Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπερα .. Ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που τα cc επιτρεπουν ανοιγμα λογαριασμου . Αν ομως ενας εχει και ο εργοδοτης ζηταει απο αλλη Τραπεζα που εχει συνεργασια μπορει καποιος να ανοιξει και δευτερο λογαριασμο ? Ευχαριστω.
insomnia888 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εμένα ο εργοδότης έχει μισθοδοσία στην Εθνική, δεν μπορώ να ανοίξω όμως λογαριασμό επειδή έχω ήδη στην Πειραιώς. Οπότε ο μισθός μου πάει εκεί. Είτε μέσω λογαριασμού που διατηρεί ο ίδιος εκεί είτε με εμβασμα από Εθνική και φαίνεται μετά από μία δυο μέρες. Αν θες κάνε μία βόλτα από ΕΤΕ, μήπως και κλείσουν κανένα μάτι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η μικρη μου δεν εχει καθολου λογαριασμο και για συμβαση μιας εβδομαδας της ζητανε να ανοιξει στην Εθνικη . Αν ο επομενος ομως εργοδοτης θελει αλλη Τραπεζα τι γινεται ? 1
ParhsG Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγω άνοιξα πάντως χωρις προβλημα. Απλά πας χαρτί απο εργοδότη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ειχες και αλλο λογαριασμο πιο πριν ?
kanesaxo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η μικρη μου δεν εχει καθολου λογαριασμο και για συμβαση μιας εβδομαδας της ζητανε να ανοιξει στην Εθνικη . Αν ο επομενος ομως εργοδοτης θελει αλλη Τραπεζα τι γινεται ? πόσο μαλάκες πρέπει να'ναι; Ας της τα δώσουν μαύρα ή στο χέρι για μια βδομάδα εργασίας.
Joshua21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η μικρη μου δεν εχει καθολου λογαριασμο και για συμβαση μιας εβδομαδας της ζητανε να ανοιξει στην Εθνικη . Αν ο επομενος ομως εργοδοτης θελει αλλη Τραπεζα τι γινεται ? Αναγκαστικά θα κλείσει τον λογαριασμό της Εθνικής ώστε να μπορέσει να ανοίξει σε άλλη τράπεζα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αναγκαστικά θα κλείσει τον λογαριασμό της Εθνικής ώστε να μπορέσει να ανοίξει σε άλλη τράπεζα. Ουτε να κλεισεις λογαριασμο δεν μπορεις με τα cc.
Silverage Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εμένα ο εργοδότης έχει μισθοδοσία στην Εθνική, δεν μπορώ να ανοίξω όμως λογαριασμό επειδή έχω ήδη στην Πειραιώς. Οπότε ο μισθός μου πάει εκεί. Είτε μέσω λογαριασμού που διατηρεί ο ίδιος εκεί είτε με εμβασμα από Εθνική και φαίνεται μετά από μία δυο μέρες. Αν θες κάνε μία βόλτα από ΕΤΕ, μήπως και κλείσουν κανένα μάτι. Δεν παίζει αυτό, κινδυνεύουν με απόλυση.
Joshua21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ουτε να κλεισεις λογαριασμο δεν μπορεις με τα cc. Έτσι χωρίς λόγο όχι, δεν μπορείς, για να ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας όμως σε άλλη τράπεζα προβλέπεται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Έτσι χωρίς λόγο όχι, δεν μπορείς, για να ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας όμως σε άλλη τράπεζα προβλέπεται. Παλι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα