Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ατυχησες που εδωσα τη δικια μου τοτε πριν 10 μερες.Αλλα δεν εχει και ιδιαιτερη διαφορα η 980 με την 1070.Ασε που λογω του boost τρως και stutter στη μαπα με την 1070,ενω με την 980 δεν ειχα.

Στα 4.4 μια χαρα εισαι.

• Like 1
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχασα κι αλλη μια σημερα για λιγες ωρες.... ατυχιαααα

Ελπιζω μεχρι να αποφασισω μονιτορ η καρτα να εχει βγει καμια ακομα στις αγγελιες.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το παρακάτω σύστημα και λέω να αλλάξω κάρτα γραφικών, όχι ότι παίζω παιχνίδια,

αλλά ανα κάποιες εποχές μέσα στο χρόνο ίσως παίξω κάποιο... και γενικά θέλω σιγά σιγά να αναβαθμίζω το pc ώστε να μην μένει πολύ πίσω σε hardware.

Case (Κουτί): 

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): OCZ ZS Series 650 W

Motherboard (Μητρική): Asrock Z77 Extreme 4

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): i7 2600 (non k)

RAM (Μνήμη συστήματος): 16GB (1333 MHz)

GPU (Κάρτα γραφικών): HD5850 1GB

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): full HD

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win7 x64

εννοείται και SSD, 240gb

budget: ~ 80-90€

Η σκέψη μου είναι να δώσω την 5850 και να ψάξω μεταχειρισμένη rx460 2gb που ήδη παίζουν αγγελίες 80-90€(αξίζει 4gb;), όπως είδα οτι προτείνεται συνήθως και εδώ. Απο ότι είδα έχει και μικρή κατανάλωση, που με ενδιαφέρει μιας και τον περισσότερο χρόνο έχω ανοιχτό το pc για browsing ή ταινίες, μουσική κτλ...Gaming όπως είπα πολύ τυπικά πράγματα, και συνήθως χαμηλών απαιτήσεων (πχ τελευταία είχα παίξει το Transport Fever...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

κάποια πρόταση/ιδέα κανείς;;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το έχεις σκεφτεί τόσο οκ που δεν βρίσκω τίποτε να σου εκτός από το... προχώρα το.

Αν δεν έχεις μόνιτορ που υποστηρίζει και Freesync η 460 είναι σίγουρα η λύση για σένα.

Αν όχι μπορείς να δεις και σε μεταχειρισμένη geforce πχ την 770.

Δημοσ.

Οι τιμές του mustshop είναι πλασματικές.Δεν έχει τίποτα διαθέσιμο.Αμφιβάλλω αν μπορεί να την φέρει στην τιμή που αναγράφει.Επίσης από Ευρώπη τα μεταφορικά είναι κανα 20αρικο οπότε μετά είναι κοντά και με 1050ti ή και με 1050.

• Like 1
Δημοσ.

Και απο ελλαδα μπορει να χρειαστει να πληρωσει καποια μεταφορικα.

RX 460 ή 560 αν δινεις εκει γυρω απο μενα manpower και για το φτηνο(δωρεαν) adaptive sync συν τοις αλλοις.

Δημοσ.

Α ωραία παιδιά ευχαριστώ με κατατοπίσατε.

@Federacion + Millennium -> αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μια παλιά samsung 2253BW (1680*1050) και μια samsung TV 1080p

οπότε δεν έχω freesync. Ωστόσο μέσα στο επόμενο διάστημα ίσως αλλάξω monitor με ένα τυπικό 24άρι 1080p. Στην παρούσα φάση δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει τόσο το freesync αλλά θα το σκεφτώ.

Για μεταχ/νη 460 ο λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατι παίζουν κάποιες λίγων μηνών/εβδομάδων με εγγυήσεις κτλ οπότε αν κάποιος έχει αξιολογήσεις το εμπιστεύομαι...

Άρα απο ότι κατάλαβα (επειδή με ενδιαφέρει και το low TDP) ψάχνω για 460 2GB (υπάρχει λόγος για 4GB, αυστηρά για 1080p;),

εναλλακτικά πάω σε 560 για να έχω το freesync, για τη μελλοντική οθόνη...;

[Προσωπικά και με βάση τα standards μου όσο αφορά τα καταστήματα, αυτή τη στιγμή βλέπω την 460 2gb στα ~110€ και η 560 ~135€. Άρα μια μεταχ/νη 460 στα 80-90 δεν είναι κακή ιδέα.]

Δημοσ.

Άρα απο ότι κατάλαβα (επειδή με ενδιαφέρει και το low TDP) ψάχνω για 460 2GB (υπάρχει λόγος για 4GB, αυστηρά για 1080p;),

Υπάρχει 100%. Είμαστε στο 2017...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μεν εν έτει 2017 κοιτάς για κάρτα με 4GB, αλλά η 460 δεν έχει την ιπποδύναμη να τα αξιοποιήσει όλα, αν και θα πρότεινα την 460 4GB σε κάποιον έναντι της αντίστοιχης με 2GB.

Δημοσ.

2 GB μνήμη είναι ότι πρέπει για να βλέπεις ταινίες! (η να παίζεις σε αναλύσεις 720p με 900p σε low η medium γραφικά)  :-D
..με 4 ή 6 ή 8 ή 11 παίζεις μπαλίτσα τώρα!  :lol:
όλα είναι θέμα στις ρυθμίσεις που ρίχνεις επάνω στα γραφικά και στην ανάλυση που θες..  ^_^

Δημοσ.

Ναι μεν εν έτει 2017 κοιτάς για κάρτα με 4GB, αλλά η 460 δεν έχει την ιπποδύναμη να τα αξιοποιήσει όλα, αν και θα πρότεινα την 460 4GB σε κάποιον έναντι της αντίστοιχης με 2GB.

Το έθεσε ως κριτήριο για 1080p - που άνετα τα θες τα 4gb. Και βάλε, αν θες και φίλτρα...Εκτός και αν παίζεις μόνο παλιά παιχνίδια, ή indie ή σε σκοτωμένα setting, ή δεν σε χαλάνε τα 40fps και το stutter.

Για 1080p αξιώσεων, ούτε η 460 φτάνει, ούτε τα 2gb...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...