Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών (MSI 6950), ψάχνω κάτι να μπορεί παίξει battlefield 1.

Τι μου προτείνετε, και σε μεταχειρισμένη θα με ενδιέφερε, διαθέτω εως 250€ για καινούρια.

Ευχαριστώ........

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών (MSI 6950), ψάχνω κάτι να μπορεί παίξει battlefield 1.

Τι μου προτείνετε, και σε μεταχειρισμένη θα με ενδιέφερε, διαθέτω εως 250€ για καινούρια.

Ευχαριστώ........

Υπόλοιπο σύστημα? Καινούρια ή μεταχειρισμένη?

Δημοσ.

Ευχαριστώ........

Καινούργια με 15 ευρώ παραπάνω παίρνεις την 1060 6gb.μονόδρομος θεωρώ.

• Like 2
Δημοσ.

Υπόλοιπο σύστημα? Καινούρια ή μεταχειρισμένη?

Επεξεργαστής: i5-2500K

Μνήμη: 16GB DDR3 

Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 

και μεταχειρισμένη δεν θα με πείραζε..... 

Δημοσ.

Πειραζει εμας ομως! :P Αμα γινεται να το παρεις καινουργιο, θα το παρεις καινουργιο!Ετελειωσε! :-D Ο,τι σου ειπε ο Sakiz παρα πανουλια....

Μην σου πω οτι στην θεση σου ισως και να ψαχνομουν να πουλησω το συστημα μου(σου) και με τα 250 μαζι να εφτιαχνα κανα καινουργιο αλλα με καποια μεταχειρ. γραφικων γι αρχη(μετρια εννοειται)....

Το ξερω οτι ειναι καπως αντιθετο αυτο που λεω τωρα οσον αφορα τον σκοπο(παιχνιδι,καρτα γραφικων) αλλα μου ρθε μια εικονα απ το αμεσο μελλον που ο 2500κ θα ψοφολογαει σε δυνατες καταστασεις...

Βεβαια θα μου πεις , ας ευχαριστηθω τωρα κανα παιχνιδακι με την 1060 και μετα οταν ερθει η ωρα αλλαζω ολο το συστημα αλλα τεσπα...

Αμα παιζεις μονο παιχνιδια και δεν κανεις τιποτε αλλο βαρυ, τοτε παρε κατευθειαν την καρτα. Αμα ομως ασχολησαι και με αλλα προγραμματα που θελουν δυναμη-πυρηνες κτλ τοτε ψαξε το λιγο καλυτερα...

Η κοτα εκανε το αυγο η΄το αυγο την κοτα... :-)

Δημοσ.

@ZELOMOTH

Με ένα καλό OC ο 2500Κ μια χαρά κρατεί ακόμη. Ας πάρει κάρτα να παίξει, και το υπόλοιπο σύστημα το αλλάζει εν καιρώ.

Όσο για την κότα και τ' αβγό, υπάρχει εξήγηση. ;)

@PETERANOS

Εδώ με τον απλό 2500 για να πάρεις μια γεύση (αν ρίξεις 1-2 πράγματα που δεν κάνουν διαφορά οπτικά, αλλά σε απόδοση κάνουν, θα δεις λίγα παραπάνω fps)

https://www.youtube.com/watch?v=23Gn3QeUsAY

Δημοσ.

rx 580 ή 1060? Εχω ψαξει πολυ το θεμα και δεν βρισκω ξεκαθαρη απαντηση... Αλλου λεν οτι νικαει η 1060 και αλλου φτανουν την rx580 κοντα στην 1070 μαλιστα... σιγκριση παντα τις εκδοσεις 8gb και 6gb αντιστοιχα και ΟC παντα... Εχει κανεις την rx580 να τον ρωτησω καποια πραγματα ή να εχει γνωση του θεματος απο κοντα περα απο τα benchmarks?

• Like 1
Δημοσ.

rx 580 ή 1060? Εχω ψαξει πολυ το θεμα και δεν βρισκω ξεκαθαρη απαντηση... Αλλου λεν οτι νικαει η 1060 και αλλου φτανουν την rx580 κοντα στην 1070 μαλιστα... σιγκριση παντα τις εκδοσεις 8gb και 6gb αντιστοιχα και ΟC παντα... Εχει κανεις την rx580 να τον ρωτησω καποια πραγματα ή να εχει γνωση του θεματος απο κοντα περα απο τα benchmarks?

wtf, ποιος το ειπε οτι ειναι κοντά στν 1070? Αυτοί που τις πουλάνε 350 ευρώ στα μεταχειρισμένα?

Ίδιες κάρτες είναι, σε μερικά νικάει η 580 σε μερικά η 1060. Η 580 λίγο καλύτερη (5-6%?) είναι η αλήθεια, ωστόσο βρίσκεις 1060 με 270 ευρώ οπότε είναι θέμα budget αποκλειστικά. 

https://www.techspot.com/review/1393-radeon-rx-580-vs-geforce-gtx-1060/

Προσωπικά βρήκα την 1060 στα 260 και την πήρα. Αν και έχω freesync οθόνη, δεν εμπιστεύομαι άτομα με 1 αξιολόγηση και 0 μηνύματα να θέλουν κατάθεση 330 ευρώ για την 580 ενώ με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις 1070 40% πιο γρήγορη

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μας λες σε τι αναλύσεις παίζει και σε τι οθόνη. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο ανεβάζεις ανάλυση και υποχωρείς σε fps τόσο γέρνεις προς την AMD. Αν μιλάμε για FHD τότε η 1060 είναι αυτό που θέλεις. 

Δημοσ.

wtf, ποιος το ειπε οτι ειναι κοντά στν 1070? Αυτοί που τις πουλάνε 350 ευρώ στα μεταχειρισμένα?

Ίδιες κάρτες είναι, σε μερικά νικάει η 580 σε μερικά η 1060. Η 580 λίγο καλύτερη (5-6%?) είναι η αλήθεια, ωστόσο βρίσκεις 1060 με 270 ευρώ οπότε είναι θέμα budget αποκλειστικά. 

https://www.techspot.com/review/1393-radeon-rx-580-vs-geforce-gtx-1060/

Προσωπικά βρήκα την 1060 στα 260 και την πήρα. Αν και έχω freesync οθόνη, δεν εμπιστεύομαι άτομα με 1 αξιολόγηση και 0 μηνύματα να θέλουν κατάθεση 330 ευρώ για την 580 ενώ με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις 1070 40% πιο γρήγορη

σε video στο youtube το ειδα... Επεσε η τιη στο σκρουτζ οχι πολυ αλλα επεσε

Δεν μας λες σε τι αναλύσεις παίζει και σε τι οθόνη. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο ανεβάζεις ανάλυση και υποχωρείς σε fps τόσο γέρνεις προς την AMD. Αν μιλάμε για FHD τότε η 1060 είναι αυτό που θέλεις. 

Σε fhd αυτη τη στιγη σε νεα οθονη lg  ultra wide 2650χ1080 για την ακριβεια αλλα επειδη δεν εχω κανει αναβαθμισει χρονια  θα θελα κατι να παιζει και αργοτερα πχ οριακα σε 2κ-4κ καποια παιχνιδια ισως το δοκιμασω... και ειδα οτι η rx580 8gb το καταφερνει αν την κανεις OC

Που θα βρεις rx580 σε νορμαλ τιμη και διαθεσιμοτητα; Δυδτυχως πλεον η 1060 ειναι μονοδρομος

αν μιλαμε για 3gb ναι αλλα τα 6gb ειναι πανω κατω στα επιπεδα τιμης των 4gb της amd...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...