενα thermaltake smart 530 , οθονη προς το παρων αυτος π θα παρει το pc θα εχει μια  19αρα τωρα μεχρι να να μαζεψει να παει σε καλυτερη  γ την ανάλυση της οθονης δεν το ξερω   αλλα οτι αλλο ηθελες να μαθεις στο ειπα 1

Δημοσ.

χιλια συγνωμη τροφοδοτικο ενα thermaltake smart 530 , οθονη προς το παρων αυτος π θα παρει το pc θα εχει μια  19αρα τωρα μεχρι να να μαζεψει να παει σε καλυτερη  γ την ανάλυση της οθονης δεν το ξερω   αλλα οτι αλλο ηθελες να μαθεις στο ειπα 1

Μια RX460 4άρα λοιπόν. Τσάμπα το τόσο μεγάλο τροφοδοτικό όμως.

Δημοσ.

Μια RX460 4άρα λοιπόν. Τσάμπα το τόσο μεγάλο τροφοδοτικό όμως.

το ξέρω   θα το βάλω γ να είναι άνετος σε περίπτωση π μετά πάει σε καλύτερο built 

Δημοσ.

το ξέρω   θα το βάλω γ να είναι άνετος σε περίπτωση π μετά πάει σε καλύτερο built 

Τελικά είσαι άνεργος για τα παζάρια, αλλά τεχνικάρα για να στήνεις pc?

Μπερδεύτηκα.

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ένα φιλαράκι θέλει να πάρει μια καρτούλα γύρω στα 200.

Το σύστημα του είναι παλιό.

http://www.e-shop.gr/samsung-syncmaster-t200-p-PER.168014 η οθόνη του

Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz

RAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz

Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5Q (LGA 775

Από παιχνίδια παίζει κανα pro / lol / wow και τέτοια games. 

Τώρα το τροφοδοτικό του είναι 600W αλλά δεν ξέρω συγκεκριμένα μάρκα :/

Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσει πάνω απο 100 ευρώ για κάρτα σε αυτό το σύστημα. Γνώμη μου, πουλήστε το και κάνετε νέο με τα 200+ τα ~100 του (μητρική-μνήμη-cpu).

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσει πάνω απο 100 ευρώ για κάρτα σε αυτό το σύστημα. Γνώμη μου, πουλήστε το και κάνετε νέο με τα 200+ τα ~100 του (μητρική-μνήμη-cpu).

Αυτό του λεω τώρα... 

Παρακολουθεί το ποστ απλά δεν έχει acc. 

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και θα φας το bottleneck της αρκούδας. Εγώ με Q9650, 8GB RAM και τρώω σε όλα. Έχω GTX1060, θα αναβαθμίσω σύντομα, την πήρα τώρα για να παίξω μερικά παιχνίδια και δεν ήθελα να πάρω υποδεέστερη και μετά να ψάχνω να την πουλήσω. 1080p παιχνίδια η CPU κολλάει στο 100% η κάρτα χαλαρή 60-70%...

Αποψή μου (που το έχω κάνει πολλές φορές): Πήγαινε AliExpress, τσίμπα με 30 ευρουλάκια έναν Q9550 ή με 50 ευρουλάκια έναν Q9650 (μικρή διαφορά), αν τους σηκώνει η μητρική σου βέβαια (775 δεν είναι?), βάλε και μνημούλα θα βρεις πολλές και φθηνές και στις αγγελίες από παιδιά εδώ μέσα να πας στα 8 αν μπορείς, και μετά σκέψου για κάρτα.

Και ποιος ο λογος να βαλει καποιος Q  επεξεργαστη αφου υπαρχουν οι xeon σε 775 σοκετ? Καλυτεροι,δυνατοτεροι,γρηγοροτεροι,μικροτερη καταναλωση.

Οτι ειπε ο sheo η καλυτερη λυση.

Αλλιως βρειτε καμια μεταχειρισμενη gtx750 ti για τωρα, και οταν μαζεψει κατι ακομα, να κανει αναβαθμιση ολικη μαζι με οθονη.

• Like 5
Δημοσ.

Τελικά είσαι άνεργος για τα παζάρια, αλλά τεχνικάρα για να στήνεις pc?

Μπερδεύτηκα.

den θα με ελεγες τεχνικαρα απλα εχω θεωριτικες γνωσεις καλες και σιγα σιγα μεσα απο το cisco  μαθαινω γ να γινομαι καλυτερος !

Δημοσ.

Και ποιος ο λογος να βαλει καποιος Q  επεξεργαστη αφου υπαρχουν οι xeon σε 775 σοκετ? Καλυτεροι,δυνατοτεροι,γρηγοροτεροι,μικροτερη καταναλωση.

Ακόμα καλύτερα, δε λέω, ότι υποστηρίζει η μητρική του, δεν μας είπε ποιά έχει. Μερικοί Xeon έχουν 1600FSB που μερικές 775 δεν σηκώνουν (όπως η δικιά μου Asus P5B Deluxe).

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα, δε λέω, ότι υποστηρίζει η μητρική του, δεν μας είπε ποιά έχει. Μερικοί Xeon έχουν 1600FSB που μερικές 775 δεν σηκώνουν (όπως η δικιά μου Asus P5B Deluxe).

Ναι, ανάλογα και τι μητρικη έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...