Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αξιζει καλυτερα gtx 970 μεταχ στα 200 η 1050 ti 4gb oc?

Για wow πιο πολυ και κανα cod οταν βγει..απλα δεν θελω να παρω τωρα μια καρτα και σε κανα χρονο να ψαχνω παλι.μην ζητησετε συστηματα κτλπ εχω κανει στις προηγουμενες σελιδες κ ειμαι αναμεσα σε αυτες...εκτος κ αν αξιζει να μαζεψω κατι παραπανω να παω σε 1060 6gb

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελευταια ερωτηση. 

Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να παω σε μια 1060. Να με καλυψει φετος και του χρονουν βλεπουμε.

Σκεφτομαι για το μοντελο με τα 3 gb και την υλοποιηση της evga, γιατι απο τις "φθηνες" αυτην εμπιστευομαι.

Στα 230 ευρω νομιζω ειναι καλο deal. Υπαρχει καμια ενσταση? Εχει παρει το ματι σας καμια πιο καλη προσφορα? Υπαρχει καποιο θεμα με αυτη την υλοποιηση?20160822122825_evga_geforce_gtx1060_3gb_

Εγω πηρα απο το καταστημα της evga της 970 με μεταφορικα 204€. Τωρα ειναι out of stock και μενει μονο η hybrid. Εφτασε ακριβως 6 μερες. Νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη.

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα μου ειναι οτι λογο καλοκαιρινης δουλειας χρονος υπαρχει απο τελη σεπτεμβριου εως αρχες απριλιου...αν παρω κατι θελω να ναι ψιλοσυντομα ωστε να την χαρω....τελευταια φορα που κοιταξα προς μαρτιο καλη επιλογη ηταν η 470 με τις τιμες στον θεο πια ίσως καποια 1060 3αρα;θα αντεξει λογο μνημης η οχι;

Δημοσ.

Καλησπερα αξιζει καλυτερα gtx 970 μεταχ στα 200 η 1050 ti 4gb oc?Για wow πιο πολυ και κανα cod οταν βγει..απλα δεν θελω να παρω τωρα μια καρτα και σε κανα χρονο να ψαχνω παλι.μην ζητησετε συστηματα κτλπ εχω κανει στις προηγουμενες σελιδες κ ειμαι αναμεσα σε αυτες...εκτος κ αν αξιζει να μαζεψω κατι παραπανω να παω σε 1060 6gb

Παρε αμα βρεις 970 μεταχειρισμένη καλυτερα
Δημοσ.

Tην θεωρείς καλύτερη από μια 10603gb λόγω μνήμης καθαρά;

Στον αλλο φιλο απαντησε για την 1050ti που προφανως ειναι καλυτερη η 970. :)

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης spiros571 είπε:
Καλησπερα αξιζει καλυτερα gtx 970 μεταχ στα 200 η 1050 ti 4gb oc?Για wow πιο πολυ και κανα cod οταν βγει..απλα δεν θελω να παρω τωρα μια καρτα και σε κανα χρονο να ψαχνω παλι.μην ζητησετε συστηματα κτλπ εχω κανει στις προηγουμενες σελιδες κ ειμαι αναμεσα σε αυτες...εκτος κ αν αξιζει να μαζεψω κατι παραπανω να παω σε 1060 6gb
Παρε αμα βρεις 970 μεταχειρισμένη καλυτερα

Καλυτερο απο το να δωσω λιγα παραπανω για 1060 6 gb?που θα ειναι καινουργια με εγγυηση αποτι μεταχειρισμενη χωρις να ξερω χρηση κτλπ.

Σορρυ που απανταω ετσι αλλα μπαινω απο κινητο και η εφαρμογη ινσομνια τα εχει παιξει..

Δημοσ.

Καλυτερο απο το να δωσω λιγα παραπανω για 1060 6 gb?που θα ειναι καινουργια με εγγυηση αποτι μεταχειρισμενη χωρις να ξερω χρηση κτλπ.

Πολύ ακριβότερη είναι η 6άρα, αλλά σίγουρα καλύτερη.

Εγω θα πήγαινα στην hybrid 970 στα 200κάτι ή σε 1060 3άρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια σορρυ που το λεω γιατι διαβαζω τα ποστ μπας κ βγαλω ακρη..πιστευω μια 1060 6gb βασταει για αρκετα χρονια..δεν με νοιαζει να παιζω ολα τα καινουργια full hd 4k που βλεπω καποιους και λενε καθε χρονο αγοραζουν αλλη καρτα γραφικων..οταν ασχολιομουνα πιο παλια επερνα μια αρκετα καλη καρτα γραφικων κ την κραταγα καποια χρονια..τωρα αμα ειμαι λαθος πειτε μου..δεν ειμαι ουτε κανας καμενος gamer ουτε με photoshop video editing και δν ξερω γω τι..εδω και κανα 2-3 βδομαδες εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω???? πχ αμα παρω την 1060 του χρονου θα πρεπει να την δωσω;οπως βλεπω που
Λενε καποιοι;

Δημοσ.

Όχι, γιατί να πρέπει; Απλά η 1060 βγαίνει σε δύο εκδόσεις, 3 και 6 GB vram. Η δεύτερη σαφώς θα κρατήσει περισσότερα χρόνια αλλά είναι και πιο ακριβή.

• Like 1
Δημοσ.

Η 6 gb ειναι ολοκληρη η καρτα, η 3gb ειναι λιγο κουτσουρεμενη.
Σαφως και μπορει καποιος να την κρατησει χρονια

Δημοσ.

Σε 1060 ποια εταιρια να διαλεξω;6αρα gb

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν υποστηριζει freesync της nvidia για να μπορεσω να αγορασω κ ενα μονιτορ ωστε να δουλευει ακομα καλυτερα..ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Οι τιμές των 1060 6GB πλησιάζουν πλέον επικίνδυνα τις 1070! Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αξίζει 100€ παραπάνω από την 3 GB για 10% παραπάνω απόδοση. Γνώμη μου η φτηνά σε 1060 3gb η μαζεύεις λεφτά για 1070 ή Vega 56 που υποστηρίζει και freesync (το οποίο είναι μόνο για AMD κάρτες btw)

• Like 3
Δημοσ.

Σε 1060 ποια εταιρια να διαλεξω;6αρα gbΕπισης θα ηθελα να ρωτησω αν υποστηριζει freesync της nvidia για να μπορεσω να αγορασω κ ενα μονιτορ ωστε να δουλευει ακομα καλυτερα..ευχαριστω εκ των προτερων.

Freesync είναι της AMD και δεν υπάρχει στις κάρτες τις Nvidia. Η Nvidia έχει το Gsync το οποίο χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό (εσωτερικά τις οθόνης) κάτι το οποίο την καθιστά αρκετά ακριβή.

Οι τιμές των 1060 6GB πλησιάζουν πλέον επικίνδυνα τις 1070! Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αξίζει 100€ παραπάνω από την 3 GB για 10% παραπάνω απόδοση. Γνώμη μου η φτηνά σε 1060 3gb η μαζεύεις λεφτά για 1070 ή Vega 56 που υποστηρίζει και freesync (το οποίο είναι μόνο για AMD κάρτες btw)

Και αν είναι 10%. Στα ποιο πολλά games είναι 5-7%
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...