Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι την έχω δει αλλά δεν θα ήθελα να διαθέσω τόσα πολλά για υπολογιστή γραφείου Άμα υπάρχει κάτι πιο οικονομικό σε nvidia

https://www.skroutz.gr/s/8408579/MSI-GeForce-GT710-2GB-GT-710-2GD3H-LP.html αυτη ???κανει

Ποιο το υπολοιπο συστημα?

Δημοσ.

Θελω επιτελους να αναβαθμισω την 550ti μου που με εβγαλε 6 χρονια χωρις κανενα παραπονο και ακομα κραταει γερα σε παιχνιδια πχ LoL. Η 1050ti αποτελει αξιολογη αναβαθμιση για τα δεδομενα του 2017; Τα 4gb θα ειναι αρκετα για τα επομενα 5 χρονια που θα κανω να την αλλαξω; Παιχνιδια δεν παιζω περα απο LoL (που στο ενδεχομενο της 2κ οθονης θα ηθελα να το παιζω σε Ultra γραφικα)

(Σημειωση:Υπαρχει το ενδεχομενο μεσα στο 2018 να παω σε μια 2κ οθονη)

Επισης, ο i5 3470 ειναι αρκετος για την 1050ti;

(Psu: 650watt, δεν θυμαμαι το μοντελο, αλλα το ειχα πληρωσει κανα 60ρι 6 χρονια πριν

Mobo:gigabyte z68apd3

Ram: 8gb DDR3 1600Mhz)

Δημοσ.

Θελω επιτελους να αναβαθμισω την 550ti μου που με εβγαλε 6 χρονια χωρις κανενα παραπονο και ακομα κραταει γερα σε παιχνιδια πχ LoL. Η 1050ti αποτελει αξιολογη αναβαθμιση για τα δεδομενα του 2017; Τα 4gb θα ειναι αρκετα για τα επομενα 5 χρονια που θα κανω να την αλλαξω; Παιχνιδια δεν παιζω περα απο LoL (που στο ενδεχομενο της 2κ οθονης θα ηθελα να το παιζω σε Ultra γραφικα)

(Σημειωση:Υπαρχει το ενδεχομενο μεσα στο 2018 να παω σε μια 2κ οθονη)

Επισης, ο i5 3470 ειναι αρκετος για την 1050ti;

(Psu: 650watt, δεν θυμαμαι το μοντελο, αλλα το ειχα πληρωσει κανα 60ρι 6 χρονια πριν

Mobo:gigabyte z68apd3

Ram: 8gb DDR3 1600Mhz)

https://www.skroutz.gr/s/12625001/PNY-Quadro-GP100-16GB-VCQGP100-PB.html

Δημοσ.

Ψάχνω να δω αν αξίζει ή έχει θέματα με θερμοκρασίες και θόρυβο λόγο μικρής κατασκευής.

Είναι καλή υλοποίηση πάρ'την πρίν ανέβει.

Σήμερα βέβαια έπεσε στα 310 η palit αυτη πχ δε θα στην πρότεινα κι ας είναι 20 ευρά κάτω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...